• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hümeyraa aynı benim geöen haftaki halimdesin , ama ben atlattım çok şükür , havaların çok etkisi var diye düşünüyorum , birde beni üzen insanlar vardı i ben onları temizledim , çıkardım hayatımdan , kafam rahattt :32::32:

sende üzme güzel canını , sevdiceğini düşün , pozitif düşün, bak çok az kaldı canım benimmm
:34::34::34:

inşallah geçer canım bilmiyorummm teyzemin kızı geldi şimdi ohh iyi biraz kaynatırız zaman geçer

Kızlar bu gece çoğumuz Erzurum diyeceğiz... Size çok güzel Erzurum türküleri halayları dinleteceğim.... neşemiz yerine gelsin diye

humeyra valla erzurum dendı mı aklıma sadece cag kebap gelıyor.
2 senedır gıdıyordur erzueruma gezmeye yıyıp gelıyorduk.Yok böyle bır lezzett :56:

cheakpeasım ınsallahh canımm kavusalım artıkınn.
Keyıfler ıyı mı herkesıınnn ?

Kızlar bu gece çoğumuz Erzurum diyeceğiz... Size çok güzel Erzurum türküleri halayları dinleteceğim.... neşemiz yerine gelsin diye

ben Erzurumda okudum üniyi , çookk severim Erzurumu :16::16::16:

bende size repertuarımdan bi iki bişiler dinletiimm :9::9::9:

inşallah geçer canım bilmiyorummm teyzemin kızı geldi şimdi ohh iyi biraz kaynatırız zaman geçer

ohh kaynat teyze kızınla , güzel olur vallaa :32::32::32:

2 senedır gıdıyordur erzueruma gezmeye yıyıp gelıyorduk.Yok böyle bır lezzett :56:

cağ kebabıı :56::56::56:

iyiyim canım çok şükür , kötü enerjimi attım üstümden artık geri sayımın keyfini çıkarmaya çalışıyorumm , yoksa çok sıkıştıracak bu şafak bizi :47::47:

Hem cag kebap hem de hacı baba donercisi vardır erzurum da.meşhur :-) orda döner mi dedin valla ye ye bitmez doyamam

cag içinde gel gör un arka cadde de.küçük bi dükkan vardır orda mis mis :-):-):-) belli.saate kadar çalışır :-) erzurum evleri de güzeldir :-)

valla canım benim 2006 mezunuyum , o zaman varmıydı bilmiyorum dediğin yeri :50:

Erzurum evleri güzeldir hakkaten , aslında Erzurum başlı başına çookk güzeldir , ben çook severimm ,soğuğuna gurbaann :27::27::27:

valla canım benim 2006 mezunuyum , o zaman varmıydı bilmiyorum dediğin yeri :50:

Erzurum evleri güzeldir hakkaten , aslında Erzurum başlı başına çookk güzeldir , ben çook severimm ,soğuğuna gurbaann :27::27::27:

vardı tabi canım ama küçük bi dukkan olduğu için gormemis olabilirsin :-) ben ekim de oradaydim.en son teyzemler.falan orda oturuyor benim eniştemler erzurumlü anneannem.de orda

gel gör diyorum kesinlikle bende.
Erzurum evleri çok guzell.
Hatta orda dekor cag kebabın basına gecip doner bıcaklı fotograflarım var :1:
bulursam gülmelik paylaşayım sizlere :9:

gel gör diyorum kesinlikle bende.
Erzurum evleri çok guzell.
Hatta orda dekor cag kebabın basına gecip doner bıcaklı fotograflarım var :1:
bulursam gülmelik paylaşayım sizlere :9:

evet gel gör :129::129:
paylaş cağ kebabı ustam benimm :9::9::9:

Benımde reglim yaklastı.Dudagımın bıraz altında kafam kadar sıvılce cıktı :14: Oyle kotu gorunuyor kı sormayın gitsin.Sureklı yemek ıstıyorum.Normalde cıkolata sevmem pek ama şimdi gözümün önünden toblerone lar sneakers lar geçiyor :18:

eheheheh bayıldım canımmm :32::32::32::32:
sen ne datlı şeysin öylleee :16::16:

alıntı yapmadım,geri silersin diyee :34::34::34:

Back
X