- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
ya evet ertelenicek kadar var ama yinede bambaşka bi duygu yaaGeldim canım oyun oynuyorum arada :)) yaa iste anlamıştınız neden erteledigimi
tamam canım denk gelirsem katılırım bendeNe guzel h.sonu dınlendınız.Ben baya yoruldum ama ggüzeldi eğitim.
Mercicim ÖRAV'ın Öğretmenin sınırı yok eğitimine mutlaka katıll.Yararlı ve çok eğlenceliii
bence kesinlikle beyaz ya çok yakıştırıyorum ben bebeklere beyazı kızım da olsa oglum da olsa çoğu şeyini bembeyaz alıcam sanırsamkızlar bi akıl verin bakimm bana :44:arkadasımın yanına gittim dün kendisi hamileocak ilk haftası doğum yapacak.ben ona ve bebişe bi cok sey aldım aslında ama dün konusurken bebişe örgü battaniye baslayacağını ama hamilelik ağır gectiği için vazgectiğini söyledi.bende ona sürpriz yapıp doğum yapana kadar örmeyi düşünüyorum.bebiş kız ,kızlara hep pembe diyorlar pembe istemiyorum ama ben.sizce ne renk öreyim :44:
filmden bahsedince bende merak ettim bugün izleyim die açtım yarım kaldı misafir gelince kapatmak zorunda kaldım en kısa zamanda izlicem sonuna kadar
izle canım pek misafirli ortamda izlenicek bi film değil zaten ya yalnızken ya nişanlınla izlicen
benimki ilk bebek istediğinde bu filmi izlettircem ona hala istiyomusun diye sorcam sonra