347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çikolata demeyın o kadar cok yıyorum kıııı her tarafım kasınmaya basladı annem yasakladı artık 2 gun ara:D

Benim kardeşim de aşırı yiyor yaaa... ben çok yemem de benim de zaafım olan şeyler başkadır.. hamur işleri kurabiyeler
:56::56::56::56::56: çikolatadan çok bunlar önemli benim için.. ay canım ne çekti... elmalı kurabiye üstü pudra şekerliiiiiii :27::27::27:

Tripli : )

Herkes askerine kavuşunca mügeyi de depdikten sonra bu topiğin konusu değişir mi acaba? 347 Hatunları sözleniyor, nişanlanıyor, evleniyor, anne oluyor diye:1::1::1:

Son düzenleme:
Seni aradıııı gözlerimmmmm :5::5::5::5:
kuzummm çalışıyorum ben gündüz girmeye imkanım olmuyo hiç malum okulun koşturmacası hiç bitmiyo
bu arada merci ve stanki merhabalar sizle konusamadık daha :)
canım geç de olsa hoşgeldin aramızaaa :3:
Abi ne yazmışsınız ya oku oku bitmedi. Bir ara dedim askerlik bitecek bu sayfaların sonu gelmeyecek:51:
bende tıpkısının aynısını dşündüm yaaa... hatta dedim ki bunları okumadan otobüs biletimi almıcam, sonra da ya biterse ben okuyana kadar biletler dedim. neyse sonuç olarak sağ salim aldım biletimi :9::9:

Benim kardeşim de aşırı yiyor yaaa... ben çok yemem de benim de zaafım olan şeyler başkadır.. hamur işleri kurabiyeler
:56::56::56::56::56: çikolatadan çok bunlar önemli benim için.. ay canım ne çekti... elmalı kurabiye üstü pudra şekerliiiiiii :27::27::27:

hiiiiiiiii bayılırım elmalı pastaya benn keske olsa agzımda erıseeee mmmmmm ben yemek yemesem aklıma gelmez ama mutlaka tatlı yıcem hergun yoksa mutsuz oluyorum asırı cıkolata tatlı ne varsa yıorum işte yemek yemedıgım ıcın sonra midem bulanıyor:D

kuzummm çalışıyorum ben gündüz girmeye imkanım olmuyo hiç malum okulun koşturmacası hiç bitmiyo

bende tıpkısının aynısını dşündüm yaaa... hatta dedim ki bunları okumadan otobüs biletimi almıcam, sonra da ya biterse ben okuyana kadar biletler dedim. neyse sonuç olarak sağ salim aldım biletimi :9::9:

hosbulduk tesekkur ederımmm=)

Biliyorum canım biliyorum o yüzden dedim keşke merve de olsaydı diye... hele hele kırbaçcı sedulu kaçırdı sohbeti :9::9::9::9:

bende bugün kaş bıyık hallettim gidip. yarına bitek çanta hazırlamak kaldıııı :32:

hiiiiiiiii bayılırım elmalı pastaya benn keske olsa agzımda erıseeee mmmmmm ben yemek yemesem aklıma gelmez ama mutlaka tatlı yıcem hergun yoksa mutsuz oluyorum asırı cıkolata tatlı ne varsa yıorum işte yemek yemedıgım ıcın sonra midem bulanıyor:D

işte canım sorun şurdakiiii ben hem yemek yeme hemde pasta yeme potansiyeline sahip olduğumdan şişiyorummmm :14::14::14::14:

Biliyorum canım biliyorum o yüzden dedim keşke merve de olsaydı diye... hele hele kırbaçcı sedulu kaçırdı sohbeti :9::9::9::9:

ahlaksız konularınnn kahramanlarından ikisi eksik kalmış bugünnn :9::9::9: bu arada şapa falan güvenmeyin yok öyle bişey haberiniz olsun savunun kendinizi :9::9::9:

işte canım sorun şurdakiiii ben hem yemek yeme hemde pasta yeme potansiyeline sahip olduğumdan şişiyorummmm :14::14::14::14:

yavas yavas azaltmak lazım o zaman mıde kuculuyor bı aralar bnde kıloluydum 5 kılo verdım cok kısa bı surede ama tabı bnm yaptıgımı yapmayın bn ac gezıordum resmen hıc saglıklı bısey degıl..

Back
X