- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
Öksürüyor musun canım bugün de?
öksürmek ne kelime kükrüyorum artık aştım kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öksürüyor musun canım bugün de?
ne bulursam yedim imdattttt!!!!!! ben ne güzel kalorisiz uyuodum şimdi kalorili uyuyacam üfffffçok fena karışık bşyler yedim gravyer peynir zeytnyaglı barbunya ve zero kola ne alaka bunlar şimdi yaffff
![]()
Sanki nişan için seninkini beklemişler he![]()
anammm o ne kızz amma karıştırmışsın heycandan olsa gerek![]()
millettt hepnizi en kocamanından öpüyorum uykum yok ama yatayım belki uyurum uyumazsamda yarının hayalini kurarım yoksa mutfakta ne bulursam yeme potansiyeline sahibibm sizi seviom hoşçakalın ben yarın sabah giricem yine buraya tabletimden an be an yazicimmmm hepinize çatlamayın die![]()
millettt hepnizi en kocamanından öpüyorum uykum yok ama yatayım belki uyurum uyumazsamda yarının hayalini kurarım yoksa mutfakta ne bulursam yeme potansiyeline sahibibm sizi seviom hoşçakalın ben yarın sabah giricem yine buraya tabletimden an be an yazicimmmm hepinize çatlamayın die![]()
bende uykuya gidiyorum kızlar yarın görüşürüz iyi gecelerrrr![]()
İyi geceler, bende kaçtım![]()
iyi geceler kızlar
merci canım senden de son dakika haberlerini bekliyoruz ona göre![]()
İyi geceler tatlılar... Mügeee yine senle ben kaldık iyi mi![]()
zaten en sona kalmasak şaşardım heee
gece kuşuyuz şekerim napalım![]()
![]()
Bence deeee heyecandan karnım acıktı yawww
yeme bişey tokluktan uyuyamazsın bu seferde![]()
Yok bende öyle bişey olmaz hihihiihyarın da işim çok annemle sabah pikocuya gideceğiz spordu iş di güçtü akşam olur ve gece kesin uyuyamamammmm
![]()
sporunu herzamankinden biraz fazla yap bak yorgunluktan nasıl uyuyosun mışıl mışıl yattığın yeri bilmezsin valla tecrübeyle sabittir![]()