Aldem ben bunu iade etmeden kendi sitesinden siparişimi verdim yola çıktı bile yarın elimde olur aynısından bir çift daha. Dün geleni de pazartesi iade edeceğim. Ne yapayım ben titiz biri insanım kontrolünü iyi yapıp öyle göndermeliler, ayakkabının üzerindeki ufacık şeyi takıyorum işte takıntılıyım yahu ben.
Ben Hümüş'e çokta kızamıyorum şuan hasta diye üzüldüm. Belki hasta olduğu için çok giremiyordur zaten dinlenmem gerek yazmış o yüzden belki bize yazmaya vakit bulamadı. Benim kırgınlığım da şu biz burda onca zaman asker yolu bekledik hep birlikte, biri endişelendiğinde diğeri sakinleştirdi. Birimiz üzüldüğünde hepimiz üzüldük, sevindiğimizde hepimiz sevindik. Birbirimizin hakkını ödeyemeyiz yani. Hepimiz için konuşuyorum. O yüzden önceliğin o tarafa verilmesine üzüldüm açıkçası. Bizim burda birbirimizin üzerinde daha çok hakkımızın olduğuna inanıyorum. Yine nacizane fikrim. Herkes katılmak zorunda değil. Aynı şey Giz içinde geçerli ama tabi ki kimin hangi topiğe yazacağına asla karışamayız, böyle bir hakkımız yok. Kim kendini nereye daha yakın hissediyorsa tabi ki orada bulunmalı. Ben sadece üzüldüğüm için duygularımı dile getirdim. Kimseyi de üzmek ya da kırmak istemem.