Canım benimde annem bu sene Avon yapmaya başladı ama bizde amaç başkasına satış yapmak değilde kendimize geliş fiyatından almaktı ama annemin vergi dairesinden olsun, benim ofisten arkadaşlarım olsun, kayınvalidemler, onun komşuları olsun bayağı sipariş vermeye başladılar. Ben parfümlerimi, nemlendiricilerimi ve bir çok şeyimi kendim ordan sipariş etmeye başladım. Şimdiden bir dünya malzemem var. Her ay indirime giren ürünlerden sipariş ediyorum.
İç çamaşırlarının şu özel olanlarından bende 5-6 takım var.

Biz zamanında birlikte almıştık nişanlımla.
Normal külot olarak 10 adet alacağım. 2 beyaz, 2 siyah ince askılı şu vücudu saran bodylerden alacağım. 2 alttan çıtçıtlı ten rengi body alacağım.
2 uzun yazlık pijama, 2 şortlu yine yazlık pijama, 2 adette sabahlıklı saten geceliklerden alacağım.
Bunların yanı sıra kayınvalidemin de alacakları olur zaten yeter diye düşünüyorum.
Evde genelde penye mini şortlardan giyerim onlardan da 3 adet falan alsam, evden götüreceklerimde var. Yeni şeyler çok var yazlık olarak çünkü zaten her sene dolap yenileyen biriyim. Geçen seneden hepsi atamam o yüzden götürücem. Benim düşüncem bu yönde. Eklenecek var mı?