- 25 Nisan 2013
- 11.029
- 8.987
- 448
Nena bu faturamda hata bende.Bıldıgın aştım da aştım ama fatura kabartma konusunda bindirme yapmıyorlar mı yapıyorlar.Babam bir vodafone bır turkcelle ordan oraya gecıyor fatura cok geldımı.Adamcagız konusmuyor etmıyor 35 paket fıyatıyken bır bakıyoruz 50 küsür geliyor.Tahahhut falan dınlemıyor geçiyor.Birde ben kendimi zorlasamda oyle saydıramam zaten arasamda
Lovelycım kurumsal yanı Bornovadakınde mı ? Ankara asfaltı üzerindeki.Benım cok yakın bır arkadasım orda 2 senedir.Çok memnun.Muthıs bır çalışma ortamı varmış.Musterilerle birebir konusuyor o da.Musterilerle dıyalogları cıdden cok ılgınc.
Canım evet nişanlım Bornova'da Ankara Asfaltı üzerindeki Turkcell binasında çalışıyor bir memnun bir memnun değil diyelim. Günün yoğunluğuna göre işini bir seviyor bir sevmiyor ama genel hatlarıyla memnunuz. Servisi ve yemeği var. Ayrıca üniversite mezunları için sanırım Kasım'da sınav açılıyor ve başarılı olanlar yükseliyor.
Babamda senin baban gibiydi canım ama hattı bildim bileli faturalı Turkcell'di ilk defa geçen sene inadını kırdı ve numarasını taşıdı Avealı oldu. Şuan kontörlü kullanıyor ve memnun hayatından.
Son düzenleme: