• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nena bu faturamda hata bende.Bıldıgın aştım da aştım ama fatura kabartma konusunda bindirme yapmıyorlar mı yapıyorlar.Babam bir vodafone bır turkcelle ordan oraya gecıyor fatura cok geldımı.Adamcagız konusmuyor etmıyor 35 paket fıyatıyken bır bakıyoruz 50 küsür geliyor.Tahahhut falan dınlemıyor geçiyor.Birde ben kendimi zorlasamda oyle saydıramam zaten arasamda :1:

Lovelycım kurumsal yanı Bornovadakınde mı ? Ankara asfaltı üzerindeki.Benım cok yakın bır arkadasım orda 2 senedir.Çok memnun.Muthıs bır çalışma ortamı varmış.Musterilerle birebir konusuyor o da.Musterilerle dıyalogları cıdden cok ılgınc.

Canım evet nişanlım Bornova'da Ankara Asfaltı üzerindeki Turkcell binasında çalışıyor bir memnun bir memnun değil diyelim. Günün yoğunluğuna göre işini bir seviyor bir sevmiyor ama genel hatlarıyla memnunuz. Servisi ve yemeği var. Ayrıca üniversite mezunları için sanırım Kasım'da sınav açılıyor ve başarılı olanlar yükseliyor.

Babamda senin baban gibiydi canım ama hattı bildim bileli faturalı Turkcell'di ilk defa geçen sene inadını kırdı ve numarasını taşıdı Avealı oldu. Şuan kontörlü kullanıyor ve memnun hayatından.

Son düzenleme:
Canım hadlerini bildirmekte yanlış ki çünkü her aradığında karşına farklı bir temsilci çıkıyor. Sana hatayı yapan bir başkası ama fırçayı konuyla alakası olmayan bambaşka biri yiyor.

Ben hakkınızı aramayın demiyorum arayın ama bunu usulüyle yapın çok afedersiniz kimsenin a... s...yın. Çünkü onlarda senin benim gibi çalışan.

Mesela bizimki anlatıyor gene bir gün. Bir arkadaşları iş bırakmış o kişinin tüm müşterilerini dağıtmışlar başkalarına. Konulardan tabi bir haberler. Karşı tarafında müşteri temsilcisi atıyorum Ahmet ama adam aradığında karşısına bambaşka biri çıkıyor ve o çözüm beklerken haftalarca, konuyu bilmeyen biri çıkıyor karşısına ve sorunu en baştan tanımadığı kişiye anlatıyor tabi bu arada haklı olarak saydırıyor ama gel gör ki burda çalışanların suçu yok tamamen kendi çatısı altındaki işleyişin düzensizliğinden kaynaklanıyor.

Ben şahsen ne Turkcell'ciyim ne bir şey zaten başka bir operatör kullanıyorum pahalı geldiği için ki mümkün olsa hiç birini kullanmayacağım.

ya iyi hoş güzel söylüyosun bunun farkındayım bende ama her seferinde aynı problemi başkasına dile getirmek ve yine çözüm arayışına girip her sefernde bana bindirme yapmalarıda hoş değil ben aylarca sakin bir uslüpla sadece problemlerimi dile getirip bana çözüm bulmalarnı rica ettiğimde onların bana çözümleri hep bana zarar oldgu için tüketici haklarına gttim ama bu ay tekrar arıyacm onmzdekı ay tahhutum doluo tamamen fatura iptalini istetecegm tlli sisteme gecicem minimum 100 tl ödüyorum yılda minimum1200tl para demek yazık günah ki ben nete grmıorum ne blym dogruduzgun msjlamıorum binlerce dakika konusmuyorum bana vaadettikleri hiç bir tarife işleyişinde gtmedi aman neyse şimd yine sinirlenmeyim içim sıkıldı

ya iyi hoş güzel söylüyosun bunun farkındayım bende ama her seferinde aynı problemi başkasına dile getirmek ve yine çözüm arayışına girip her sefernde bana bindirme yapmalarıda hoş değil ben aylarca sakin bir uslüpla sadece problemlerimi dile getirip bana çözüm bulmalarnı rica ettiğimde onların bana çözümleri hep bana zarar oldgu için tüketici haklarına gttim ama bu ay tekrar arıyacm onmzdekı ay tahhutum doluo tamamen fatura iptalini istetecegm tlli sisteme gecicem minimum 100 tl ödüyorum yılda minimum1200tl para demek yazık günah ki ben nete grmıorum ne blym dogruduzgun msjlamıorum binlerce dakika konusmuyorum bana vaadettikleri hiç bir tarife işleyişinde gtmedi aman neyse şimd yine sinirlenmeyim içim sıkıldı

Canım çok para ben anlayabiliyorum seni. Ben Avea kullanıyorum. Yeni yıl tarifesi diye bir tarife çıkarmışlardı ona kayıt olmuştum ama biliyordum ilk 6 ay 35 lira sonra "avea bilmem ne değiştirme hakkını saklı tutar" yazıyordu. İyi güzel kabuldü benim için. İlk 6 ay 35 lira ödüyordum sonra 45 yaptılar şuan 65 liradan aşağı gelmiyor faturam ve bu ay ben faturalıdan çıkıyorum. Hesap kesilmeden bir kaç gün önce iptalini isticem ve dediğin gibi tl'ye geçeceğim.

Son düzenleme:
Canım evet nişanlım Bornova'da Ankara Asfaltı üzerindeki Turkcell binasında çalışıyor bir memnun bir memnun değil diyelim. Günün yoğunluğuna göre işini bir seviyor bir sevmiyor ama genel hatlarıyla memnunuz. Servisi ve yemeği var. Ayrıca üniversite mezunları için sanırım Kasım'da sınav açılıyor ve başarılı olanlar yükseliyor.

Babamda senin baban gibiydi canım ama hattı bildim bileli faturalı Turkcell'di ilk defa geçen sene inadını kırdı ve numarasını taşıdı Avealı oldu. Şuan kontörlü kullanıyor ve memnun hayatından.

Yogun oluyorlarmış evet.Aynen canım.Arkadasımda o şekilde aldı terfiyi.Maaşıda güzel artıyor yükselince.İnşallah başarılı olur nişanlında.

Ben vodafonedayım.Iphone telefon cıhaz kampanyasıyla geçmiştim.Kampanyam bitti ama devam ediyorum memnunum normalde.Babam unutur kontor falan yuklemeyı ondan faturalı.

Yogun oluyorlarmış evet.Aynen canım.Arkadasımda o şekilde aldı terfiyi.Maaşıda güzel artıyor yükselince.İnşallah başarılı olur nişanlında.

Ben vodafonedayım.Iphone telefon cıhaz kampanyasıyla geçmiştim.Kampanyam bitti ama devam ediyorum memnunum normalde.Babam unutur kontor falan yuklemeyı ondan faturalı.

Bizde Kasım'ı bekliyoruz bakalım ama daha çok yeni diye bizimki benden önce giren kaç yıldır çalışan insanlar var diyor pek güvenmiyor kendine kızdırıyor beni.

Vodafone için bizim hayatımızı bitirdi diyordu bizimkide. Adamlar aşmış kendilerini herhalde biribirinden güzel promosyon yapıyorlarmış. Birşeyler anlatmıştı ama anımsayamıyorum şuan duyduğumda gözlerim pörtlemişti. Turkcell'in yeterince kullanıcısı olduğundan rekabete bile girmiyor artık diye düşünüyorum.

bende bir turkcell kullanıcısıyım ama faturalıdeğil nişanlımlada 40tl ye faturalı sınırsız konuşurduk 2 senedir 9 tl ye senle ben yaptık ikimiz arasında 9 tl ye istediğimiz kadar konuşuyoruz bitmiyor yani vadafoneden memnunuz

turkcell ise her ay 30 tl yüklüyoruz kesinlikle faturlı almadık mesaj hakkımız konuşmammız netimiz herşeyimiz var

Ya sorma ya bizim apartmanımızın önünden çift yönlü araç trafiği geçiyordu o önümdeki yol çökmüş çökünce borular patlamış, karşı apartmanların ilk katlarına sular dolmuş. Haberciler mahalleli herkes ordaymış. Kayınpederim 09:00 da gitmiş hala dönememiş eve. Burası inanılcak gibi değil demiş. Bende var bir şey kızlar. Dün su su su diye suratımı düşürdüm. Allah al dedi sana su.:14:

yapılır inşallah canım insanlar susuz duramaz sonuçta yarına yapılır inşallah

Oyyyy bu arada İnciçiçeğimden düğün daveti geldi faceten. Duygulandım şimdi.

Bizde bu akşam oluşturacağız sanırım 00:00'dan sonra tam 1 ay kala açacağız.

Chelzy'im bu arada söylemeyi unuttum ki ben evin hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıklı, mutlu, güzel günlerde otur ve hep iyi anıların olsun yeni yuvanda.:29:

kız gidecek misin düğüne :21::21::21::21: hiçbiriniz benimle aynı şehirde değildiniz yoksa gelirdiniz :5::5::5::5::5:

Canım hadlerini bildirmekte yanlış ki çünkü her aradığında karşına farklı bir temsilci çıkıyor. Sana hatayı yapan bir başkası ama fırçayı konuyla alakası olmayan bambaşka biri yiyor.

Ben hakkınızı aramayın demiyorum arayın ama bunu usulüyle yapın çok afedersiniz kimsenin a... s...yın. Çünkü onlarda senin benim gibi çalışan.

Mesela bizimki anlatıyor gene bir gün. Bir arkadaşları iş bırakmış o kişinin tüm müşterilerini dağıtmışlar başkalarına. Konulardan tabi bir haberler. Karşı tarafında müşteri temsilcisi atıyorum Ahmet ama adam aradığında karşısına bambaşka biri çıkıyor ve o çözüm beklerken haftalarca, konuyu bilmeyen biri çıkıyor karşısına ve sorunu en baştan tanımadığı kişiye anlatıyor tabi bu arada haklı olarak saydırıyor ama gel gör ki burda çalışanların suçu yok tamamen kendi çatısı altındaki işleyişin düzensizliğinden kaynaklanıyor.

Ben şahsen ne Turkcell'ciyim ne bir şey zaten başka bir operatör kullanıyorum pahalı geldiği için ki mümkün olsa hiç birini kullanmayacağım.

bende kullanmam başka hat.... avea kullandık bi ara dandik hiçbiryerde çekmiyordu turkcele fazla para veriyorum ama heryerde çekiyor

Oy oy herkesler burda.:46:

Bizde Özdemir Asaf'ın An şiirini yazalım dedik facebook etkinliğe.

Ne diyorsunuz şiirim için herkes burdayken yeniden sorayım.

Selam kizlarrr ...
ozledim sizi ama pek sık giremiyorum bu aralar sehir disindayim. Incicicegimin daveti gelmis faceden ayy nasi duygulandim yaa.. saka maka tam bi seneyi devirdik gecen sene bu zamanlar aglamaktan gozlerimiz kızarmış halde geziyoduk ortalikta. Bundan sonraki tum goz yaslarimiz sevinc icin olur insallahhh...
chelzym yeni ewin hayirli ugurlu olsun sans getirsin manisa sana
lovelym o ne guzel saattir oyle ya bulur bulmaz alcam bende aynisindan
incicicegim sende son hazirliklarin tadini cikar hayatta bikez yasanicak seyler bunlar dunyanin en guzel yorgunluklari....

Selam kizlarrr ...
ozledim sizi ama pek sık giremiyorum bu aralar sehir disindayim. Incicicegimin daveti gelmis faceden ayy nasi duygulandim yaa.. saka maka tam bi seneyi devirdik gecen sene bu zamanlar aglamaktan gozlerimiz kızarmış halde geziyoduk ortalikta. Bundan sonraki tum goz yaslarimiz sevinc icin olur insallahhh...
chelzym yeni ewin hayirli ugurlu olsun sans getirsin manisa sana
lovelym o ne guzel saattir oyle ya bulur bulmaz alcam bende aynisindan
incicicegim sende son hazirliklarin tadini cikar hayatta bikez yasanicak seyler bunlar dunyanin en guzel yorgunluklari....

Al canım benim. Bana da denk geldi. Makarna süzgeci almaya girdiğim yerden bunu da alıp çıktım. Neyseki makarna süzgecini de aldım. Bazen öyle olur ya bir şey almaya girersin başka bir şey alır çıkarsın neyseki ben iki şeyi birden alıp çıktım. Kayınvalideciğim sağolsun.

Biraz öncede aradılar önce kayınpederimle konuştum sonra kayınvalidemle. 2 güne açılmazmış orası akşam haberlerde verir dedi kayınvalidem herhalde Ege Tv verir ya da Flash.

Bir deee yarın gelinlik provam var ki benim. Yarın iç çamaşırlarım, ayakkabılarımı da alıp didiyorum ben. Çok merak ediyorum nasıl oldu acaba diye.

Bu akşam bir etkinlikte benden gelecek size kızlar ama gece 00:00 gibi muhtemelen tarihi 14 yapar yapmaz. 1 ay kala açalım demiştik açacağız artık inş.

Ve etkinliğimizin detayı şu şekilde olacak.

E... & E... EVLENİYORUZ.(Başlık)

Özdemir Asaf'ın An şiiri. (Giriş-Gelişme-Sonuç)

Hiç buyrun gelin yok kim şirden ne anlarsa o kadar.:1:

Son düzenleme:
Oy oy herkesler burda.:46:

Bizde Özdemir Asaf'ın An şiirini yazalım dedik facebook etkinliğe.

Ne diyorsunuz şiirim için herkes burdayken yeniden sorayım.
ay şiir çok güzelmişşş günün anlam ve önemine gayet uygun mu uygun yaaa hemen baktım netten :9:
çağır bizi lovely'm Allahm gelebilmeyi nasip etse keşke ya aslında çok yakın şehirlerdeyizdeee :)

Son düzenleme:
kuzular biz etkinliğimizi oluşturduk biraz acele oldu ama

2 yerde düğün olduğu için açıklama kısmına şiir ya da söz yazmadık 2 düğün yerini de oraya yazdık dileyen isteyen herkesi bekleriz buyrun gelin :29:

ay şiir çok güzelmişşş günün anlam ve önemine gayet uygun mu uygun yaaa hemen baktım netten :9:
çağır bizi lovely'm Allahm gelebilmeyi nasip etse keşke ya aslında çok yakın şehirlerdeyizdeee :)

Diiiğğ miii ama çok anlamlı şiirimiz. En azından herkesin bir yerde denk geldiğinde falan Lovely ile nişanlısı beyin şiiri diye aklına gelicez.

Okumayan kalmadı ama ben yine paylaşayım.

Gülüş bir yanaşımdır bir öbür bir kişiye;
Birden iki kişiyi döndürür bir kişiye...
Anılarından kale yapıp sığınsa bile,
Yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye.

Diiiğğ miii ama çok anlamlı şiirimiz. En azından herkesin bir yerde denk geldiğinde falan Lovely ile nişanlısı beyin şiiri diye aklına gelicez.

Okumayan kalmadı ama ben yine paylaşayım.

Gülüş bir yanaşımdır bir öbür bir kişiye;
Birden iki kişiyi döndürür bir kişiye...
Anılarından kale yapıp sığınsa bile,
Yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye.

bayıldım şiire harika çok güzel olur herkesin aklında kalır sizi hatırlarlar

Bende bekliyorum hepinizi bende. Dedim ya zaten nikah davetiyemi paylaşacağım basılınca burada. Chelzy'im ile el ele tutuşun gelin bebişim. Nikitama da haber vereceğim daha onlarda ayarlayabilirlerse gelmek istiyorlardı Korisiyle. Bak Nena biz ufak çaplı da olsa bir buluşma yapabiliriz.

İnciçiçeğim ben ayarlayabilirsem gelmek isterim canım ama araba ayarlayabilirsem. Arabamı sattığımız için biz geçen sene bu sene arabam yok olur da ayarlarsam geleceğim.

Bende bekliyorum hepinizi bende. Dedim ya zaten nikah davetiyemi paylaşacağım basılınca burada. Chelzy'im ile el ele tutuşun gelin bebişim. Nikitama da haber vereceğim daha onlarda ayarlayabilirlerse gelmek istiyorlardı Korisiyle. Bak Nena biz ufak çaplı da olsa bir buluşma yapabiliriz.

İnciçiçeğim ben ayarlayabilirsem gelmek isterim canım ama araba ayarlayabilirsem. Arabamı sattığımız için biz geçen sene bu sene arabam yok olur da ayarlarsam geleceğim.

canım gelebilirsen çok sevinirim bende aynı şekilde gelmeyi çok isterim inşallah kısmet olur

Back
X