teşekkür ederim lovely gönlümüze göre bir damatlık bulduk hemde daha hiç bir yere bakmamıştık nişanlıgını damattan almıştım iyi de bir para vermiştim nikahta da giyer diye ama çok zayflamış benmki emanet duruyordu mecbur aldım,söz kıyafetni pierre cardinden almıştık o da çok iyi bir fiyattan %50 ye düşmüştü gecen yıl onada sıgmadı küçük geldi pantolonu anlıcgn bu şimdi aldgmz ara beden ve hepsinden şık okadar marka gezdik geçen yıl bunun kadar hosuma giden bir model olmadı yaka satenı cok kararında süsü boncugu sim i yok zaten bnmkide giymez öyle aldgmz takımı ileridede kullanabılecek cok amaclı bir model oldu hosuam gitti
bende gelinliğimi 10 gün sonra alıyorum bnmkide çok güzel oldu dün gördüm ama giyemedim yaka işlemeleri bitmedi bitmek üzereydi gecerken baktım ne aşamada die ama ona askı yaptırıcam ya benı cok mu kapatıcak bilemedm belkide straplez gyicem nişanlım yakan cok kapalı olursa askı yaptırma ne o öyle dedi hiç biyer gözükmicek ama ben çok ince bir bayan dilimki böyle sende durdugu gibi durmuo straplezler bende lovely et et görünüp kimsenın göz zevkini bozmak ıstemem o yuzden kapalıda olsa askıları taktırıcam 64,5 kg gelın oluyorum ne acı bi durum

gerçi nişanlım sürekli moralimi düzeltme modunda ama olsun veremedm incecik olamadım kaderrrr...
seninde gelinliğini tahmin edebiliyorum eminim ki güzeldir boynunada minik bir kolye çok şık durur lovelymmmm
damatlıgıda sarar a bakın nişanlına göre orda çok model olablır gerçi askerden döndüğünde baya bi zayıfmış öyle diodun hala o kilodaysa pierre cardin slimfit modelleri cok ideal onun dışında hatem oglu nasıl bir yer bilemiyorum hiç bakmadım
mekan çok cici çok mutlu bir gece geçircegnize şüphem yok ben malesef böyle bir organizasyon yapamadım benim yerimede tadını cıakrın lütfen... bütçemiz elvermedi çok isterdm ama napalım ileride inşallah cocuguma boyle bir şey yaparım
fotografcıyıda bılıyorum canım sabahtan aksama kadar senınle he süper, bende ayarladım ama sadece dış mekan çekimi yaptırcam o fıyat bize cazip geldi... gelin arabamıda ayarladım opel korsa nın en yenı modelı sıyah galıba baya güzel bi araba...
böyle işte pazar günü çeyizim gidio koltuklarım bu cuma gelıo tv m de öyle her sey c.tesi yerli yerini buluo evimi çok merak ediyorum nasıl olucak ben sade yapmadım baya bi renkli oldu güya evim bembeyaz olcaktı renklerde tamamen u dönüşü yaptım umarım tercihlerim beni yanıltmamıstır görücez... ayy cok konustum ufff yoruldum yazarkennn