- 25 Nisan 2013
- 11.556
- 9.373
- 448
Canım zaten şu sıra bir İzmire gelme planımız var Eylül ortası gibi olur büyük ihtimal
Çok hasret kaldık İzmire plan yapıyoruz o yüzden![]()
Eylül ortası benim düğünüm var işte canım beklerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten şu sıra bir İzmire gelme planımız var Eylül ortası gibi olur büyük ihtimal
Çok hasret kaldık İzmire plan yapıyoruz o yüzden![]()
Pernic bakacağız canım Altınyıldız'a cuma günü.
Ayyy benimde haftaya cumartesi kına gecem. Az kalmış yahu.![]()
Kızım sende açıp askerden döndükleri günleri okuyaydın ya o sayfalar çok güzel ben okuyup okuyup duygulanıyorum o sayfalarda. Bol bol da gülüyorum Nena duvara kıstıracakmış falan da filan neler yazmış bizim Nena.Evlenince düşünemiyorum neler yapar.
![]()
canlarım geçmişe şöyle bir göz gezdirdim hepinize çok çok çok teşekkür ederim
1 seneyi geçkindir burda hep beraberiz beni yalnız bırakmadığınız içinde ayrıca teşekkürler
iyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışım sizi çok seviyorum artık ne zaman girerim bilmiyorum nenam ve lovelym size de ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah harika bir düğün geçirirsiniz
ayrıca lovelym düğün mekanına da bayıldım harika bi yermiş hayırlı olsun
o kadar yorgunum ki anlatamam size güzel şeyler yazmak isterdim ama aklım durmuş durumda idare edin artık beni
görüşmek üzere...![]()
huu huuu huuu ben geldimmmm 6 günlük yatış planım var kızlarrrr o sebeple keyfim yerinde :)
incicegm seni seviyoruz kocişinle bol koklaşmalar ve mutlluluklarrrr yupppi sıra lovely de sonra bendeeeeeeeeeeeee
kız hüm ne o öyle cırt die olmuo bılmem ne dıe olmuo ben neler yaparım aklın uçar ben sen gibi ödlekmiyim kızım almim ayagımn altına
eski şeyleri okumayın beni utandırmayın kızlar
puknas saol kusum
sedulu sanada aizmirde bolll gezmeler bende izmir i çok özledim ilk fırsatta o taraflara akmak istiyorum
Göreceğiz canım uygulamada ödlek misin değil misin![]()
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn![]()
ödlek değilimde ufak gerginlikler başlladı şimdiden ne yalan söylim![]()
Bugün bende çok gerginim. Elim ayağım titriyor sinirden.![]()
şiiiiii ne oluyor bakayım sizlere
Bir şey olduğu yok, bazı şeylere sus sus sus artık yordular. Bende açıp ağzımı yumdum gözümü 2 gündür konuşmuyoruz nişanlımla.
gerginlikler olacak evet bizim de oldu ama 2 gün konuşmamakerkekler rahat eminim sizde de sorun budur sen herşeye koşmaya herşey en iyisi olsun diye çabalarken o rahat davranıp aman olur amann sende çok abarttın uzattın diyordur sende buna sinir oluyorsundur
Bu ara gerilip duruyoruz zaten. O bana kızıyor, ben ona kızıyorum. Dün davetiyeleri teslim alıyor beni aramıyor bile ya da bize getirmiyor. Bu ara çıldırıcam.![]()