Kızlar biz doktordan geldik,
Dünden beri gümbür gümbür öksürüyorum, bütün vucudüm ağrıyor, bugün doktora bebeğime birşey olmuşmudur diye çok endişeyle gittim. Doktor muayneye başlar başlamaz aaa dedi o an ömrümden ömür gitti. Meğersem pipisini görmüş bakar bakmaz ona aaa demiş. Doktor alem ultroson kağıdınada göründüğü yere pipi diye yazdı

Doktora diyorum kesin mi? Haber vericem herkese ? Kesin bak orda işte pipisi diyor. Merak ettiğim şeyler vardı doktora sordum. Hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı dedim, varmış. Doğuma eşimle birlikte girmek istiyordum onu sordum ona izin vermiyorlarmış. Oysa ben eşimin elini tutup ondan güç alıcaktım. Annemde diyor kızım eşiyle doğuma giren bazı erkekler, sonradan eşinden cinsel anlamda soğuyormuş.
Doktor hastalarımın çoğu hasta diyor, bende 2 haftadır hastayım iyileşemedim dedi.
Bana 4'lü test yaptırma konusunda ne düşünüyorsun dedi. Yaptırmıycam dedim, sonra ultrasonda bakınca gerek yok 4'lü teste herşey normal görünüyor dedi.
Bizden haberler böyle, annem hasta yatıyordu arıyıp haber verince kalkmış. İlk aradığımda sesi çok kötü geliyordu. Ben müjdeyi verince sevinçten coştu coştu şu hayatta insanın sevincini de üzüntüsüne de insanın en çok annesi paylaşıyor. Bizim muayneyi bizimkiler haftaya biliyordu, süpriz yaptık onlara.
Yengemin 18 yaşında zihinsel engelli bir kızı var, herşeyi anlıyor, tepkilerini hareketleriyle belli ediyor. Ama konuşamıyor, kız kardeşime idi diye seslenir mesela, sabah annemin yanındaymış annem onu telefona verdi benim sesimi duysun diye, telefonda ilk defa birisinin ismini tam olarak söyleyebildi arda dedi o kadar duygulandımki. Annem diyor sabah ilk öğrendiğinden beri bahçede Arda diye bağırıyor diyor. Bazı insanlar onlarca cümle kurar hiçbirşey ifade etmez onun bir kelimesi mutlu etti beni.