- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
canımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kızlar dün uğrayıp yazdıklarınızı okudum da yazmaya fırsatım olmadı o yüzden özeti şimdi aktarıyorum. Dün okul çıkışı geldim annemle perdeciye gittik yatak odasının , mutfağın, salonun perdelerini seçtik. bitek oturma odasının perdesine karar veremedim sizce ne almalıyım o odaya :44: yatak odama pudra ve gri gül desenli bi fon seçtim , üzerinde pudra rengi gülleri olan da bi tül seçtim. salona kahve üzerinde yeşil şekilleri olan bi fon seçtim, içine simli desenli bi tül seçtim, mutfağa da reçel kavanozu desenli bi zebra aldım. hepsi çok içime sindi. bugün de Arçelikten tanıdık olan arkadaşım aradı beğendiğim modellerin hepsinin fiyatlarını mail attı bayiye gidip hepsine alıcı gözle baktım tamamdır dedim. yani beyaz eşyalarımızın hepsi arkadaşımız sayesinde arçelik oluyo sağolsun çok indirim yaptı bize hepsini bayi giriş fiyatından alıcaz. Bayiden çıkıp bauhaus a gittik ordan da bir aydır gözüme kestirip de almayı düşündüğüm avizeyi aldık yatak odası için. Babam da sağolsun beğendiğim yatak odasını alıcak yarın. ohh baya bi iş hallettik iki günde ya
Bu aralar benim çok koşuşturmacam var ondan sizi ihmal ediyorum da diğer kızlar nerelerdeler hepsi unutup gittiler mi bizi![]()
Bu arada eşin haklı ya, sen iş yaptıkça ben yoruluyorum. Hele o balkonları çok sık yıkıyon, banyoları ovuyon ya resmen okuyunca yorgunluk oluyor bende. Ne yalan söyliyim hafta sonundan hafta sonun temizlik yapıyoruz, hafta için dağılırsa dağınıklığı topluyoruz o kadar.
teşekkür ederim fıstıklar
mercim gene bir sürü şey halletmişsiniz maşallah size
stankim aslında o kadar çok temizlik yapmıyorum haftada 2 kere süpürüyorum 1 kez siliyorum. 2-3 kere banyo ovuyorum. bekarlar temizlemeyip her tarafı kireç bağlattıkları için sinirime dokunuyor. balkonları da salon tarafını nerdeyse ayda bir yıkadığım için temizlemesi zor oluyo. toz toprak yapışıyo. sadece mutfak tarafını sık yıkıyorum oda kapıyı sürekli açtığım için içeri toz girmesin die. bide örtü falan çırpmak yasak o balkona çırpıyorum o yüzden yıkamak gerekiyor. bunların hepsini topluca bir günde yapmadığım için fazla geliyodur sana. hep evdeyim her gün bişeylerle uğraşıyorum