• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ahahah bende öyle.:1: Sen gene evdesin ben işte nasıl yapmışım bunu. Bir insan 54 kiloyla evlenip 62 kiloya çıkmayı nasıl başarır ve nasıl bunu kimseye hissettirmez bu konuda iyi bir örneğim ama gelip bir de çıplak görsünler nerde düz karın nerde selülitsiz bacak. 7.5 ayda vücudum bayağı değişti.:50: Hamilelikten önce vermem lazım. Geçen hapşururken pantolonumun düğmesi patladı.:9:

Bu arada kadın doğumcu fobisi başladı bende.:52: Erkek doktor bir de.:17: Arkadaşıma uydum. Erkekler daha iyi oluyormuş diye tamam dedik ama n'apıcam bilmiyorum her an kapıda vazgeçip ben gidiyorum diyebilirim.:10:

Nena Stanki siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Bir tek ben mi utangacım ya???:26:

Canım benim şu ana kadar hiç alttan muaynem olmadı, 36. haftadan sonra çatı muaynem olacak. O zaman anlıyacağız bende çok utanıyordum ama bu aralar çok fazla normal doğum videosu izledim, doktorlar için sıradan birşey haline gelmiş ve kadınlarda can havliyle doğumda hiç utanma aklına gelmiyor diye düşünüyorum ben. Benim ilk doktorum kadındı suratsızdı, sonra eşimin arkadaşının eşi bir bayan doktor önerdi o kadına randevu bulamamıştım diğer doktorlarla ilgili yorumlara bakınca şu an gittiğim doktorla ilgili çok iyi yorumlar okudum ona gitmeye karar verdik ilk muaynede çok memnun kaldık bir dahada bırakmadık.

Nena aklında bulunsun, biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde eşimle katı meyve sıkacağı almıştık tefalin eşim 2-3 günde bir yeşil elma, kırmızı elma, portakal, armut, havuç, kivi sıkıyor karışık içiyorum hamileleğim boyunca hiç şişliğim olmadı çok şükür. Vucüttaki şişliği alıyor.

Dün akşam eşim meyve sıkarken pat dedi yanık kokusu geldi, kayınpederim bugün servise götürdü. Adamlara demişki bu bizim için çok önemli aciliyeti var:1: Adam demiş yarın 16'ya kadar yetiştireceğiz:9:

Nena aklında bulunsun, biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde eşimle katı meyve sıkacağı almıştık tefalin eşim 2-3 günde bir yeşil elma, kırmızı elma, portakal, armut, havuç, kivi sıkıyor karışık içiyorum hamileleğim boyunca hiç şişliğim olmadı çok şükür. Vucüttaki şişliği alıyor.

Dün akşam eşim meyve sıkarken pat dedi yanık kokusu geldi, kayınpederim bugün servise götürdü. Adamlara demişki bu bizim için çok önemli aciliyeti var:1: Adam demiş yarın 16'ya kadar yetiştireceğiz:9:

Aaa bnm yok stankim kati meyvem alayim bari off bu ara be cok alcgm sey vat hangi brni alcksam,tmm bnde yaptrm kocisime ondan icin meyve suyunu cok severmmmm saol cok iyi fikirrrr bu arada kayin pedern cok komik :)))

Lovelycım su sarkıydı.Bılmıyordum bu şarkıyla dans ettiğinizi.Ama harıka değil mi ? Çok çok soft ve romantik bir şarkı paylaşayım hemen.:16:

[video=youtube;hq2KgzKETBw]http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw[/video]

Ama benim hayalimde hep bu var teee 1997 de filmin çıktıgı ilk andan beri

Sözler çok anlamlı arada ablam ''yes I do'' sıkıstırıyor bir de ya.Bütün düğün söylerim ben bunu hızlı versiyonunu.

http://www.youtube.com/watch?v=STKkWj2WpWM&list=RDLToyxk97rus&index=0

canım bu ve endless love seçeneklerim arasında gerçekten çok güzel yaaa bakalım ne olucak ama bunu sizden duymamda çok hoşuma gitti

bugün nişanlıma dedim ki : şaka maka önümüzdeki ay evleniyoruz :16::16:
bana verdiği cevap ne biliyo musunuz? ay iyi bari önümüzdeki aydan itibaren boşuna kira vermicez :53:
yok yok ben kesin bi odunla evleniyorum :22:

bana verdiği cevap ne biliyo musunuz? ay iyi bari önümüzdeki aydan itibaren boşuna kira vermicez :53:

Ahahaha mercii koptumm :)) Odun degil malesef erkek familyasi boyle.

Bizimkinin laptopu dunden beri bozuk en az bi 6-7 saattir ugrasiyo.Bende illa yapican cok inatcisin tipik koc burcusun dedim.Benim burcum ne soyle bakayim diye sorarak buyuk gaflette bulundum ben anlamam oyle seyleri ha koc ha kuzu gibi bir lafa getirdi.Tamam tamam sustum bisey sormadim dedim.boyle iste :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Bizimkinin laptopu dunden beri bozuk en az bi 6-7 saattir ugrasiyo.Bende illa yapican cok inatcisin tipik koc burcusun dedim.Benim burcum ne soyle bakayim diye sorarak buyuk gaflette bulundum ben anlamam oyle seyleri ha koc ha kuzu gibi bir lafa getirdi.Tamam tamam sustum bisey sormadim dedim.boyle iste :))

yok yok hepsi aynı bunların ya ha koçç ha ikizlerr hepsi aynı familya :9:

erkek degil mi hic sasirmadim valla merci hepsi boyle :)))

Seninki ne ayri bi guldum zaten ha koc ha kuzu ahahha

Kizlar bugun 3e kadt mesaim var aksam da 2saatlik ozel ing drsm var soylemsmydm bilnyrm ama 1aydr ders almaya basladim kocam bana yatrm yapma vaktnn geldgni soylemsti bu cagda ing bilmeden olmazmis siz biliomsnz kizlarrr bi bnm mi ing yok cat pat yani bnmki sifir dilimde iste bildklermde ise yaramio

Gunaydinlarr

Erkeklerin hepicigi ayni kuzular valla

Nenam benimde İng sifir :(( Okulda gördüğüm bir daha kursa falan gitmedim. Esin hakli çok iyi yapmissin kursa gitmekle

Biz doktordan geldik:49: Çok şükür iyiyiz, kilomuz kk hamilelik takvimiyle aynı gidiyor. Boyu uzun maşallah :nazar:dayısının boyu uzun mu dedi 1.95 den fazla dedim, dayıya benziyecek dedi. Doktorun Arda'ya bakarken iki lafından biri maşallahdı, Arda ağzını açtı doktor nasıl seviyor, Doktor o kadar bebek görmesine rağmen içinde fazlaca bebek sevgisi var, her gittiğimizde seviyor. 15 gün sonra ilk defa nst ye giricem. Kapıdan içeri girdim bana doğuma hazır mısın dedin, hayır hiç de psikolojik olarak hazır değilim dedim, gülüyor.

Kizlar bugun 3e kadt mesaim var aksam da 2saatlik ozel ing drsm var soylemsmydm bilnyrm ama 1aydr ders almaya basladim kocam bana yatrm yapma vaktnn geldgni soylemsti bu cagda ing bilmeden olmazmis siz biliomsnz kizlarrr bi bnm mi ing yok cat pat yani bnmki sifir dilimde iste bildklermde ise yaramio

Nenacim ingilizce teknik ingilizce mi yoksa pratik konusmaya dayali mi? Ozel derste ne yapiyor mesela hocan? Kurslarin sadece grammar verilip kur atlatilmasi gibi isleyenlerini dogru bulmuyorum.

Nenacim ingilizce teknik ingilizce mi yoksa pratik konusmaya dayali mi? Ozel derste ne yapiyor mesela hocan? Kurslarin sadece grammar verilip kur atlatilmasi gibi isleyenlerini dogru bulmuyorum.

örneğin ben geçen yıl gittim grammar gösterildi. oysaki speaking ağırlıklı olacaktıı başta ama konuşamadıkkk valla hiç :53:

Biz doktordan geldik:49: Çok şükür iyiyiz, kilomuz kk hamilelik takvimiyle aynı gidiyor. Boyu uzun maşallah :nazar:dayısının boyu uzun mu dedi 1.95 den fazla dedim, dayıya benziyecek dedi. Doktorun Arda'ya bakarken iki lafından biri maşallahdı, Arda ağzını açtı doktor nasıl seviyor, Doktor o kadar bebek görmesine rağmen içinde fazlaca bebek sevgisi var, her gittiğimizde seviyor. 15 gün sonra ilk defa nst ye giricem. Kapıdan içeri girdim bana doğuma hazır mısın dedin, hayır hiç de psikolojik olarak hazır değilim dedim, gülüyor.

Masallah kuzucugumuza.
Anne karnında ki bebegi seven doktor da hic duymamistim bende listeye aliyim o doktoru ilerde lazim olur :) benimde acayip erkek doktor korkum vardi ama ilk gittiğim doktor bile erkekti kadinlarda randevu kalmamisti ona aldim mecburen :) bakalim sonrasi nasil olcak benim kocam izin vermez bence erkek doktora :)

örneğin ben geçen yıl gittim grammar gösterildi. oysaki speaking ağırlıklı olacaktıı başta ama konuşamadıkkk valla hiç :53:

Aynen iste canim.Ozel ders cikti bana yetiskin grubu ben sana grammar veririm ama teketek speaking de olur ama ne kadar gelistirirsin bilemem dedim.Grup konusma gunleri oluyor american english gibi kurslarin bence cok daha faydali.

Ay beni uyku tutmadi valla deliyim sanirim... kizllarbbenim hocam kuzenim zaten öğretmen lik yapiyr evime geliyr grammer calsyrz suan bnm zayf oldgu icin bi yandanda pratik yapiyrz her sey var anlcgnz bnm surecm biraz uzun olck her seyi t ogrretmdn gecmyrz pekistire pekistire gdyrz seneye kadr belli bir seviyeye gelicemi soyledi sonrasi artk kocamlabkonusa konusa olck sirket tede yabanclar var şimdiden pratkvyapiyrm:))

Ay beni uyku tutmadi valla deliyim sanirim... kizllarbbenim hocam kuzenim zaten öğretmen lik yapiyr evime geliyr grammer calsyrz suan bnm zayf oldgu icin bi yandanda pratik yapiyrz her sey var anlcgnz bnm surecm biraz uzun olck her seyi t ogrretmdn gecmyrz pekistire pekistire gdyrz seneye kadr belli bir seviyeye gelicemi soyledi sonrasi artk kocamlabkonusa konusa olck sirket tede yabanclar var şimdiden pratkvyapiyrm:))

Bizide uyku tutadı:37: cekyeta uzandım tavanı izliyorum:27:

evet işte bu hafta aldığım cicilerrr :21::21::21:
$20140503_184747.webp
$20140504_132703.webp
Aynalarımın kurdelelerini bugün taktım stickerlarımı da akşam nişanlım sipariş vercek çok tatlı olcaklarr :46: çok uğraştım ama değdi :nazar:

Back
X