- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
Ahahah bende öyle.Sen gene evdesin ben işte nasıl yapmışım bunu. Bir insan 54 kiloyla evlenip 62 kiloya çıkmayı nasıl başarır ve nasıl bunu kimseye hissettirmez bu konuda iyi bir örneğim ama gelip bir de çıplak görsünler nerde düz karın nerde selülitsiz bacak. 7.5 ayda vücudum bayağı değişti.
Hamilelikten önce vermem lazım. Geçen hapşururken pantolonumun düğmesi patladı.
Bu arada kadın doğumcu fobisi başladı bende.Erkek doktor bir de.
Arkadaşıma uydum. Erkekler daha iyi oluyormuş diye tamam dedik ama n'apıcam bilmiyorum her an kapıda vazgeçip ben gidiyorum diyebilirim.
Nena Stanki siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Bir tek ben mi utangacım ya???:26:
Canım benim şu ana kadar hiç alttan muaynem olmadı, 36. haftadan sonra çatı muaynem olacak. O zaman anlıyacağız bende çok utanıyordum ama bu aralar çok fazla normal doğum videosu izledim, doktorlar için sıradan birşey haline gelmiş ve kadınlarda can havliyle doğumda hiç utanma aklına gelmiyor diye düşünüyorum ben. Benim ilk doktorum kadındı suratsızdı, sonra eşimin arkadaşının eşi bir bayan doktor önerdi o kadına randevu bulamamıştım diğer doktorlarla ilgili yorumlara bakınca şu an gittiğim doktorla ilgili çok iyi yorumlar okudum ona gitmeye karar verdik ilk muaynede çok memnun kaldık bir dahada bırakmadık.