aaaaa ne oluyoruz kızlar bebeklerden konular açılmış çok güldüm haaa herkes benden bekliyor uleyn ben daha taze evleniyorum görün bak benden önce hüm lovely bunlar olur hatta merci bile yapar vallla sözde lovely 3 sene diyordu eee merci 5 sene diyor ha üc ha beş

eder size ücbej ahahaha bağladım trakyalıya
o değilde kızlar kına müzikleri roman havalarına girdim kopuyorum müzikleri kendim hazırlıyorum bir dünya müzik aldım milleten
buralara gelemiyorum diye kızmayın görüyorum ki herkes iyi
puknas canım teşekkür ederim
merci hazırlıklara tam gaz devam ediyor ben ise garip hallerdeyim yorgunum sanısam regl bile olabilirim hattaha grip felan gairp haldeyim kafam dolu acil olarak boşlamalı
lovely sana ne sorcam benim gelinliğin altı tül veeee kılıfında buruşmuş o tülleri biraz ben o tülleri nasıl açıcam buharlı ütü ilemi çünkü buruşuk buruşuk durmasın şimdilik çarşafa sardık tavana yakın çivi çakıp astık gelinliği ama düğün günü sabahı teyzemden çıkıcam adadan kartala kılıfı ile götürcem ya tekrar kırışır felan
kızlar bana yardım edin fikir verin öperim sizi gelinliğe napayım
heeee bide iki duvak var biri uzun biri kısa düz tül gelinlikçi uzun duvağı çıkarmak istersen ayrı tokalarla alt alta kuaförün tutursun takı töreninden sonra çıkarırsın oyun oynarken rahat edersin dedi dış çekim için uzun duvak tavsie etti
bende sırf kısa duvakla çıkmıyım diyorum çünkü nikah sırasında yüzümü kısa duvakla örtmek istiyorum hayalim o yüzden uzun duvak ve kısa duvaklaçıkayım daha sonra uzun duvağı çıkarayım değilmi