• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en beyaz benımmmmmmmmmm dermişim beyazlık yarısınamı grdnz :9::9: bende beyazımda szin gibi kar beyaz dilim ama agdadan snra bendeki kabarıkları bır gorun 3. gün anca gecmıs oluyor...:9:gercı butun kıs gtmedım agdaya jilet saolsun ama yaz geldı gdeblrm kısın soguk oluo usenıyorum kirpi gbi geziyorum :1::1:

kirpi gibi gezıorum derken yanlıs anlamayın uzatmıyorum da aldklarm hafıf cıkınca batıo onu kastetttm :9::9:

lovelylişko hadi bebiş bekletmeden gelsın bıtır son kutu hapını ama sey dıolar korunduktan snra bıraz gec gelebılıoms bebek habern olsun panıkleme ben hıc korunmadm esım korunuodu snra doktor umıt yok deyınc ehıc korunmadk bebek geldi bebeklern sagı soluda bellı olmuo ona göre:9::9:

Canım bakalım bende bu ay sonu doktora göründükten sonra bırakıyorum artık 3 ay kullanmıcam. 3 ay inş. yeter. Eşimin kuzenleri hap kullanıyordu bıraktıkları ay hamile kaldılar ama işte benim annemden dolayı bir korkum var inş. ona çekmemişimdir.

Canım bakalım bende bu ay sonu doktora göründükten sonra bırakıyorum artık 3 ay kullanmıcam. 3 ay inş. yeter. Eşimin kuzenleri hap kullanıyordu bıraktıkları ay hamile kaldılar ama işte benim annemden dolayı bir korkum var inş. ona çekmemişimdir.

ay ınsallah o yonden cekmemıssındır lovelylı cabucak gelsın prensımz yada prensesımz bak mercının de canı cekmıs gızo desen 2 ay a hamıleyım die gelır topıge bol coluklu cocuklu olalım teyzeler olalım :9::9:

selamlar

bugün acayip sinirliyim bütün işlerim ters gitti. dersaneden çıkınca başvuruyu yapayım die yaşar üni ye gittim yolumun üstündeydi biz yapamıyoruz artık dediler. ordan ege üniye gittim kapıda ki güvenlik bilmiyorum çok soran oldu kimi yapıyomuş kimi yapmıyomuş dediler falan dedi. koca kampüse gireceğime bornovadaki liseler yapıodur die yürüdüm birine biz yapamıyoruz az ilerdeki lise yapıyo dedi oraya da yürü yürü öldüm orası da yapmıyomuş. babetlerde ayaklarımı vurdu mu üstünede hava sıcak delirecektim. hattımı da aveaya taşımıştım hafta sonu ne kontr ne msj hakkı ne bişey var telefonda daha geçmemiş eşime 1 de ara beni demiştm o da aramadı sagolsun. ordan oraya koşturttular beni. eve gelince de bişeyler atıştırayım dedim dolaba yoğurdu koyarken pat diye yere bi düştü neyseki halıya gelmedi yere ve balkon kapısına sıçradı. o sinirle bütün evi silip süpürdüm.

netten başka bi lise buldum evka 3 te aradım orası başvuru yapıyormuş yarın oraya gidicem artık.

selamlar

bugün acayip sinirliyim bütün işlerim ters gitti. dersaneden çıkınca başvuruyu yapayım die yaşar üni ye gittim yolumun üstündeydi biz yapamıyoruz artık dediler. ordan ege üniye gittim kapıda ki güvenlik bilmiyorum çok soran oldu kimi yapıyomuş kimi yapmıyomuş dediler falan dedi. koca kampüse gireceğime bornovadaki liseler yapıodur die yürüdüm birine biz yapamıyoruz az ilerdeki lise yapıyo dedi oraya da yürü yürü öldüm orası da yapmıyomuş. babetlerde ayaklarımı vurdu mu üstünede hava sıcak delirecektim. hattımı da aveaya taşımıştım hafta sonu ne kontr ne msj hakkı ne bişey var telefonda daha geçmemiş eşime 1 de ara beni demiştm o da aramadı sagolsun. ordan oraya koşturttular beni. eve gelince de bişeyler atıştırayım dedim dolaba yoğurdu koyarken pat diye yere bi düştü neyseki halıya gelmedi yere ve balkon kapısına sıçradı. o sinirle bütün evi silip süpürdüm.

netten başka bi lise buldum evka 3 te aradım orası başvuru yapıyormuş yarın oraya gidicem artık.[/QUOT

ay ne ezıyet olmus senın ıcın ıncıcıcegımmm valla emınım cok yorulmussundr cok sınır bozucu bır durum nese uzan da dınlen bari... sakinleşmeye çalış yarına toparlanırsın kuuzucum...mutfak ıcınde ayrıca uzuldum bnde ole yaptım bı kac defa sınır bır durum:14:

Bu arada kan yenilenme zamanına göre de cinsiyet belli oluyormuş diyorlar bilemem artık ne kadar doğru.

Erkeklerin 4 senede bir, kadınların 3 senede bir vücutlarındaki kan yenilenirmiş. Rus takvimi buna dayanır.

Atıyorum ben 88 doğumluyum. Eşim 83. Benden 3 yıl, eşimden 4 yıl sayıyoruz. Kimin kanı en son yenilendiyse bebek o kişinin cinsiyetinden olurmuş.

Ben: 1988 - 91 - 94 - 97 - 2000 - 03 - 06 - 09 - 2012'de yenilenmiş benim en son.

Eşim: 1983 - 87 - 91 - 95 - 99 - 03 - 07 - 2011'de yenilenmiş en son.

En son 2012'de benim yenilendiğine göre bebeğin cinsiyeti kız gözüküyor.

Bununla ilgili konuyu okumak isterseniz aşağıya tık tık.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=278925
ben 88 eşim 84 lü. yanlış hesaplamadıysam ikimizde 2012 de yenilenmişiz nolacak şimdi. bi daha ki yenilenmeyi bekleyeyim ben en iyisi :1:

Benim hiç bir yerim acımıyor ama bikini bölgesine daha önce yanlardan makina tuttum acayip kabardı ve canım acıdı. Benim tenim bembeyaz ve çok hassas canım bacaklarımı da aldığımda tavuk yolunmuşa dönüyor. Çok kabarıyor.

oyy oyyy bende fena beyazım bacaklarım falan parlıyor resmen kısa bişey giyince yazın sıcağında bile çorapsız elbise giyemiyorum. aynen sirden sonra kıpkırmızı çıkıyorum bi kaç günde anca geçiyo. bacaklarımı makinayla alıyorum ama oraya süremem bi kere denedim kan oturdu resmen bi daha asla. emla olmasa sirede gidemem zaten

ay ınsallah o yonden cekmemıssındır lovelylı cabucak gelsın prensımz yada prensesımz bak mercının de canı cekmıs gızo desen 2 ay a hamıleyım die gelır topıge bol coluklu cocuklu olalım teyzeler olalım :9::9:

Giz kesin hemen yapacak dayanamaz o eşi girdi şimdiden aklına. İlk geceden kalmazsa iyidir.:17::1:

selamlar

netten başka bi lise buldum evka 3 te aradım orası başvuru yapıyormuş yarın oraya gidicem artık.

Kuzum bazen öyle oluyor ya sen neden başvuru merkezleri yazıyor nette onlardan birine gitmedin de bir oraya bir buraya dolandın öyle. Kıyamam yoğurduda dökmüşsün kendi evimde değilde annemde yapmıştım bende her yer batmıştı. Kapak açık kalmış meğerse kapak elimde, yoğurt yerdeydi.:1: Öyle olduğu zaman oturup ağlayasım geliyor benimde sinirden. Neyse her yer pırıl pırıl olmuş şimdi ılık bir duş ve yat dinlen.

ben 88 eşim 84 lü. yanlış hesaplamadıysam ikimizde 2012 de yenilenmişiz nolacak şimdi. bi daha ki yenilenmeyi bekleyeyim ben en iyisi :1:

oyy oyyy bende fena beyazım bacaklarım falan parlıyor resmen kısa bişey giyince yazın sıcağında bile çorapsız elbise giyemiyorum. aynen sirden sonra kıpkırmızı çıkıyorum bi kaç günde anca geçiyo. bacaklarımı makinayla alıyorum ama oraya süremem bi kere denedim kan oturdu resmen bi daha asla. emla olmasa sirede gidemem zaten

Canım o zamanda aya bakıyorsun.

Bu arada benimde hemen kan topluyor işte ya. Morarmazsa iyidir. Bacağımı da bir kaç kere sirle aldırdım mosmor oldu bazı yerler.

Son düzenleme:
banyo paspasalrımı degıstırmek ıstyrm kızlar orjınal seyler satan sıteler bılıyormsnz acaba???

Giz kesin hemen yapacak dayanamaz o eşi girdi şimdiden aklına. İlk geceden kalmazsa iyidir.:17::1:

Kuzum bazen öyle oluyor ya sen neden başvuru merkezleri yazıyor nette onlardan birine gitmedin de bir oraya bir buraya dolandın öyle. Kıyamam yoğurduda dökmüşsün kendi evimde değilde annemde yapmıştım bende her yer batmıştı. Kapak açık kalmış meğerse kapak elimde, yoğurt yerdeydi.:1: Öyle olduğu zaman oturup ağlayasım geliyor benimde sinirden. Neyse her yer pırıl pırıl olmuş şimdi ılık bir duş ve yat dinlen.

canım baktım netten öyle gittim dersanede bu gittiğim okullar yapıyo dedi asıl ona sinirlendim zaten. samsuna gitmeden yapayım aklımda kalmasın diye acele ediyorum ben ettikçe olmuyo hayırlısı artık yarın yapabilirim inşallah

aynen dediğin gibi pırıl pırıl oldu şimdi yatıyorum daha kalkıp nohut pilav yapıcam eşimin gelmesine 1 saat kaldı ama kalkasım yok :1:

cumartesi günü anneler günü gösterimiz var kızlar bugun genel provamız vardı. ben haftalardır soyle kotuyuz boyle kotuyuz dıye anlatıyodum mıllete ama benım bıcırlar superdı provada inanamadım. cumartesi kostumlerı de gıyınce harıka olcaklar :nazar: başım çok ağrıyo bugun , anahtarımı bulamadıgım ıcın perdecı salon perdelerımı de getıremıyo, hepsi cuma gunu gelcek artık :31:
inciçiçeğim inşallah yarın halledersin de kafan rahat gidersin samsuna , nenacım ben ilk banyo paspasımı merinostan aldım ustu taş desenli altı kaydırmazlı, geçen gün de kayınvalidem english home dan almış bitane. sende oralara bakabilirsin güzel şeyler var .

aaaaa ne oluyoruz kızlar bebeklerden konular açılmış çok güldüm haaa herkes benden bekliyor uleyn ben daha taze evleniyorum görün bak benden önce hüm lovely bunlar olur hatta merci bile yapar vallla sözde lovely 3 sene diyordu eee merci 5 sene diyor ha üc ha beş :16::16::16::16::16:eder size ücbej ahahaha bağladım trakyalıya

o değilde kızlar kına müzikleri roman havalarına girdim kopuyorum müzikleri kendim hazırlıyorum bir dünya müzik aldım milleten

buralara gelemiyorum diye kızmayın görüyorum ki herkes iyi

puknas canım teşekkür ederim

merci hazırlıklara tam gaz devam ediyor ben ise garip hallerdeyim yorgunum sanısam regl bile olabilirim hattaha grip felan gairp haldeyim kafam dolu acil olarak boşlamalı

lovely sana ne sorcam benim gelinliğin altı tül veeee kılıfında buruşmuş o tülleri biraz ben o tülleri nasıl açıcam buharlı ütü ilemi çünkü buruşuk buruşuk durmasın şimdilik çarşafa sardık tavana yakın çivi çakıp astık gelinliği ama düğün günü sabahı teyzemden çıkıcam adadan kartala kılıfı ile götürcem ya tekrar kırışır felan

kızlar bana yardım edin fikir verin öperim sizi gelinliğe napayım

heeee bide iki duvak var biri uzun biri kısa düz tül gelinlikçi uzun duvağı çıkarmak istersen ayrı tokalarla alt alta kuaförün tutursun takı töreninden sonra çıkarırsın oyun oynarken rahat edersin dedi dış çekim için uzun duvak tavsie etti

bende sırf kısa duvakla çıkmıyım diyorum çünkü nikah sırasında yüzümü kısa duvakla örtmek istiyorum hayalim o yüzden uzun duvak ve kısa duvaklaçıkayım daha sonra uzun duvağı çıkarayım değilmi

aaaaa ne oluyoruz kızlar bebeklerden konular açılmış çok güldüm haaa herkes benden bekliyor uleyn ben daha taze evleniyorum görün bak benden önce hüm lovely bunlar olur hatta merci bile yapar vallla sözde lovely 3 sene diyordu eee merci 5 sene diyor ha üc ha beş :16::16::16::16::16:eder size ücbej ahahaha bağladım trakyalıya

o değilde kızlar kına müzikleri roman havalarına girdim kopuyorum müzikleri kendim hazırlıyorum bir dünya müzik aldım milleten

buralara gelemiyorum diye kızmayın görüyorum ki herkes iyi

puknas canım teşekkür ederim

merci hazırlıklara tam gaz devam ediyor ben ise garip hallerdeyim yorgunum sanısam regl bile olabilirim hattaha grip felan gairp haldeyim kafam dolu acil olarak boşlamalı

lovely sana ne sorcam benim gelinliğin altı tül veeee kılıfında buruşmuş o tülleri biraz ben o tülleri nasıl açıcam buharlı ütü ilemi çünkü buruşuk buruşuk durmasın şimdilik çarşafa sardık tavana yakın çivi çakıp astık gelinliği ama düğün günü sabahı teyzemden çıkıcam adadan kartala kılıfı ile götürcem ya tekrar kırışır felan

kızlar bana yardım edin fikir verin öperim sizi gelinliğe napayım

heeee bide iki duvak var biri uzun biri kısa düz tül gelinlikçi uzun duvağı çıkarmak istersen ayrı tokalarla alt alta kuaförün tutursun takı töreninden sonra çıkarırsın oyun oynarken rahat edersin dedi dış çekim için uzun duvak tavsie etti

bende sırf kısa duvakla çıkmıyım diyorum çünkü nikah sırasında yüzümü kısa duvakla örtmek istiyorum hayalim o yüzden uzun duvak ve kısa duvaklaçıkayım daha sonra uzun duvağı çıkarayım değilmi

Bebekim günaydın öncelikle. Gelinliğin etek kısımları hep karışıyor canım. Bizim evde boydan boya dolaplar vardı onun kulbuna askıyla asmıştık ve bayağı uğraşmıştık en alttaki etekten başlayarak tek tek düzeltmiştik çekiştire çekiştire. Sonra ne oldu dersin götürdük kuaföre orda astık gene karışıktı. Giydim çıktım herkese eteklerimi düzeltirmisiniz diye on kere rica ettim ama o kadar kasmaya gerek yokmuş çünkü üzerine giydikten sonra 5-10 kere üstten kaldırıp sallayınca toparlanıyor zaten. Gün içinde ben çok kez yaptım bunu ve fena durmuyordu.

Duvağa gelince bende de bir kısa bir uzun vardı ama provalarda uzunu daha çok beğendiğim için uzunu taktım. Çokta rahat ettim. Kaç kere basıldı ama hiç bir şey olmadı ama aklında olsun saça takılacak kısmına brit yaptırın oradan tutturuluyor çünkü tel tokalarla. Benim gelinlikçi uzuna yapmayı unutmuş annem hemen gidip bir terziye yaptırdı o gün biz kuaförde saçım yapılı bekledik. Bir de benim tacım evde kalmıştı o heyecanla. Yanımıza almamız gereken torbalardan birini unutmuşuz. Annem kıyafeti ve full makyajıyla taksiyle eve gidip geldi o gün kıyamam. O yüzden çantalarınızı doğum çantası gibi kapının yanına hazırlayın o gün evin kalabalığıyla atlanabiliyor. Sen provalarda bak gizcim nasıl hoşuna gidecekse öyle taktır duvağını. Saçını nasıl yaptıracaksın bu arada?

Son düzenleme:
Tunaydinnnn

Yilan hikayesi gibi olan sinav basvurumu yapmis bulunuyorum. Her okul ne kadar farkli isliyo. Diplomama bile bakmadi kimi olullar diplomanin onayli ornegini istiyormus.

Bugun isler yogun heralde pek ugrayan olmamis

Bende ders calisiyorum onumuzde ki 10 gun calisamicam pek dugunden dugune kosturmaktan. Bi yandan da valiz hazirliyorum. Off ne zor onu da alayim bu da lazim olur Derken 3 gun icin bi dunya esya olup cikacak :1:

Back
X