347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenişko sen kaçıncı haftada kusmaya başladın şu an 5. hafta ama kusma yok çok şükür :16:

2 kez başım döndü sadece

cnm ben tam 12. haftamdayım bn hıc kusmadm ama öğürtüm coktu...herseye mıdem bulanıodu dısarda bıle gezemıodm doner kokularndan hc bsy yapamıodm basım donuodu halsz oluodm ama cok sukur ılaclarla toparladım

evet sunı sancı verılıyor da acılması ıcın saatlerde gece bılıyor smdıden heyecanlandm bebek dogurmak bana cok keyflı gelıo :52:acılma herkeste olmuyor lovelylım ya kımısı saatlerce ıkınıp en son care sezeryana bıle grebılıo ama bn kendmı oyle sartlamıyorum her sey yolunda gıdıcek emınım kendmı sureklı telkın edıyorum..aksamlar yuruyusede basladm mınımum 45 dkka denız havası alıyorum sahıle gdıp gelmekte yarım saat suruo yuruyerekk 15 er dkka toplamda 1 saat yuruyorum... pilatesı bnde dusundum ama evde cesaret edemem bnde pılates mat ı lastıklerı her seyı var top harıc ama ben yapamam onlarıevde ozel hamılelık ıcınpılates kursları var onlarada gdıcek zamnm yok bnm muhıtıme uzak yerde o sebepten drlar smdılık hamılelıkte en ıyı egzersz yuruyus derler benkesınlıkle sadece yuruycem ve bol su ıcıem

Canım bende bol su içmeye başlayacağım daha şimdiden ödem için. Haziran'ın 1'i benim miladım olacak. Hele bir doktoruma gideyimde. Yürüyüş en güzel spor bencede. Bende bol bol yürümeyi planlıyorum zaten evimizin orası da iş yerimde çok müsait bir de hamilelik yogasına gitmeyi düşünüyorum nefes egzersizleri için zaten seçtiğim hastaneminde var bildiğim kadarıyla böyle bir dersi.

ben epidural normal doğum düşünüyorum :1::1::1::1::1::1:

Bende inş. epidural normal doğum istiyorum allahım inş. kısmet eder bana normal doğumu yaşamayı ben hiç korkmuyorum.

Son düzenleme:
Canım bende bol su içmeye başlayacağım daha şimdiden ödem için. Haziran'ın 1'i benim miladım olacak. Hele bir doktoruma gideyimde. Yürüyüş en güzel spor bencede. Bende bol bol yürümeyi planlıyorum zaten evimizin orası da iş yerimde çok müsait bir de hamilelik yogasına gitmeyi düşünüyorum nefes egzersizleri için zaten seçtiğim hastaneminde var bildiğim kadarıyla böyle bir dersi.

Bende inş. epidural normal doğum istiyorum allahım inş. kısmet eder bana normal doğumu yaşamayı ben hiç korkmuyorum.

korkuyorum ama olsun :16::16::16::16::16:

Benim 7. Haftada başladı 14. Haftada bitti. 9 ay kusanda var, hiç kusmayanda:1: Benim iş arkadaşım, ben doğuma girerken bile kusuyordum diyor. 9 Ay kusmuş:1:[/Q

ay yazık ya ne kotu bsy kısıye gore degısıo

Stanki benim burdaki arkadaşımında aynıydı durumu onunda 14. haftadan sonra bitti. Annem doğuruncaya kadar kusmuş diye biliyorum.

Son düzenleme:

güzelmiş hastanelern böyle bir uygulaması oldgnu bilmiyordum istanbul da da vardr ıllakı ama nıght. gttım orda varmı yokmu bılmyrm da suan gttgm hast. guzel donanımlı bunda yok sanırım

bende anneme cekmemısım annemde ne kusma ne bulantı ne aserme ne fazla kılo hıc bsy 3 tane dogurmus normal dogum tık yoktu dogum sırasndakı sancılar dısında hep ole anlatr ben dıo son gune kadr hıc yatmadm hep gezmısler babamla fıldır fıldır :9: smdı ben her aserıorm yada anneme cnm sunu bunu cektı yaparmsn dıorum annem artk tamam nena modunda napıcaz bız senle 9 ay dıyor:52:

Allah bizede kolay doğumlar nasip etsin. O sarı suyu herkes sıkı sıkı tembihliyor. Bu arada benim şu an içtiğim vitaminler, ilaçlar normal doğum sancılarının başlamasını engelliyor. Doktor haftaya salı günü çatı muaynesinde normal doğuma musaitse herşey ilaçları bırakıcaz dedi. Bunca zaman erken doğmasın derken, bu seferde sancım gelmezse diye düşünmeye başladım.

Valla tek damlasi heba olmasin diye cay bardagina dolduruyoduk kasikla gogsunu sıkıp.O yizden vermk lazim.Sancim gelmezse olur mu? Artik kafani rahatlatma surecine gecmen lazim.Bizim bi arkadasin olmasi gereken surecten 10 gun gecmisti de gelmisti.Cok nazlanmisti hatta rahat orda gelmek istemiyo muhbbeti yapiyoduk:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende anneme cekmemısım annemde ne kusma ne bulantı ne aserme ne fazla kılo hıc bsy 3 tane dogurmus normal dogum tık yoktu dogum sırasndakı sancılar dısında hep ole anlatr ben dıo son gune kadr hıc yatmadm hep gezmısler babamla fıldır fıldır :9: smdı ben her aserıorm yada anneme cnm sunu bunu cektı yaparmsn dıorum annem artk tamam nena modunda napıcaz bız senle 9 ay dıyor:52:

Ay ne güzel. Benim eşimin 2 yıl önce doğum yapan kuzeni de öyle. Kız en son doğum günü partisinde mikropla koparken (İzmir'liler iyi bilir kendisini) bilmem kaç cm topukluyla, ertesi gün sancısı geldi arabayı kendi kullanarak normal doğuma gitti.:1:

güzelmiş hastanelern böyle bir uygulaması oldgnu bilmiyordum istanbul da da vardr ıllakı ama nıght. gttım orda varmı yokmu bılmyrm da suan gttgm hast. guzel donanımlı bunda yok sanırım

Bu arada Nena doktora bu sefer gittiğimde gece sancım başlarsa doğuma geleceksiniz değil mi diye soracaktım, ben sormadan kendi söyledi eğer gece sancın olursa ilk kontrolünü nöbetçi arkadaş yapacak, açılman istenene ulaştığında bana haber vericekler ben gelicem dedi. Sana telefonunu vermiştir büyük ihtimalle, vermediyse iste. Aradığında acamayabiliyor ama mesajlara cevap veriyor. Biz kafamıza takılanları mesaj atıyoruz, sabah akşam her saat yanıt veriyor.

Doğumdan önce hemşire geliyormuş, odayı süslemeye.

Bu arada Nena doktora bu sefer gittiğimde gece sancım başlarsa doğuma geleceksiniz değil mi diye soracaktım, ben sormadan kendi söyledi eğer gece sancın olursa ilk kontrolünü nöbetçi arkadaş yapacak, açılman istenene ulaştığında bana haber vericekler ben gelicem dedi. Sana telefonunu vermiştir büyük ihtimalle, vermediyse iste. Aradığında acamayabiliyor ama mesajlara cevap veriyor. Biz kafamıza takılanları mesaj atıyoruz, sabah akşam her saat yanıt veriyor.

kızlar muayene ücretiniz ne kadar sizin

Ay ne güzel. Benim eşimin 2 yıl önce doğum yapan kuzeni de öyle. Kız en son doğum günü partisinde mikropla koparken (İzmir'liler iyi bilir kendisini) bilmem kaç cm topukluyla, ertesi gün sancısı geldi arabayı kendi kullanarak normal doğuma gitti.:1:

annem o kadr deıl de doguma cok az kalaya kadar babişle aşk tazelemişler snra bıraz sancısı olmus halama demıskı abla gelıo galıba halamda hemen bınmısler arabaya hastaneye gtmısler dr demıskı bebek geldı gelıo nerdesnz annemde sancm yenı basladı suyum bıle gelmedı bız anlamadkkı demıs e bıde ılk cocugum deneyımsz anlamamıslar sadece sancısı bıraz artnca galıba gelıo demıs ehehe

henuz alma fırsatm olmadı gttgmd ecok kotuydum bulantm uyku halım ve bas donemem vardı bn pek soruda sormadm zaten gordu bn kotuyum ılac yazdı sormamız gereken soruları kendı sorup cevapladı:52: o arada esımde bı kac soru sordu hem bn saglıgımla ılgılı hemd eozel sorulardan yonelttı ona gore hareket edelm dıe ... ama entel bı tıp dr dogan

Lovelyy pırtığa sağladığın konfordan sonra :1::9:. Senin bebiş çok şanslı olacak eminim. Mutlu haberlerini paylaştığın günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

İnciciceği temmuzda sınav stresini atlatınca, ağustos, eylülde kulağımız sende:1::9:

Giz'e gelirsek o şu an bile hamile olabilir:9::27:

Merci içinde hain planlarım var:1:

Chelzy'im hiç bizle bu konuları konuşmuyor:14: Düğün planınız var mı canım yakın zamanda?

annem o kadr deıl de doguma cok az kalaya kadar babişle aşk tazelemişler snra bıraz sancısı olmus halama demıskı abla gelıo galıba halamda hemen bınmısler arabaya hastaneye gtmısler dr demıskı bebek geldı gelıo nerdesnz annemde sancm yenı basladı suyum bıle gelmedı bız anlamadkkı demıs e bıde ılk cocugum deneyımsz anlamamıslar sadece sancısı bıraz artnca galıba gelıo demıs ehehe

henuz alma fırsatm olmadı gttgmd ecok kotuydum bulantm uyku halım ve bas donemem vardı bn pek soruda sormadm zaten gordu bn kotuyum ılac yazdı sormamız gereken soruları kendı sorup cevapladı:52: o arada esımde bı kac soru sordu hem bn saglıgımla ılgılı hemd eozel sorulardan yonelttı ona gore hareket edelm dıe ... ama entel bı tıp dr dogan

ilişki yasak mı :17::17::17::17::17: ben nasıl soracam onu yaaa

Doktor bize serbest dedi :1: Ama biz 6. ayda bıraktık, kanka takılıyoruz:9:

Back
X