347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydinlar

Dersanedeyim erken geldim aksama kadar ders var bugun bana bitmez heralde. Dinc uyanmistim ama metroda uyku basti gozlerim kapaniyor..

kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim

Sagolun kızlar.
Allah utandırmasın bakalım.
Yarın pasaport işlemlerimi yapıcam bıometrik foto,harc bedeli falan filan.200 lira vericekmişim.Bi yeşil pasaportlu olamadım daha.Olmama 5 sene varmıl müdürüme hesaplattım :)
Kaporayı yatırdım.Bı an acaba dogru mu yaptın chelzy dedim ama bunu anca insan hayatında bir kez yapar.
Umarım pişman olmam.Biraz paraya sıkışacağım ama olsun napalım.:31:

Kuzum ben yeşil pasaportluydum ama çalışmaya başlayınca zaten o hakkım gitti. Hayırlısıyla git gel inş.

kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim

Canım gözünaydın kavuşuyorsun oğluşuna.:46: Ne güzel ama ben doğuruyormuşum gibi heyecan yaptım şimdi.:52: Allah kurtarsın kuzum müsait olunca bize yazmayı unutma. Arda'nın bir fotosunu isteriz artık onca zaman teyzeleri bekledi onu. Kendine iyi bak.:54:

Son düzenleme:
Stanki hadi hayirli ugurlu olsun simdidenn Allah kucagina saglikla almayi nasip etsinn.Sen sakin ol cunku babasi senin en az on katin heyecanli olacak.Abime sakinlestirici yapmislardi ordan hatirliyorum:)

Lovelym kuzum aynen bende yesil pasaportluydum babamdan calisinca kesildi.Olsun ama pasaport , vize cokta pahali bisey degil.Bir sure boyle idare ederiz.Aman sanki her sene her sene gidecek deiliz ya.Okadar luks yasamimiz yok bizim devamli gidelim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydnlarrr ardamiz mi geliyor e dogum zamanimi stankinn daha bir iki haftasi var die biliodm erken mi doguruo anlamadmki hadi saglicakla alsn kucgna bebegni insallah o halde bile bize haber verdi cnm ya sancisi tutmamismi ay kafanda dunya kadr soru olustu smdi ya hayrlisyla bi kac gune yazar bize meraklardayim 5cm acilmissa smdi ona kesikte mi atarlar bilemedm heyecanlandim hemde cokkmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gizmo nerelerdesn gel artk tatil btmedimi yaaa

Bu arada naslsnz kizlar hum nasil oldn cnm livelyli sen nasilsn.. incicegm o uyku sorunu bndedr var ama bnmki hamilelikten :) .... alde chelzy merci sizlerde iysnzdr insallah.... eksik varmi yoklamada

Kuzum ben yeşil pasaportluydum ama çalışmaya başlayınca zaten o hakkım gitti. Hayırlısıyla git gel inş.

Canım gözünaydın kavuşuyorsun oğluşuna.:46: Ne güzel ama ben doğuruyormuşum gibi heyecan yaptım şimdi.:52: Allah kurtarsın kuzum müsait olunca bize yazmayı unutma. Arda'nın bir fotosunu isteriz artık onca zaman teyzeleri bekledi onu. Kendine iyi bak.:54:

Bende öyleydim babamdan çıkınca düştü pasaport :1::1::1::1::1:

Hafta sonu kuzenimin kinasi var kizlar kendi kinam da cok oynayamamistm kiyafet gy cikardan oturu bu kinada cok ziplamak istyrm gycem salvarlarmi dokturcem heves yaptim :)

Hafta sonu kuzenimin kinasi var kizlar kendi kinam da cok oynayamamistm kiyafet gy cikardan oturu bu kinada cok ziplamak istyrm gycem salvarlarmi dokturcem heves yaptim :)

Sen yinede cok ziplama nenacim bence amann bebise dikkat :) cok yorulma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydnlarrr ardamiz mi geliyor e dogum zamanimi stankinn daha bir iki haftasi var die biliodm erken mi doguruo anlamadmki hadi saglicakla alsn kucgna bebegni insallah o halde bile bize haber verdi cnm ya sancisi tutmamismi ay kafanda dunya kadr soru olustu smdi ya hayrlisyla bi kac gune yazar bize meraklardayim 5cm acilmissa smdi ona kesikte mi atarlar bilemedm heyecanlandim hemde cokkmm

Yok canım ne kesiği suni sancıyla açılmayı hızlandırırlar muhtemelen ya da zaten sancısı var ise açılmayı beklerler şimdi.

Bu arada naslsnz kizlar hum nasil oldn cnm livelyli sen nasilsn.. incicegm o uyku sorunu bndedr var ama bnmki hamilelikten :) .... alde chelzy merci sizlerde iysnzdr insallah.... eksik varmi yoklamada

iyiyim biraz daha canım ilaç etki etmeye başladı ama bulantılarım var biraz ama kusamıyorum

,

8 cm de zaten doğum başlıyor açılmıştır bile

ben epidural normal istiyorum Allah ın izniyle

cinsiyeti ne zaman belli olacak yaa daha çok var :52::52::52::52::52::52:

İyiyim canım sen nasılsın? Dün kayınvalidemlerdeydik ama akşam otobüs beklerken çok üşüdüm İzmir'in havası çok değişken bütün akşamlarını mahfettim insanların her onlara gittiğimizde başım tutuyor dünde karnım ağrıyordu. Apar topar kalktık.

Bugün akşamda anneme gidiyoruz. Giz'in paylaştığı petibör pastasından çok canım çekmişti dün durakta otobüs beklerken bu akşam için sipariş verdim anneciğime yapacak.

Bu arada doktora birlikte gittiğim arkadaşımda bugün hastalanmış yarın tahlile gidecek. Bende yarın hastalanıyorum biz aynı ay kalırsak ya aynı gün ya da peşpeşe doğuracağız muhtemelen.:1:

,

8 cm de zaten doğum başlıyor açılmıştır bile

ben epidural normal istiyorum Allah ın izniyle

cinsiyeti ne zaman belli olacak yaa daha çok var :52::52::52::52::52::52:

Bende epidural normal istiyorum allahın izniyle. Bakalım artık zaman ne gösterecek. Önce Nena'nınkini bir öğrenelim sıra sana da gelecek.

Back
X