347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gelemezsn ıste keske gelebılsen.... ama baksana bulscaz mercı gız seslerı cıkmıo mercı sız program yapın dedı bu seferde lovelylı yok ortada sanırımbızım bulusma hayal olcak gbıme gelıo

ya bebegn kısın dogucak olması her yonden ıyı ama yazında hamılelık cekmek zor hayatm zaten sıcak rahat gezemıcez karnm agzmda ne kadr hareket edeblrmkı pazar gunu gezdm zannedersnkı yuk tasıdım cok yoruldm kılom da var o yuzden daha ck zorlanyrm gycek bsy bulamıyrm uyumsz uyumsz gynmeye basladm 1 haftadr ıcımden suslenmek gelmıo hatta ıstekıler nena bu hal ne dıyıp duruo ama napım gycek bsy bulamyrmkı :50::25:

Bende aynı durumdayım zaten kilo aldığım zamanda hamile kaldım :5::5::5:

Ben anca ciktim dersaneden eve gidiyorum. Nasil bi sicak var yakiyo valla. Dun gece misafirlerim gec gitti ortaligi topla derken gec yattim ayakta uyuyorum herzamanki gibi :1:

Kilo demeyin 66 kilo olmusum popo bacaklar aldi basini gidiyo. 4 kilo almisim evlndigmden beri ama acayip yumusamisim spor baya ise yaramsti dugunden once

Ben anca ciktim dersaneden eve gidiyorum. Nasil bi sicak var yakiyo valla. Dun gece misafirlerim gec gitti ortaligi topla derken gec yattim ayakta uyuyorum herzamanki gibi :1:

Kilo demeyin 66 kilo olmusum popo bacaklar aldi basini gidiyo. 4 kilo almisim evlndigmden beri ama acayip yumusamisim spor baya ise yaramsti dugunden once

sen 4 ben 12 kilo aldım 1 yılda :5::5::5: ne yapayım artık bebeğimin sağlığı için hamilelik sonuna kadar dayanacaz sonra veririm inşallah

kız sen geldın mı nerelerdesn aldecık
:52:
sorma ya yedik kocalarla yedik aldık aldık durduk :14::14::14::14::14:
aynen ama benm kocıs hala manken formunda ben yusyuvarlak panda oldumki:5:

ohh masallah gt yemegnı yap erken uyu barı anca kendıne gelrsnseker sey

sana kılo demeyelmde ne dıyelm bız yandık sen yanma tombıs hamıle kaldık barı sen ver de ılerde hamıle kaldgnda bnm gbı olma

sen 4 ben 12 kilo aldım 1 yılda :5::5::5: ne yapayım artık bebeğimin sağlığı için hamilelik sonuna kadar dayanacaz sonra veririm inşallah

hum bı doguralm sıkı bı rejm baslıcak ıkımz ıcın yapcaz mecburrrrr

Ay aglamak istiyorum. Gelince uyuyakalmisim salonda bi gok gurultusuyle irkildim baktim yagmur dondum arkami uyumaya devam edicem bisey durttu bi baktim camin birinden su giriyo. Az daha haliya ulasacakmis. Bezlerden barikat yaptim. Bide yemek masasinin ayaginin oldugu yere su olmus oraya nerden geldi cozemedim

Kızlar perşembe günü modaya geleceğim uygun bir yerde buluşalım lütfen akşam geçte olsa girip okuyacağım ve buluşmayı ayarlayalım. Cebim bir kaç kişi de var alıp nena bana yaz istersen ya da bana cebini mesaj at haberleşelim. Stankinin de bebişi görmek isterdim plan yapıp akşam stankiyede geçebiliriz eğer müsaitse şöyle yarım saatliğine.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bu arada caddebostan da bana çok uygun. Uygun bir yer ayarlayalım.

17 kilo aldım hamilelikte, doğumdan hemen sonra tartıldığımda 7 kilo vermişim. 10 kilom var verilecek. Şu an hamilellik için hazırlık olsun diye kilo vermeden önceki kilomdayım.

Kızlar perşembe günü modaya geleceğim uygun bir yerde buluşalım lütfen akşam geçte olsa girip okuyacağım ve buluşmayı ayarlayalım. Cebim bir kaç kişi de var alıp nena bana yaz istersen ya da bana cebini mesaj at haberleşelim. Stankinin de bebişi görmek isterdim plan yapıp akşam stankiyede geçebiliriz eğer müsaitse şöyle yarım saatliğine.

Müsaitim tabi canım, beklerim buyrun gelin.

moda bana baya uzak aslnda gelıneblr mesafe ama daha cok vakıt gecırmek acısından yolun uzak olmaması taraftarym... caddebostan olablr ıs yernden cıkıp gelıcem yıne uzak kalıo ama gelırım... mercı ve gız ne taraftaydı htrlayamıyrm ortak bır nokta olsun eger stankıyede gtceksek caddebostan olmaz kacta bulusucaz kacta gıdıcez cok ters stankı bana yakın oturuo ... giz de bana yakndı dıe htrlıorm ama emın deılım mercı nerdeydı bılmıorm herkes ıcın ortak bır yr olursa daha cok vakıt gecırme ımkanmz olur

Bu arada caddebostan da bana çok uygun. Uygun bir yer ayarlayalım.

moda bana baya uzak aslnda gelıneblr mesafe ama daha cok vakıt gecırmek acısından yolun uzak olmaması taraftarym... caddebostan olablr ıs yernden cıkıp gelıcem yıne uzak kalıo ama gelırım... mercı ve gız ne taraftaydı htrlayamıyrm ortak bır nokta olsun eger stankıyede gtceksek caddebostan olmaz kacta bulusucaz kacta gıdıcez cok ters stankı bana yakın oturuo ... giz de bana yakndı dıe htrlıorm ama emın deılım mercı nerdeydı bılmıorm herkes ıcın ortak bır yr olursa daha cok vakıt gecırme ımkanmz olur

Gunaydin kizlar.
Stanki nasil gidiyor Ardayla hayat? Alistiniz iyicebirbiribize artikk

Lovely umarim tatilin cok guzel geciyordur.İyice dinlen gez toz arkadasinla canim.

Merci,hic takma kuzenini.Daha dugununne zaman onu bile bilmiyor.Kalsin sana yardimi.Boyle dusuncesizce nasil konusuyorlar?Gecen sene hatirlarsinizkuzrnimin dugunu icin 4 gun sonra donecek plmama ragmen izmire gelip donmustum.Sabret birazcikdaha.

Anne adaylari nasillar? Nena? Hum?

Benim okulbu hafta bitiyor.2 haftada seminer var.Vize isleriyle ugrasmayA basladim.Temmuzda kucuk bir Sakiz Adasi turumuz olacak vize lazim onada.Simdilik bu kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ardayla birbirimizi tanıma sürecimiz devam ediyor. ilk 5 günümüz çok zor geçti. Yarın doktor kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum, doyup doymadığını anlamak için.

Ardayla birbirimizi tanıma sürecimiz devam ediyor. ilk 5 günümüz çok zor geçti. Yarın doktor kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum, doyup doymadığını anlamak için.

Canim kilosunda yaklasik 300-400 grlik bir kayip olacak dogumdan sonra bu normal.Simdiden moralini bozma diyeyim.Alsma sureci de guzeldir diye tahmin rdiyorum.Daha once hic yasamadigin bir deneyim ve senin parcan.Muthis bir duygudur.Sarilik falan olmadi degil mi?

Canim kilosunda yaklasik 300-400 grlik bir kayip olacak dogumdan sonra bu normal.Simdiden moralini bozma diyeyim.Alsma sureci de guzeldir diye tahmin rdiyorum.Daha once hic yasamadigin bir deneyim ve senin parcan.Muthis bir duygudur.Sarilik falan olmadi degil mi?

Çok şükür sarılık olmadı canım:nazar: Tarifsiz bir duygu, ona bakarken kendi nazarım değecek diye kendimden korkuyorum. Doğumdan 4 gün sonraki kontrolde 250gram vermişti. Dün göbeği düştü, düştükten sonra göbek deliğinde kanama oldu yarın doktora onuda soracağım.

Son düzenleme:
Çok şükür sarılık olmadı canım:nazar: Tarifsiz bir duygu, ona bakarken kendi nazarım değecek diye kendimden korkuyorum. Doğumdan 4 gün sonraki kontrolde 250gram vermişti. Dün göbeği düştü, düştükten sonra göbek deliğinde kanama oldu yarın doktora onuda soracağım.

Hayirlisi olsunn gobecigi dusmus.Nereye gomeceksiniz:) Bizimkinin bogazicinde gobegi.Merak edilecek bisey yok.Fis fisa pansumana devam edin kuruyor bir haftayada o gobegindeki.

Yemek yerken komşunun kizi geldi musaitseniz yarin aksam annemler size oturmaya gelecek DİE bende bos bulundum Buyursunlar dedim girdim içeri. esimde yarin senin doğum günün ya CIK söyle perşembe aksam buyrun eşim program yapmis falan de dedi. Bende ciktim dedim böyle boyle kusura bakmayin. İnşallah ayip olmamiştir.

Sonrada arkadasim aradi İzmirde okuyordu bu sene son gidiyomus artik hafta sonu musaitseniz size geleyim DİE. Bizde anneme gitcektik kuaför işlerim vardi haftaya buyur bi değişiklik olursa gene haberlesiriz dedim.

Tam sinav ustu misafir akinina ugruyorum resmen hepsi bi anda haber vermeye başladı :1:

Back
X