347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar uğrayamıyorum malesef affedin işler güçler hayat çok yoğun ig den ekleme yapıyorum ama yaşadığımı biliyorsunuz şükür ki iyi herşey

bu arada mercide benim gibi gülerek gelin oluyor bende hep güldüm ağzım kulaklarımda idi dilerim sende hep gülersin

lovely ada fotoların çok güzel adada yaşadığım zamana denk gelseydin izin kullanır yanında olurdum o gün ben bile uzun zamandır adada öyle gezip foto çekilemiyorum düğün bittiğine göre ilerleyen zamanlarda benimde ada fotolarım gelir

dibime kadar gelmişsin caddebostan sahili herşey bana çok yakın küçükyalıda oturuyorum ama işte sonradan gördüm hep fotoları

şimdilik hamişlerin durumları iyidir inşalllah herkesi öpüyorum en kocamanından unutmadım sizi

inciceciğim seninde sınava az kaldı hadi başarılar

Kuzum ne güzel olurdu valla ama bir türlü organize olup buluşamadık. Çok üzüldüm inş. başka sefere. Siz de sıra artık İzmir'e gelince ben bekliyorum.

Giz bebiş yok mu daha? Biz senden çok umutluyduk.:1:

Mercii çok sevindimm eğlenceyi zirvede yaşamanızaa yüzün hep gülsün kınandakü gbi ��
Lovely sürprizz demekk güzell olurr seviniriizz ����
Ardayı ben bilemedim soyadını bilmediğimden açıp bütün bebekleri sevdim amaa ��

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım soyadı özel mesaj ile yollayım ben sana.

Son düzenleme:
Gunaydin guzeller

Mercim kinanin guzel gecmesine cok sevindim darisi dugunun basina insallah

Stankim o nasil guzel bir bebektir oyle masallah kuzuya cok yakisikli olacak

Kuzum ne güzel olurdu valla ama bir türlü organize olup buluşamadık. Çok üzüldüm inş. başka sefere. Siz de sıra artık İzmir'e gelince ben bekliyorum.

Giz bebiş yok mu daha? Biz senden çok umutluyduk.:1:

Canım soyadı özel mesaj ile yollayım ben sana.

canım inşallah o taraflara geldiğimizde görüşürz isterim gelmek gezmek evlilliğe alıştım şükür çok güzel işten eve gelince biraz işler zor olsada eşimle el ele verip halllediyoruz

pazar gelinliğimi giydim tekrar foto çekildim

lovelym bebek kısmet işi bakalım ne zaman olacak bilmiyorum ne desem yalan olur bir sürü gezi planı yaptık şu sıra inşallah ramazandan sonra bodruma felan geçicez

canım inşallah o taraflara geldiğimizde görüşürz isterim gelmek gezmek evlilliğe alıştım şükür çok güzel işten eve gelince biraz işler zor olsada eşimle el ele verip halllediyoruz

pazar gelinliğimi giydim tekrar foto çekildim

lovelym bebek kısmet işi bakalım ne zaman olacak bilmiyorum ne desem yalan olur bir sürü gezi planı yaptık şu sıra inşallah ramazandan sonra bodruma felan geçicez

Ah o gezi planları hiç bitmiyor ama biz bu ay turnayı gözünden vurduysak bizim barcelona biletleri yanacak gibi inş. yanmaz. Gerçi hayırlısı ben bu ay için hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun dedim. Bundan sonrası beklemeye kaldı artık kısmet.

mercim çok sevindim ne güzel güzel geçmiş her şey,düğünün daha da güzel olur inşallah her şey istediğin gibi olur heyecan dorukta hadi bakalım:16:

satnkim arda'yı bulamadım soyadınızı bilmediğim için:44: ama hepsi birbirinden tatlı

lovelym sürpriz olabilir demek:52: hayırlısı olsun inşallah canım

inciçiçeğim bende de aynı stres var çok az zaman kaldı ve ne çok çalışıyorum ne de netlerim yeterli artık Allah'tan hayırlısı diyorum kısmet bakalım

bebeklere bakarken bir tanesi çok masum göründü gözüme girip bakıyım dedim ve anne adı olarak stankinin ismini gördüm acaba o isimde başka anne var mıydı hepsine bakmadım :44:

mercim çok sevindim ne güzel güzel geçmiş her şey,düğünün daha da güzel olur inşallah her şey istediğin gibi olur heyecan dorukta hadi bakalım:16:

satnkim arda'yı bulamadım soyadınızı bilmediğim için:44: ama hepsi birbirinden tatlı

inciçiçeğim bende de aynı stres var çok az zaman kaldı ve ne çok çalışıyorum ne de netlerim yeterli artık Allah'tan hayırlısı diyorum kısmet bakalım

Napicaz bilmem canim ya. Benimde netlerim oyle ic acici deil. Dersane sinavlarinda 75 i gecemedim daha. Evde deneme yapiyorum sonuclarin masallahi var 80 lerde hatta 90 larda oluyo bazen puan. Hakkimizda hayirlisi artik. O anki psikolojide cok onemli

2 dkyla otobusu kacirdim ya boyle bisey olur mu. Eriyorum durakta suan bayilacaammmm...

Napicaz bilmem canim ya. Benimde netlerim oyle ic acici deil. Dersane sinavlarinda 75 i gecemedim daha. Evde deneme yapiyorum sonuclarin masallahi var 80 lerde hatta 90 larda oluyo bazen puan. Hakkimizda hayirlisi artik. O anki psikolojide cok onemli

2 dkyla otobusu kacirdim ya boyle bisey olur mu. Eriyorum durakta suan bayilacaammmm...

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım :16::16::16::16::16:

nasılsınız kızlarrr ??
bende bugün son kez gittim okula yarından itibaren raporluyum cumaya kadar sonra da evlilik iznim var sonuç olarak bu seneyi kapattık. balayında bile elimden geldiğince yazmaya çalışıcam size Allahtan telefona indirdim uygulamayı yoksa çok zor oluyodu.
yarın sabahtan önce raporumu almaya gidicem ordan da hamama masaja gidicez annemle ama nereye gitsek karar veremedim :9: bu sıcakta inşallah fenalaşmayız hamamda :9:

Kuzum valla bebek için yapılmış birşey değildi, aklımın ucundan geçmedi ama zaten böyle şeyler stresle kafaya takarak olmuyormuş olursa olur olmazsa olmaz canı ne zaman isterse o zaman gelsin bebişimiz artık hayırlısı.

Çocuk büyütmek bulmaca çözmek gibi çözüyorsun diğeri geliyor. Önce süt gelmedi sonra o sorun çözüldü, sonra göbeği düştü ama kanama oldu çok şükür götürdüğümüz 3. çocuk doktoru çözüm buldu. Sonra sürekli kusmadan dolayı götürdük bebek reflusu çıktı. Şimdide 4 gündür kakasını yapmıyor. Allah'ım başka dert vermesin.

İyi bir çocuk doktoru bulmak o kadar zorki önce doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoruna götürdük. Adamın işini sevmeden yaptığı bariz belliydi, sorularımıza verdiği yanıtlar yeterli değildi. Muayneyi bile üstün körü yaptı. Hemen ordan çıktık evimizin yakınındaki başka hastaneye götürdük kadını ilk muaynede beğendik 2. kontrol rezillikti içeri girdik kilamayı açmış buz gibi bana üşüme geldi, çocuğu soyun dedi soyduk tam tartıya koyucaz tartı bozuldu, tartıya bakılana kadar çocuk dondu. Sonra baktım boyle olmayacak yeni bebeği olan arkadaşlardan doktor ismi aldım. İnternette araştırdım güzel yorumlar vardı, bu cumartesi o doktara götürdük diğer doktorların hiç bakmadığı şeylere bile önem verdi. Birde oraya gidince öğrendik annem ben eşim gitmiştik 9 yıl önce annem bu doktora kız kardeşimi götürüyormuş ve memnunmuş bakalım bu cumartesi kontrolümüz var umarım herşey yolunda gider ve artık bu doktorda kalırız.

Kızlar selam nasılsınız stanki canım geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin mutlu sağlıklı güle güke büyütün her türkü sıkıntında bana yazabilirsin hatta telefon numaramı da verebilirim emmeme kusma gaz kabızlık tüm sorunları dibine kadar yaşadık malesef

aynen canım hakkımızda hayırlısı diyelim kısmetimiz nerdeyse o olacak artık ne olursa olsun üzülmemeliyiz.

Kuzum valla bebek için yapılmış birşey değildi, aklımın ucundan geçmedi ama zaten böyle şeyler stresle kafaya takarak olmuyormuş olursa olur olmazsa olmaz canı ne zaman isterse o zaman gelsin bebişimiz artık hayırlısı.

böyle şeyler belli olmuyor işte canım hayırlısı olsun doğru zamansa gelir inşallah değilse zaten gelmez diyelim.

stanki Allah daha büyük dert vermesin atlatabileceği atlatabileceğiniz sıkıntılar olsun sadece bebek bu böyle sıkıntılar olabilir sizin için zordur tabi insan kıyamaz ama dediğim gibi buna da şükür

Çocuk büyütmek bulmaca çözmek gibi çözüyorsun diğeri geliyor. Önce süt gelmedi sonra o sorun çözüldü, sonra göbeği düştü ama kanama oldu çok şükür götürdüğümüz 3. çocuk doktoru çözüm buldu. Sonra sürekli kusmadan dolayı götürdük bebek reflusu çıktı. Şimdide 4 gündür kakasını yapmıyor. Allah'ım başka dert vermesin.

İyi bir çocuk doktoru bulmak o kadar zorki önce doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoruna götürdük. Adamın işini sevmeden yaptığı bariz belliydi, sorularımıza verdiği yanıtlar yeterli değildi. Muayneyi bile üstün körü yaptı. Hemen ordan çıktık evimizin yakınındaki başka hastaneye götürdük kadını ilk muaynede beğendik 2. kontrol rezillikti içeri girdik kilamayı açmış buz gibi bana üşüme geldi, çocuğu soyun dedi soyduk tam tartıya koyucaz tartı bozuldu, tartıya bakılana kadar çocuk dondu. Sonra baktım boyle olmayacak yeni bebeği olan arkadaşlardan doktor ismi aldım. İnternette araştırdım güzel yorumlar vardı, bu cumartesi o doktara götürdük diğer doktorların hiç bakmadığı şeylere bile önem verdi. Birde oraya gidince öğrendik annem ben eşim gitmiştik 9 yıl önce annem bu doktora kız kardeşimi götürüyormuş ve memnunmuş bakalım bu cumartesi kontrolümüz var umarım herşey yolunda gider ve artık bu doktorda kalırız.

Günaydın canım. Başta herkes benzer problemleri yaşıyor maalesef ilk bebeklerde tecrübesiz oluyor insan. Allahtan annelerimiz var en büyük destekçilerimiz. Puknas'a katılıyorum allah başka dert vermesin bunlar geçici sorunlar canım takma kafana ama değindiğin konu çok öenmli insan doktorunu iyi seçmeli.

Kızlar selam nasılsınız stanki canım geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin mutlu sağlıklı güle güke büyütün her türkü sıkıntında bana yazabilirsin hatta telefon numaramı da verebilirim emmeme kusma gaz kabızlık tüm sorunları dibine kadar yaşadık malesef

Kuzum sen gelir miydin buralara neşe kuşun annesi. Yerim onu yerim. Ben doğururken de buralarda olun lütfen gerçi faceten konuşuruz ama siz tecrübeli annelere ihtiyacım olacak benim.

böyle şeyler belli olmuyor işte canım hayırlısı olsun doğru zamansa gelir inşallah değilse zaten gelmez diyelim.

Doğru söylüyorsun canım ben zaten hayırlı ve sağlıklı olacaksa gelsin dedim ve uyudum. Gerisi allahın takdiri artık. Gelirse seviniriz ama gelmezse de üzülmeyiz. Ben de daha fazla gebelik öncesi folik asit kullanmış olurum herşeyde vardır bir hayır.

:3::3::3::3::3::3::3: merhaba canım nasılsın bebiş nasıl? Ben Hüm

iyi akşamlar fıstıklar

napıyosunuz? uğrayamadım bugün hiç, baya işlendim dersaneden gelince. sonra duştu yemek hazırlığıydı bulaşıktı derken akşamı ettik. kocacıkta maça gitti az önce bende derse başlıcam birazdan.

hümüm amin canım allahım herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah

Selam guzellerrrr :)
Bugun sabahtan gidip 3 gunluk raporumu aldim, oglen de hamama gittik iyice temizlendik :) ordan da annemin dugunde takacagi takilari falan aldik alisveris merkezine gidip. Kisaca cok yogun ama cok guzel bir gundu. Yarin sabahtan kuafore gidicem makyaj provam var aksam da imam nikahimiz kiyilacak. Benim icin hic gerekli degildi ama buyukler oyle istiyo kirilmasinlar dedim cok cok cok öpüyorum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X