347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oo hareketli bugün buralar :) bende nisanlimi bekliyorum bavullari eve tasicaz sonra da nikah sekerlerimizi almaya gidicez gun icinde ugrayamazsam aksam ugricam.
Sizce manikur pedikur ve ojeleri cmt aksamindan yaptirsam daha mi rahat olur ? Pazar günü bozuldu derdim olmaz o yuzden öyle yapmayi dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yaptırırsan yarın sabahtan yaptır derim akşam kurumaz falan yastık yorgan izi çıkmasın sen garantiye al.

kızlar sizde fıkır verrmsnz usenmeyıp okursanız

şimdi herkesın bıldgı gıbı ben kv ve kp aynı zmanda esımn kardeslernden hoslanmıyorm dusman deılım ama onlar aramıo ben aramıyorum 2-3 haftada bır bılemednz ayda 1 defa gdıyrz onlarda gelmezler hamıleym bır seye ıhtycnz varmı dıye sormazlar neyse ıste bn anneme yakınm ya bır de hamılelıkte cok gttım halada gdyrm pek yemek yapamadgmdan neyse sız bunları bılıosnz zaten sorunum su benım esım kendı aılesıne gtmek ıstemıyor 1 aydan fazla oldu hanı meraklı oldgmdan degıl gtme ıstegm kendı aılesı ve onu doldurusa gtrdgmı her an dusuneblrler adam gtmıo yaaaa hadı hadı dmektn dılımde tuy bıttı ben hıc bır yere gtmıyorum dıyor ısrar etme lutfen onların yuzunu gormek ıstemıyorum naptıkları umurumda deıl dıyor en son annenler gununde gttık smdı htrladm kac zamn oldu dusunsenıze bnm endısem kafalrnda bsylerı dogru yanlıs krımalarnı ıstemedgm ...ki oyle ınsanlar deılız ama kendı ogullarınada yedırmezler oglum bızı durduk yere ıstememelık yapmaz dıe 2 saat once whatsapptan yazdm aksam annelere gdlm hem yemek yerız bahanesıyle gordu ama cvp vermedı:50: Babalar gununde babsını aramadk gtmedk hedıye bıle almadknapıcam ben yaaa esım cok ıyı cok hos ama kın tuttumu kendı aılesı bıle olsa tavız vermz bnm aılemn ılgı alakasını gorukten snra kendı aılesnde degersz oldgnu hıssedıo ve onlardan kacıo evlenme arıfesnde dıodu evlenım onlarla bagımı koparıcam hıc bsyıme yardm etmedıler ımkanları oldgu halde dıo...benı rezıl ettıler kız tarafına falan dıe soylenıodu ama neyse ılk evlendgmzde 10 gunde bır gıdıoduk sonra 2 haftaya cıktı smdı 1 aydan fazla oldu:50:

kızlar sizde fıkır verrmsnz usenmeyıp okursanız

şimdi herkesın bıldgı gıbı ben kv ve kp aynı zmanda esımn kardeslernden hoslanmıyorm dusman deılım ama onlar aramıo ben aramıyorum 2-3 haftada bır bılemednz ayda 1 defa gdıyrz onlarda gelmezler hamıleym bır seye ıhtycnz varmı dıye sormazlar neyse ıste bn anneme yakınm ya bır de hamılelıkte cok gttım halada gdyrm pek yemek yapamadgmdan neyse sız bunları bılıosnz zaten sorunum su benım esım kendı aılesıne gtmek ıstemıyor 1 aydan fazla oldu hanı meraklı oldgmdan degıl gtme ıstegm kendı aılesı ve onu doldurusa gtrdgmı her an dusuneblrler adam gtmıo yaaaa hadı hadı dmektn dılımde tuy bıttı ben hıc bır yere gtmıyorum dıyor ısrar etme lutfen onların yuzunu gormek ıstemıyorum naptıkları umurumda deıl dıyor en son annenler gununde gttık smdı htrladm kac zamn oldu dusunsenıze bnm endısem kafalrnda bsylerı dogru yanlıs krımalarnı ıstemedgm ...ki oyle ınsanlar deılız ama kendı ogullarınada yedırmezler oglum bızı durduk yere ıstememelık yapmaz dıe 2 saat once whatsapptan yazdm aksam annelere gdlm hem yemek yerız bahanesıyle gordu ama cvp vermedı:50: Babalar gununde babsını aramadk gtmedk hedıye bıle almadknapıcam ben yaaa esım cok ıyı cok hos ama kın tuttumu kendı aılesı bıle olsa tavız vermz bnm aılemn ılgı alakasını gorukten snra kendı aılesnde degersz oldgnu hıssedıo ve onlardan kacıo evlenme arıfesnde dıodu evlenım onlarla bagımı koparıcam hıc bsyıme yardm etmedıler ımkanları oldgu halde dıo...benı rezıl ettıler kız tarafına falan dıe soylenıodu ama neyse ılk evlendgmzde 10 gunde bır gıdıoduk sonra 2 haftaya cıktı smdı 1 aydan fazla oldu:50:

Bence hiç ısrar etme eşin nasıl isterse öyle davransın. Sende kim ne düşünecek diye kendini yıpratma, ne düşünürlerse düşünsünler. Onlar önce kendi ayıplarının farkına varıp, sizin üzerinize düşsün. Hamilesin şimdi ilgi alaka göstermiyeceklerde ne zaman gösterecekler.

Bence hiç ısrar etme eşin nasıl isterse öyle davransın. Sende kim ne düşünecek diye kendini yıpratma, ne düşünürlerse düşünsünler. Onlar önce kendi ayıplarının farkına varıp, sizin üzerinize düşsün. Hamilesin şimdi ilgi alaka göstermiyeceklerde ne zaman gösterecekler.

e biliosnz nısanlıydım,evelnme arıfesı bıle ılgı alaka yoktu kı bıde ılk gelındm burda paraladm kendımı ......

ısrar etmeyımmı dıosun tamam stankı ya etmemeye calıscam ama napım ıcım elvermıo ıyıce dusman mıs gıbı gıbı goruo onları dıodu evlennce ırtıbatı kesıcem dıe dogru dıomu valla bnde pek cıddıye almıodum onu:50: ısrar etmıcem artk bu sefer o ısterse ben gtmıcem kendısı gtsn................

Bir önceki yorumu yaparken ilk hissettiklerimi yazdım, yormu yaptıktan sonra aklıma Arda geldi, eşinin ailesi eşini büyütmüş sevdiğin aşık olduğun insan haline getirmiş. Boşver sen yine teşvik et, çokta ısrar etme.

bır kere demedı bsy ıstıomsn he anneler gununde gttgmzde sey demstı cnm bır sey cekerse soyle gokhana alsn ..... sankı o htrlatmasa ben bılmıcem gokhana soylemeyı.... bıde sey dedı sana yaprak topladm onları vercem sarma yaprsn ıyıde bn 2.5 aydr yemek yapmıorm sarmayı nasıl yapıcam hem ev kadnı deılım vaktm yok bnde dedm olur alrm anneme verırım bana hazrlasn malum bn yemek yapamıorm...kafası bassaydı hazır sarma verırdı bnde cnm ıstedgnde pısırırdm

Bir önceki yorumu yaparken ilk hissettiklerimi yazdım, yormu yaptıktan sonra aklıma Arda geldi, eşinin ailesi eşini büyütmüş sevdiğin aşık olduğun insan haline getirmiş. Boşver sen yine teşvik et, çokta ısrar etme.

,
bılmıyorum napıcambenden gunah gttı 4-5 defa soyledm normalde hzuusrlyuz evmzde gıkk cıkmaz gulerız eglenrz su aılne gdelm muhabbetı olunca esımn sesı yukselıo tamam pazacım deyıp ortamı yumusatmaya calsıyrm kısmeyı gormek ıstemıo sulalesnı ıstemıo ya herkes menfaatcıymısherkes ısıne geldgı gbı davranıomus falan fılannnn

Ya sabah cok uyudum ya da heyecandan uyuyamiyorum bi türlü :)

Sabah da acilisi ben yapiyim gunaydin kizlarrr :)
Bugun bekar son gunummm

gunaydın sekerımmmmmmmmmmmmmmmmmm

hanı heyecanın yoktu dun oyle dıodun :9::9::9::9: ya ıste bır gun kalınca uyuyamazsn boyle:9::9:

cok guzel bır heyecan bncede heyecanın olsun bugunlerını coooooooooooooooook ozlıceksın cok keyflı bır gece sennle olsun merciiiiiiiiiiiiiiii kalbmz sennle kaldı 1:33:

Ahahahah Arda'nı annesi vücudun senle dalga geçmiş demekki.

Hüm için elimde değerlendirecek yeterli veri yok ama nenanın belirtileri benimkilere çok benziyor. Bana Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor.

Bana da Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor bakalım bizde öğrencez bu hafta ama ona hep kız doğuyor gönlünden geçeni verir inş. allah.

ahahaha lovelylı testı smdı yaptım %42 kızzzz olcak dıe ılk defa bır test bnmle aynı kanaatte:52:

Yani %58 erkek demek mi oluyor bunun anlamı?:52: İyice şüphelendim şimdi.

Ahahahah Arda'nı annesi vücudun senle dalga geçmiş demekki.

Bana da Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor bakalım bizde öğrencez bu hafta ama ona hep kız doğuyor gönlünden geçeni verir inş. allah.

Yani %58 erkek demek mi oluyor bunun anlamı?:52: İyice şüphelendim şimdi.

ay yok %72 kız pardon yanlıs yazdm cevremde benı kım gorse bu bbek erkek dıo testlern cogu erkek dıo vucudumun belırtılerı erkegı ısret edıo ama bu bebek KIZZZZZZZZZZZZZZZZZ BANA GORE %100 KIZZZZZZZZZZZZZZ babanem bıle hamıle kımı gorse cınsıyet soylerdı dogru cıkardı aban sennkı erkek dıo ben ınatla kız dıyorummmmmmmmmmmmm goruceksnz herkes sok olcak bana şok olmazsa eger:52::52:

lovelylı sende bugun calısıson dımı ya dun esımle ılgılı bsy paylastm okudunmu sende bı yorumyaparmsn yada yaptnmı kafam durdu yaaaa

Kızlar dün akşam kayınvalidemlerden çok geç döndük bende kafamda bir plan yaptım yarın giyeceklerimi eve gidince akşamdan ütü masasını açar, ütümü hazırlar, giyeceklerimi de koyar sabaha 2 dakkada ütülerim diye. Bu hafta hiç ütü yapmamıştım çünkü. Ben işten çıkıncada eşimin babaanesi ve halasına gidecektik ziyarete. Sabah bir kalktım elektrikler yok. Kafayı yicem ama eşimde çalışmıyordu bugün o da benim sövmelerime uyandı. Açtı kapıyı apartmana baktı apartmandada yok. Aşağı indi panodan baktı falan ordanda atmamış. Hemen 186'yı aradım apartmanda mı yok yoksa genel bir arıza mı var diye tabi onlarada kızdım. İşe gidicem ben olucak iş mi cts sabahı saçım kaldı, ütüm kaldı diye. Neyse bekle allah bekle gelmedi. İşe yarım saat geç geldim bugün. Giyeceklerimi yanıma aldım paspal bir şekilde çıktım evden. Terziye verdim hemen ütülettim giydim şimdi gene şıkır şıkırım. Çıkınca da kuaföre gidip fön çektireyim diyorum ama bugün güne kötü başladım hayır olsun.

Back
X