- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Nena ve hümüş cinsiyet belirleme testini yapın bakalım ne çıkacak sonuçlar...
http://www..................//hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Noktalı yere "hurriyetaile .com" yazmayı unutmayın.
%81 kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nena ve hümüş cinsiyet belirleme testini yapın bakalım ne çıkacak sonuçlar...
http://www..................//hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Noktalı yere "hurriyetaile .com" yazmayı unutmayın.
,
bılmıyorum napıcambenden gunah gttı 4-5 defa soyledm normalde hzuusrlyuz evmzde gıkk cıkmaz gulerız eglenrz su aılne gdelm muhabbetı olunca esımn sesı yukselıo tamam pazacım deyıp ortamı yumusatmaya calsıyrm kısmeyı gormek ıstemıo sulalesnı ıstemıo ya herkes menfaatcıymısherkes ısıne geldgı gbı davranıomus falan fılannnn
Hüm için elimde değerlendirecek yeterli veri yok ama nenanın belirtileri benimkilere çok benziyor. Bana Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor.
Kızlar dün akşam kayınvalidemlerden çok geç döndük bende kafamda bir plan yaptım yarın giyeceklerimi eve gidince akşamdan ütü masasını açar, ütümü hazırlar, giyeceklerimi de koyar sabaha 2 dakkada ütülerim diye. Bu hafta hiç ütü yapmamıştım çünkü. Ben işten çıkıncada eşimin babaanesi ve halasına gidecektik ziyarete. Sabah bir kalktım elektrikler yok. Kafayı yicem ama eşimde çalışmıyordu bugün o da benim sövmelerime uyandı. Açtı kapıyı apartmana baktı apartmandada yok. Aşağı indi panodan baktı falan ordanda atmamış. Hemen 186'yı aradım apartmanda mı yok yoksa genel bir arıza mı var diye tabi onlarada kızdım. İşe gidicem ben olucak iş mi cts sabahı saçım kaldı, ütüm kaldı diye. Neyse bekle allah bekle gelmedi. İşe yarım saat geç geldim bugün. Giyeceklerimi yanıma aldım paspal bir şekilde çıktım evden. Terziye verdim hemen ütülettim giydim şimdi gene şıkır şıkırım. Çıkınca da kuaföre gidip fön çektireyim diyorum ama bugün güne kötü başladım hayır olsun.
Hüm ün belirtileri![]()
2 kilo zayıfladım akşamları bişey yemiyorum
çok kusmuyorum ama midem bulanıyor
baklava tatlıyı çok severdim ama şimdi midem bulanıyor onlardan
dün 3 tane yeşil elma yedim mayhoş mayhoş oh oh miss
yüzümde 2 sivilce çıktı karnım da herhangi bi gelişme yok
ımm başka başka ne belirtim var düşüneyim yazayım
Kuzum ben ütülerimi normalde pazar günleri tv karşısında toplu yaparım yapamazsam kayınvalidem pzts günleri ütüler. Ben İstanbul'da olduğum için geçen hafta kayınvalidem yapmış bir benimkiler vardı onlar yıkandı kurudu bende kıyafetim var nasılsa diye ütülemedim ama bütün hafta giydim ve bugünde babaanneye gidilecek diye şık giyineyim dedim. Normalde cts günleri kot giyebiliyoruz, spor ayakkabı giyebiliyoruz ama ben akşamdan ne giyeceğimi kafama yazdım ya onun dışına kattiyen çıkamadım.Neyseki yanda terzimiz var hemen ütü bastırttım, bir saç kaldı şimdi onu da ördüm ki güzel bir dalgaya girsin diye çıkıncaya kadar güzel bir dalga olmaz ise fön çektiricem artık.
Bu arada benim babamın da adı Faruk.Bizim de su faturası siizn gibi kabarık geliyor ki yemek için bile su kulanılmıyor bizim evde. Dışarda yiyoruz sürekli, eve söylüyoruz, kayınvalidemlerde yiyoruz. Makarna suyu bile koymuyorum tencereye.
Sadece her akşam duş, sabah eşim duş. Haftada 1 kere bulaşık, 2 kere çamaşır renkliler beyazlar ama sizin gibi ödüyoruz.
![]()
Eve hemşire geldi, gaz için nasıl masaj yapılması gerektiğini anlattı, çocuğun yattığı yatağa baktı. Yatağının nasıl olması gerektiğini anlattı. Yüzünde doğduğundan beri sivilceler olup geçiyordu, bu iyi birşey sütün kaliteli demekki senden hormonlar geçiyor dedi. 1,5 aydan sonra geçecek dedi. İlk 2 ay tırnaklarını kesmeyin törpüleyin dedi. 2 ayda tetanoz aşısı yapıldıktan sonra tırnaklarını kesin dedi. Çocğun altını her zaman doyurmadan önce açın dedi. Çok güzel açıkladı herşeyi. 27 yıllık çocuk hemşiresiymiş.
Bugün sabah doktora gitmiştik, morelim bozulmuştu. Şimdi daha iyiyim. İlerde doğum yaptığınızda yanınıza kayınvalideniz yada anneniz geldiğinde hepsine hehe deyip geçin en iyi bildiğiniz kendi bildiğiniz. Sonuçta hepimiz internetten okuyup araştırıyoruz. Ben bu süreçte onu anladım. Çocuk doğduğundan beri diyorum bu çocuğun yatağında yatması gerekiyor diye. Çocuğu orda rahat edemez diyorlar. Kayınvalidem elyaftan küçük yatak yaptırmış çocuk 18 gündür onun üzerinde. Hemşire dedi çocuğun yattığı yerde gömülmemesi lazım hem omurilik için hemde sinir sıkışması olmaması için bu şekilde olması gerekiyor diyor.
bende akşamdan ütülerim hiç sevmem sabah ütü yapmayı
bu arada dün 3 saat ütü yaptım ayaklarım koptu yazın ütü yapmaktan nefret ediyorum![]()
Bu sabah yeni evimde uyandim mucize gibi hersey birazdan balayi icin yola cikiyoruz hepinizi cok öpüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annem yünden ince şilte yapar bebeğime elyaf olmaz ya bebeğe
Bende şuan hiç bir şey yok yani olabilirmiyim ihtimaline karşı hiç bir belirtim kalmadı. Herhalde belimin sol tarafı yumurtlama dönemimde olduğum için ağrıdı diye düşünüyorum. O batmalar falan da ondandı herhal.
ondan sonra oldu mu hiç![]()
olabilir canım batına az kaldı hayırlısı baklaım ne olacak
yarın akşam kardeşimi istemeye geliyorlar4 gündür çok yoğundum o yüzden gelemedim hazırlık falan şimdi de yüzüğü almaya gidiyorlar ben işteyim
neyse küçük kardeşim yanında olacak
Bende pazar günleri oturur tam 3 saat ütü yaparım ama dün dip temel temizlik yaptım özellikle banyo şaldur şuldur yıkadım bir güzel heryeri, balkon camımı bile sildim pırıl pırıl oldu her yer. 13:00'de başladım, 20:00'de falan daha dolanıyordum bitmemişti işim. Kayınvalidem eşime bıraksın ütüleride ben yaparım sadece yarın giyeceklerinizi ütülesin Lovely demiş. Misafirleri vardı bir sürü hazırlık yapmış, onlardan da göndermiş eşimle dün eşim onların tarafa berbere gitmişti dönüşte almış gelmiş ben bir salatalık domates kestim yani. Bugün eve gelince çıkan ütüyü görünce şoka girecek kadın ama çünkü çok ütülenecek çamaşırım var bu hafta.
Ben şöyle birşey koymayı planlıyorum yatak odama 6 aylık olana kadar bunda yatırır sonra oda yaparım diyorum.
![]()
Yok canım bir daha hiç olmadı.
hayırlısı olsun canım inşallahAllah ım bilir ne zaman vereceğini
Evet canım zaten bu ay yanlışlıkla kalmadıysamartık ağustos'a bırakırım o zaman tam anlamıyla çalışmayı.
Bi arkadaşımın eşi de öyleydi ama sonradan çok pişman oldu kötü de olsa anne baba
bence Gökhan kendisi fark edecek bunu canım sen destek ol yeter
Hüm ün belirtileri![]()
2 kilo zayıfladım akşamları bişey yemiyorum
çok kusmuyorum ama midem bulanıyor
baklava tatlıyı çok severdim ama şimdi midem bulanıyor onlardan
dün 3 tane yeşil elma yedim mayhoş mayhoş oh oh miss
yüzümde 2 sivilce çıktı karnım da herhangi bi gelişme yok
ımm başka başka ne belirtim var düşüneyim yazayım
bende akşamdan ütülerim hiç sevmem sabah ütü yapmayı
bu arada dün 3 saat ütü yaptım ayaklarım koptu yazın ütü yapmaktan nefret ediyorum![]()
ondan sonra oldu mu hiç![]()
olabilir canım batına az kaldı hayırlısı baklaım ne olacak
yarın akşam kardeşimi istemeye geliyorlar4 gündür çok yoğundum o yüzden gelemedim hazırlık falan şimdi de yüzüğü almaya gidiyorlar ben işteyim
neyse küçük kardeşim yanında olacak
Ben şöyle birşey koymayı planlıyorum yatak odama 6 aylık olana kadar bunda yatırır sonra oda yaparım diyorum.
![]()
Evet canım zaten bu ay yanlışlıkla kalmadıysamartık ağustos'a bırakırım o zaman tam anlamıyla çalışmayı.