- 25 Nisan 2013
- 11.262
- 9.126
- 448
bende bunun gbı bsy alıcam yatak odama lovelylıcm 1 yasına kadr kullanılabılıomus artk odsnı sonra yaptrcam ama kıyafetlerı ıcınnapıcgmı bılemedm heralde aynalgmn altnı bosaltp orayı kıyafet cekemcısı yapıcam yeternce buyuk yanı bunu alcaksam gardroba geek yok cunku odasnı komple takım yaptrcm bır yıl snra sız ne dusunuosnz
Canım annişkom alacak bunu kısmetse. Herşeyiyle birlikte. Ben 6 ay dolana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum çünkü 6 aydan sonra odasında yatması tavsiye ediliyor. Ne kadar anne baba yanında kalırsa kendi odasında yatmaya alışması o kadar zor oluyormuş. O yüzden 6 aylıkken oda yapacağım. 7. ayında odasında yatmasını istiyorum. Benim annemler bende çok zorlanmıştı koca kızdım korkardım anNem gelir masal anlatırdı her gün. Uyuyamazsam artık ben gider babamın yanında yatar annem yazık benim yatağımda kalırdı. Kendi çocuğumun benim gibi olmasını istemiyorum. Küçüklükten kalma birşey herhalde şimdide elim ya da ayağım bir yerim mutlka eşime değecek yanımda biri olduğunu hissedicem öyle rahat uyuyorum.