349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya bi kız vardı erkek arkadaşıma sulanan :57: aslında sırf onun için gidicektim mert olsaydı kavga istemezdi beni azarlardı çünkü
ikimizi uzak tutmuştu ama kız orda burda konuşuyo sevgilimin fotosunu kapak fotosu yapıp şafak sayıyo kii biz sözlüyüz herkes biliyo
uyarmışlar dinlememiş bide ben azcık bişi konuşcaktım:37: sadece konuşcam yaniii :17:

sana sormak istediğim bişey vardı canım özel mesaj olarak yolladım az önce..

Kızlaarrr Mebsden haberleri bildiriyorum:))

cumartesi-pazar canımıniçi beni 9-10 kere aradı .çook mutlu oldum,rahatsız ediyormuyum diyo bide:)

Haftsonu 7 de kalkmışlar ,sayım oluyormuş sonra serbestlermiş hep,herkes pijamalarıyla dolaşıyormuş çay kahve muhabbet..Maçı radyodan dinlemişler.Ziyartetçi gelince hiç bekletilmiyormuş asker hemen gönderiliyormuş,o konuda çok titizlermiş..

Bi de ilginç birşey oldu az önce telde konuşuyordulk birden benim sesimi karşı taraftan duymaya başladım aşkım dinleniyo olabiliriz dedim olsun aşkım dedi,çok rahat ya:)
Dikkat etmekte fayda var bence.

yarın yine 5 te kalkılcakmış ve hamama gidilcekmiş böyle işte..Herkese iyi geceler kızlar arayamnlar olmuşsa üzülmemek elde değil ama yinede sağduyulu olsunlar.Sonuçta boş olsa rahat olsa elbet ararlar onlarda orda tek başlarına,emir altında...Bir an önce bugünlerin bitmesi ve daha güzel topiklerde karşılşmak dileğiyle..

deniz desen olur cnm:)) bu ne kız çok zor aklımda kalmıoo hiç o kdr da soruom ama 1 2 2 gibi bnmki emin değilim yine de ,en son 2.çavuş bölüğü dedi işte. aradı yine kuzuşum. bence etimesgtta usta yapıcaklar çok şanslı. aramada pek sıkıntı olmuo bgn rekor ama 20dk:))[/QUOT

babaannem gibi konuşuom dilim dönmüüyo:))...bende 5dk konuşabildim önce rahat rahat konuşuodu sordum rahatmısın sıra var mı dedim hay sormaz olaydım bi grup buraya doğru geliyo şimdi dedi.sonra bi sürü gürültü arkadan:((...aşkm yarından itibaren eğitimler artacak yemine yetiştimeye çalışıyolar dedi ama mutfakçı olmuş bugün ay nası üzüldüm ya denizcim bardağını yıkamazdı bana aşkm sen bulaşık yıka ben sofra kurarım nolur yaptırma bana derdi:((((

babaannem gibi konuşuom dilim dönmüüyo:))...bende 5dk konuşabildim önce rahat rahat konuşuodu sordum rahatmısın sıra var mı dedim hay sormaz olaydım bi grup buraya doğru geliyo şimdi dedi.sonra bi sürü gürültü arkadan:((...aşkm yarından itibaren eğitimler artacak yemine yetiştimeye çalışıyolar dedi ama mutfakçı olmuş bugün ay nası üzüldüm ya denizcim bardağını yıkamazdı bana aşkm sen bulaşık yıka ben sofra kurarım nolur yaptırma bana derdi:(((([/QUOTE]

cnm benmkine sordum bulaşıklar makinada yıkanıyo sanırım,yemek dağıtımında yardımcı olunuyo dedi, o da sırayla oluomuş. ama bulaşık bile yıkıyo olsa iştimaya kalmamış oluyo,iştima daha yorucudur bence.bu hafta çok bişey yapmayız, böle geçer ama son hafta törene hazırlanırız dedi.yavas yavas geçecekleri marşlar belirleniomuş,bnm ki izmir marşıyla geçicekmiş.çok mutlu oldum.izmir hayranıyım da ;)

ZHD teşekkür ederim canım alıntıya cvplayamıyorum netimde sorun var galiba olmuyor:17: öğlen konuştum bende akşam arayamıyınca dedim maça bakıyorlardır kesin iyi negüzel baksınlarda onlar içinde değişiklik iyi olmuştur inşallah bugün rahat geçirdiler çokşükür :72: bir yemini acemiliği bitirseydik iyiydi tatlım komutanlar hakkında bende kötü birşey duymadım böyle gitsin inşallah :43:

cnm benmkine sordum bulaşıklar makinada yıkanıyo sanırım,yemek dağıtımında yardımcı olunuyo dedi, o da sırayla oluomuş. ama bulaşık bile yıkıyo olsa iştimaya kalmamış oluyo,iştima daha yorucudur bence.bu hafta çok bişey yapmayız, böle geçer ama son hafta törene hazırlanırız dedi.yavas yavas geçecekleri marşlar belirleniomuş,bnm ki izmir marşıyla geçicekmiş.çok mutlu oldum.izmir hayranıyım da ;)[/QUOTE]

evet makinaya yerleştiriomuşlar ama hepsi aynı anda gelmio grup grup geliyolar sürekli bi makinaya tıkıştırıoz ortalığı temizlio dedi..

Kızlaarrr Mebsden haberleri bildiriyorum:))

cumartesi-pazar canımıniçi beni 9-10 kere aradı .çook mutlu oldum,rahatsız ediyormuyum diyo bide:)

Haftsonu 7 de kalkmışlar ,sayım oluyormuş sonra serbestlermiş hep,herkes pijamalarıyla dolaşıyormuş çay kahve muhabbet..Maçı radyodan dinlemişler.Ziyartetçi gelince hiç bekletilmiyormuş asker hemen gönderiliyormuş,o konuda çok titizlermiş..

Bi de ilginç birşey oldu az önce telde konuşuyordulk birden benim sesimi karşı taraftan duymaya başladım aşkım dinleniyo olabiliriz dedim olsun aşkım dedi,çok rahat ya:)
Dikkat etmekte fayda var bence.

yarın yine 5 te kalkılcakmış ve hamama gidilcekmiş böyle işte..Herkese iyi geceler kızlar arayamnlar olmuşsa üzülmemek elde değil ama yinede sağduyulu olsunlar.Sonuçta boş olsa rahat olsa elbet ararlar onlarda orda tek başlarına,emir altında...Bir an önce bugünlerin bitmesi ve daha güzel topiklerde karşılşmak dileğiyle..

Benim eşimde acemiliği Ankara'da Mebs'de yaptı. Bizde tel ile konuşurken dinlendiğimizi düşünüyorduk çünkü bizde aynı şeyleri yaşadık. Eşim şu an Adana'da usta birliğinde her zaman Ankara rahattı der. Orda kalsaydım keşke der. Ankara'daki tek sorun ankesörlüde, kantinde çok sıra olur 1 saat kantin sırası bekleyip telefon kartı aldıktan sonra telefon sırasına girip konuşamadan içtima için çağrıldığını bilirim :37:

Back
X