- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
evet..zaman cok zor gecyo zaten
Geçmiyor ben sevdiğimi o kışladan içeri soktumya 16:30 da ondan sonra durdu zaman akmıyor onu bekliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet..zaman cok zor gecyo zaten
ben cuma sabahtan beri duyamıodum canım seni en iyi ben anlıorum galiba şuanda..sitede günde 3 4 defa arıo diyenleri gördükçe dahada çok merak ediodum(
bende öle canım ya..aramaynca daha kötü oluyorum bugün tam aradı tel gitti sorun oldu..kafayı yicem..
bugün herkes maç izlmeye gitmiş sevdiğim de aradı beni 15 dk konuştuk rahat rahat çok güzel bişey böyle konuşabilmek keşke her zaman böyle olsa![]()
Benim eşimde acemiliği Ankara'da Mebs'de yaptı. Bizde tel ile konuşurken dinlendiğimizi düşünüyorduk çünkü bizde aynı şeyleri yaşadık. Eşim şu an Adana'da usta birliğinde her zaman Ankara rahattı der. Orda kalsaydım keşke der. Ankara'daki tek sorun ankesörlüde, kantinde çok sıra olur 1 saat kantin sırası bekleyip telefon kartı aldıktan sonra telefon sırasına girip konuşamadan içtima için çağrıldığını bilirim![]()
selam kızlarnasılsınız bakalım sanırım askerlerininz yerlerine yerleşip sizi aramaya basladıkca biraz daha keyifler yerine gelmiş gibi.
Negüzel canım keşke hep uzun uzun konuşabilseler keşkeaskerim bırakamadı maçı herhalde fenerbahçelide ee gs-fb maçı olunca
![]()
İlk günki korkularımız gibi yok çok şükür biraz daha iyi canım alışma süreci inşallah daha iyi olucaz daha rahat arıyabilseler rahat olduklarına emin olsak![]()
acemilik bitsin daha rahat ararlar canım hem arama saatleride düzenleşir.aacemi birlikleri hem eğitim nedeniyle hemde sayı olarak fazla olduklarından dolayı biraz arama acısından sıkıntılı oluyor.
hoşgeldin canımm seninde az kaldı dimi benim şirinim yemekleri hiç beğenmemiş ya bu sayede kilo veririm diyo
ama herşeyleri çok rahatmış komutanlarıda öyleymiş eğer burda kalırsam sıkıntıdan bütün gün patlarmışım diyo
bide tutturdu 12 ay yapıcam para kazanayımda evimizi daha güzel döşeyelim diye öyle oluyo mu sonradan ya![]()
desene huysuz şirin cıktı seninki.verir verir kilo benim sevdiceğim acemilikte 8kilo verdi ilk gördüm ben direk
oldum.ben dedim kütahya cok rahat acemilik için .ama usta birliğe gecince bos kalmıyorlar hepsinin bi vazifesi oluyor misal benim sevdiceğim sabah 7 aksam 9 calısıyor.zavallım sivil hayatta bu kadar cok calısmıyordu be
geceleride nöbet tutuyor
bizimde 33 günümüz kaldı ama zaman azaldıkca hiç gecmiyor canım günler hem ben için hem askerim için.
bu arada sonradan uzun döneme gecmek gibi birsey yok kısa dönem cıktıysa kısa yapacak mecburen.
valla bizimki pek huysuz çıktıe tabi rahata alışmış
ahh valla saol içimi rahatlattınyani burda onu rica edip kalablirim dedi bana :26:
inşallah kalmaz bide kütahyada kalırsa eğer hiç bişi yapmadan sıkıntıdan patlarım bakalım nereye düşücem dedi
az kalmış canım ya sayılı gün çabuk geçerbi bakmışsın bitmiş bu askerlik bizede sabrı öğretiyo işte
bizimde 150ye düşücek inş
![]()
Aynen öyle aşkım sıra bekliyormuş o sırada içtima diye çağrılmış geri dönmüş.Ama acemilikde ustalık da mebs çıktı.Sanırım çok şanslıyız.Msj bile atıyor ankesörlüden her sabah çok mutluyum hep dua etmiştim..
şuanda uyuyodur biriciğim..
işallah oda tez zamanda benim eşim olur................................
deniz bişe sorcam canm sen askerine sorsana mutfaktayken falan gerçekten aramak zor mu?..çocuğun başının etini yemeyim aramıyon diye sonra..gerçi yarın eğitime gitcekmiş ama çok garip yaa mesela bugün eğitimdeydi öğlen mutfağa vermişler geçende koğuşa.ya bakıom sizinkiler hep eğitimde nedir bu benmki yaa çocuğu kakılmış mı sandılar nedir?..
Amin canım. Bizimkisi ankesörlüden mesaj olayını çok geç öğrendi. İyi sizinki hemen öğrenmişEşim mesaj olayını öğrendiğinde Adana'daydı.
![]()