Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsünbende yarın aynısını diyim dur uysal askerlere uy sapıklara uyma die
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay yok yokkk şaka maka bi yana ben aşkuma öyle konularda sonsuz güvenirim. Zatenarasınlar tabi yaa merak ediyoruz canlarımızı
valla uysalları da yoldan çıkarmazlarsa iyidir :)
Denizci yolu bekleyen kızlar iskenderundan %80 muhafız birliği çıkar ve öyle olunca da 4 er saatten toplam 8 saat nöbet tutulur.
kastamonu gölköy yarenleri yemin törenine nasl gdcksnz?
nasıl oluo ki bu mesaj. ben söledim kuzuma ama öle şey olmaz ki nası olcak dedisiz bana bi anlatıverin ben de ona anlatiim
![]()
kızlar size bişi sorucam önerilerinize ihtiyacım var
benim kredi kartı borcum var sevgilimde bunu biliyo ve bana bunun için gitmeden eğer sıkışırsam ödiyim diye biraz fazla bi meblağ para bıraktı
hesap numaram arkadaşımda istersin ondan çekersin dedi:18:
az önce arkadaşı aradı havadan sudan konuştuk bi ihtiyacın olursa ne kadar olduğu farketmez ben bulur veririm dedi kart konusu açılınca
ama mxx demişti hatta hesap nosu şu demedi bana e haliyle bende istemeye utandım şuan çalışmıyorum öncesinde hastanede çalışıyodum
nasıl ödücem bilmiyorum saol ya ben kendim hallederim dedim bak ara gerçekten kırılırım yarın para yetişmezse çağır beni ödicem dedi ama ben diyemedim sevgilim zaten bırakmıştı diye:18:
ne bilim yüzsüzlük olur gibime geldisizce napmalıyım???:26:
başka bişey için olsa böyle imkanlar sağlamaz bu askeriye de bi alem ne gerekse şunlara![]()
![]()
Yani nerede olduguna bağlı.Doguda tehlıke var malesef.İlçedeyse gece kule nobetı tutar ya da şanslıysa birliğin jandarmanın içinde bıryerde nobet tutar.
Yapacak bişey yok.347 lerden benim ve diger bır arkadasım askeri Eylül ayında bıngoldekı saldırıdan kurtuldu sağ sağlim şükürler olsun.
İnsan sürekli tetikte oluyor.Bizimde şansımız buymuş,askerlerimizi doğuya göndermekmiş diyoruz.Öyle yada boyle 5.ayımıza giriyoruz.Safagımızı 1 aya ındırıyoruz.
İnşallah sizde bu gunlerı gorursunuz.
Benimki aramiyo 2 gun oldu boş boş bakiyorum etrafa telefon sesi duysam gözler doluyo kastamonu gölköy bu kadarmi sıkı nedir ya
Canım benım erkek arkadasımda golkoy de belkı aynı kogustadır. Bu aksam benıde aramadı gunduzlerı yogunmus aksamda mac vardı yaondan olabılır. Kacıncı boluk senınkı?
Koğusunu soramadim ben aradiginda akil edemiyorum panikleniyorum kapatinca hepsi geliyo aklima, bugün sorucam aradiginda yazicam.
Günaydın arkadaşlar şafağı 150 yaptık Allahım geçsin hemen gittikçe zorlaşıyor sanki![]()
günaydn ya su safak 100 e bi düşse daha cbk gecicek sanki bir güne daha onsz bslamak![]()
Canim benim sevdicek arabanin yedek anahtarini birakti bana, onunla gitme gibi bi planim var. Cunku o kadar erken saate zaten otobüs yok..
Evet canım 99dan geri saydığımızda daha kolay olucak inşallah![]()
günaydın kızlar.. aynı dert bende de var,uyuyamıyorummm uyuyamıyorummm,aklıma sevdiceğim geliyo hep( gittiğinden beri aradığı için iyi hissediyorum aslında uzağa gitmedi çok şükür diorum,ağlamıyorum hiç ama geceleri kendini gösteriyo galiba hasret acısı:'(