349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet cnım btek bursadan var bnde bu gdşle eskshrdn bursaya bursadan bnicm otobse

Ankaradan otobuslerin en erkeni 7 bucukta halbuki o saate benim varmis olmam lazim, o yuzden araba. birde ben duramicam haftaya pazar aşkimin yanina gidicem.

O bende çok var canım a heycandan hepsini unutuyorum sesi duyduğumda sonradan geliyor aklıma üzülüyorum aradığında busefer diğerlerini unutuyorum :43:

Bi ariyo ozledim bilmem ne diye bitiyo tum konusma. Hic bisi soramiyorum, sonra tekrar arayinca bi ton soruyorum seni seviyorum demeyi unuttum en son öküz ya öküz dedi kapatti :D

kızlar ya ankara güvercinlikte olan yok herlde şu an 2 kez konustumm eşimle oda cuma sabah ve aksam birdaha konusamadım kartı yokmus ödünç alarak aradı hatta ..merak ediyorum orada durumlar sıkı mı yok mu aranızda güvercnlk jandarma aslında herkes nazlıya gönderse özelden de ilk sayfadaki gibi yazılsa herkesın yeri

günaydin arkadaslar.
ne zamandir takip ediyorum yazismalarinizi .birbirinize olan desteginiz cok güzel.benide araniza alimirmisiniz?
benim askerim acemi birlik ankara mebs usta izmir gaziemir olcak.
buraya yazmamin sebebi kendimi cok yanliz his ediyorum .bu kadar zor olmaz saniordum sevducegumla benim icin ama baya zormus .biz zaten ayri sehirlerdedik.ona olan tek bagim telefondu simdi onuda elimden alinca cok zoruma gitti:( hic bir sekilde istedigimiz gibi konusamiyor hatta yazamirouz:(( cok az ario benim sevducegum:( herkes burda sabah aradi aksam ardi yada bi kac kez ardi dience ben de benim sevdecegum nie aramiyor die kendimi yiyip bitiriorum:( en son cuma günü duydum sesini o da 55 saniyecik:((( offf allahim ne zormus.iki gündür de ankara askeriye yi ariorum ama ulasamadim.beni aramis oldugu ankesörlü numaranin sonu degistirdim bi kac kere cikti ama o yoktu:( insallah arar:(

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar.
ne zamandir takip ediyorum yazismalarinizi .birbirinize olan desteginiz cok güzel.benide araniza alimirmisiniz?
buraya yazmamin sebebi kendimi cok yanliz his ediyorum .bu kadar zor olmaz saniordum sevducegumla benim icin ama baya zormus .biz zaten ayri sehirlerdedik.ona olan tek bagim telefondu simdi onuda elimden alinca cok zoruma gitti:( hic bir sekilde istedigimiz gibi konusamiyor hatta yazamirouz:(( cok az ario benim sevducegum:( herkes burda sabah aradi aksam ardi yada bi kac kez ardi dience ben de benim sevdecegum nie aramiyor die kendimi yiyip bitiriorum:( en son cuma günü duydum sesini o da 55 saniyecik:((( offf allahim ne zormus.iki gündür de ankara askeriye yi ariorum ama ulasamadim.beni aramis oldugu ankesörlü numaranin sonu degistirdim bi kac kere cikti ama o yoktu:( insallah arar:(

Hoşgeldin canım aramıza Allahım kavuştursun inşallah kısa zamanda hepimizi çok zor inşallah yeminden sonra düzene giricek aramalar :43:

150 gün diye biliyorum canım yedek subaylardada 349 diyor ama 22 saatide var 150 yapar yani ona göre gidiyorum :72:

ZHD canım konuşabildinmi eşinle bugün çok yoğun başladırlar sanırsam aramadı henüz askerim :43:

günaydın kızlar :21:

yok canım konuşmadım sabah aramasını beklemiyorum zaten uyan yatak topla kahvaltı yap sonra hooop eğitim :31: öğle arası ya da akşam arar muhtemelen :102:

günaydın kızlar :21:

yok canım konuşmadım sabah aramasını beklemiyorum zaten uyan yatak topla kahvaltı yap sonra hooop eğitim :31: öğle arası ya da akşam arar muhtemelen :102:

Evet canım bugün jandarmadan biyerden geliceklerdi o yüzden çok yoğun olacagını söylemişti olsun zorlanmadan rahat geçirsinler inşallah bugünüde sabrederiz napalım :43:

Evet canım bugün jandarmadan biyerden geliceklerdi o yüzden çok yoğun olacagını söylemişti olsun zorlanmadan rahat geçirsinler inşallah bugünüde sabrederiz napalım :43:

spor da başlıyormuş bugünden itibaren :8: koğuşta 60 kişilermiş toplamda 310 :53: bizimkiler çok kalabalık değil ankaradakiler bayaa sıra bekliyorlar her şey için :53:

spor da başlıyormuş bugünden itibaren :8: koğuşta 60 kişilermiş toplamda 310 :53: bizimkiler çok kalabalık değil ankaradakiler bayaa sıra bekliyorlar her şey için :53:

Evet canım bugünden itibaren Allahım iki kat yardımcıları olsun inşallah 310 bende biliyorum aynı koğuştalar tatlım kısa dönem koğusu diyo çok kalabalık değiller galiba acemilikten sonra daha rahat olurlar inşallah tatlım anlattım eşini künyesindeki koddan bulurum dedi biliyorsan eşinin kodunu orda tanışırlar benim sevdigimde beylikdüzünde oturuyor çünkü arkadaş çıkmasınlar :72:

günaydin arkadaslar.

Hoşgeldin canım sayımız çoğaldıkça seviniyorum valla :) gercekten az ariyormus seninki belki tlf kartini idareli kullaniyordur belki yorgunluktan telefon sirasi beklemeye takati kalmiyordur belki de hic firsat bulamamistir senin durumunu az cok anlayabiliyorum biz de farkli sehirlerden yurutuyoduk iliskimizi. telefon bizim herseyimizdi simdi eksikligi cok buyuk.

Dun kardesiyle gorustuk sevdicegimin, kimseyi arayamamis cumartesiden beri, annesinide. Cok yogunlar demek ki ya da kartimi bitti askimin noldu. O da biraz destek oldu sagolsun, yenge dedikce agladim zaten :) neyse, yemin torenine benide istemis, ailesiyle orada tanisacagim bende. Simdide kiyafet paniğim basladi.. Geldiginde aile arasi ufak bi söz nişan düşünüyomuş sevdiceğim :)) nasil keyifliyim bugün anlatamam :)

Back
X