evet cnım btek bursadan var bnde bu gdşle eskshrdn bursaya bursadan bnicm otobse
Ankaradan otobuslerin en erkeni 7 bucukta halbuki o saate benim varmis olmam lazim, o yuzden araba. birde ben duramicam haftaya pazar aşkimin yanina gidicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnım btek bursadan var bnde bu gdşle eskshrdn bursaya bursadan bnicm otobse
O bende çok var canım a heycandan hepsini unutuyorum sesi duyduğumda sonradan geliyor aklıma üzülüyorum aradığında busefer diğerlerini unutuyorum![]()
benimde aklmdan gecyoda bna uzak iste otobs fln hp sknti burdan direk ykAnkaradan otobuslerin en erkeni 7 bucukta halbuki o saate benim varmis olmam lazim, o yuzden araba. birde ben duramicam haftaya pazar aşkimin yanina gidicem.
benimde aklmdan gecyoda bna uzak iste otobs fln hp sknti burdan direk yk![]()
Bana yakin allahtan, usta birligine gidersin artik dicemde bizimkileri uzak yerlere dogu taraflara sürmüsler resmen kastamonuya gidenlerin cogu oyle
günaydin arkadaslar.
ne zamandir takip ediyorum yazismalarinizi .birbirinize olan desteginiz cok güzel.benide araniza alimirmisiniz?
benim askerim acemi birlik ankara mebs usta izmir gaziemir olcak.
buraya yazmamin sebebi kendimi cok yanliz his ediyorum .bu kadar zor olmaz saniordum sevducegumla benim icin ama baya zormus .biz zaten ayri sehirlerdedik.ona olan tek bagim telefondu simdi onuda elimden alinca cok zoruma gittihic bir sekilde istedigimiz gibi konusamiyor hatta yazamirouz
( cok az ario benim sevducegum
herkes burda sabah aradi aksam ardi yada bi kac kez ardi dience ben de benim sevdecegum nie aramiyor die kendimi yiyip bitiriorum
en son cuma günü duydum sesini o da 55 saniyecik
(( offf allahim ne zormus.iki gündür de ankara askeriye yi ariorum ama ulasamadim.beni aramis oldugu ankesörlü numaranin sonu degistirdim bi kac kere cikti ama o yoktu
insallah arar
![]()
arkadaşlar şafak bugün 152 değil mi ? 351. Dönem Kısa Dönem Askerlik sitesinde 151 gösteriyor. neye göre değişiyor bu sonuçta hepsi 12 aralıkta teslim olmadı mı normal olarak izin kullanmadıkları sürece 17 mayıs bitecek 152 olması lazım değil mi?
ZHD canım konuşabildinmi eşinle bugün çok yoğun başladırlar sanırsam aramadı henüz askerim![]()
günaydın kızlar
yok canım konuşmadım sabah aramasını beklemiyorum zaten uyan yatak topla kahvaltı yap sonra hooop eğitimöğle arası ya da akşam arar muhtemelen :102:
Evet canım bugün jandarmadan biyerden geliceklerdi o yüzden çok yoğun olacagını söylemişti olsun zorlanmadan rahat geçirsinler inşallah bugünüde sabrederiz napalım![]()
spor da başlıyormuş bugünden itibarenkoğuşta 60 kişilermiş toplamda 310
bizimkiler çok kalabalık değil ankaradakiler bayaa sıra bekliyorlar her şey için
![]()
günaydin arkadaslar.
ne zamandir takip ediyorum yazismalarinizi .birbirinize olan desteginiz cok güzel.benide araniza alimirmisiniz?
benim askerim acemi birlik ankara mebs usta izmir gaziemir olcak.
buraya yazmamin sebebi kendimi cok yanliz his ediyorum .bu kadar zor olmaz saniordum sevducegumla benim icin ama baya zormus .biz zaten ayri sehirlerdedik.ona olan tek bagim telefondu simdi onuda elimden alinca cok zoruma gittihic bir sekilde istedigimiz gibi konusamiyor hatta yazamirouz
( cok az ario benim sevducegum
herkes burda sabah aradi aksam ardi yada bi kac kez ardi dience ben de benim sevdecegum nie aramiyor die kendimi yiyip bitiriorum
en son cuma günü duydum sesini o da 55 saniyecik
(( offf allahim ne zormus.iki gündür de ankara askeriye yi ariorum ama ulasamadim.beni aramis oldugu ankesörlü numaranin sonu degistirdim bi kac kere cikti ama o yoktu
insallah arar
![]()