349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bendede durum aynı, o orada ben burada gidemediğim için üzülüyoruz. çok kötü birşey halbuki hayat ne kadar kısa zaman ne kadar önemli. ama büyükler bunu anlayamıyor. bizde elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.

Aynen oyle malesef askerliini yapmamis birine kiz verilmez psikolojisinden kurtulamdilar sanrm:( suanda onun akli bende benimki onda adini bile duyuramadan gonderdik bakalim:((

bendede durum aynı, o orada ben burada gidemediğim için üzülüyoruz. çok kötü birşey halbuki hayat ne kadar kısa zaman ne kadar önemli. ama büyükler bunu anlayamıyor. bizde elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.
Bu arada hep telefondan takip ediyrm oyuzden kacrdiim yerlerde oluyo hatrlayamiyrm bide sanrm seninde kisa donemmi ne olarak gitti askerin?

selam kızlar uzun zamandır giremedim bu arada şafak da bayaa geriledi :32: 4 ocakta yemin törenimiz ve çok az kaldıı :52: çok özledim kocişkomu :9: otel rezervasyonumuzu yaptım iki gün beraberiz inşallah :46: bundan sonra da her ay giderim inşallah :32: evli olmanın güzel yanı bu kimseye hesap vermeye kimseden izin almaya gerek yok :46: bir de çarşamba doktorda bebeğimizin cinsiyetini öğrenirsem çok güzel olacak babamıza sürpriz yapabiliriz :32::34:

Çok sevindim canım inşallah bebişin cinsiyetide belli olur süpriz yaparsın :16: bende haftaya ordayım belki karşılaşırız canım cumartesi gitcem ama cuma yokum orda malesef :17: bende her ay gitmeyi düşünüyorum bi terslik olmazsa inşallah :72:

ya feci bişi oldu sevdiceğim edirne uzunköprüye gitti dün dünden beri arıyor lakin konuşamıyoruz. telefonlar bozuk anlaşılmıyor bişi cazır cuzur sesler gelip duruyor. 3 tane telefon var zaten 3ü de bozuk bunların dedi. off dedim ya o zaman ordakiler cep telefonu kullanıyodur kesin. sinirlendi çocuğum ya haftada bi ararım heralde artık bu nasıl iş anlamadım fln dedi. haftada bi konuşmak ne demek ya off ölürüm ben ölürüm rabbim. napmak lazım ya telefonları neden tamir ettirmiyolarki bilemedim:14:

imkanı olan herkes gitsin bence dee ne güzel gelir iki tarafa da...

tellerin bozuk olması kötü olmuş ya kısa zamanda düelir inşALLAHH...

Selam kizlar,

Benim askerim birazdan usta birligine teslim olacak:( sanki yeni askere gidiyomus gibi gene içim çok kötü:( Canim benim kiyamam ben ona.. Offf

Selam kizlar,

Benim askerim birazdan usta birligine teslim olacak:( sanki yeni askere gidiyomus gibi gene içim çok kötü:( Canim benim kiyamam ben ona.. Offf
Daha bizimkinin teslim olmasina 2 hafta var neden bu kadar fark var acaba.. Telefonu alabilcekmi canim? Tekrardan Allah kavustursun..

ya feci bişi oldu sevdiceğim edirne uzunköprüye gitti dün dünden beri arıyor lakin konuşamıyoruz. telefonlar bozuk anlaşılmıyor bişi cazır cuzur sesler gelip duruyor. 3 tane telefon var zaten 3ü de bozuk bunların dedi. off dedim ya o zaman ordakiler cep telefonu kullanıyodur kesin. sinirlendi çocuğum ya haftada bi ararım heralde artık bu nasıl iş anlamadım fln dedi. haftada bi konuşmak ne demek ya off ölürüm ben ölürüm rabbim. napmak lazım ya telefonları neden tamir ettirmiyolarki bilemedim:14:

Usta birliinde telefonlari almadilarmi hala:( cok uzuldum adinada.. İnsallah tez zamanda yaparlar ankesorleride

Daha bizimkinin teslim olmasina 2 hafta var neden bu kadar fark var acaba.. Telefonu alabilcekmi canim? Tekrardan Allah kavustursun..

Allah allah sizinkisi daha iyimis ama askerligide 2 hafta gecmi bitiyor bu durumda?? Benimki Burdurdan Kirklareline gitti. Telefon goturdu ama iceri sokabilirmi bilmiyorum insallah sorun cikarmazlar. sagol canim cumlemizi allah kavustursun..

kızlar her yerin acemi birik süresi aynı değil.. kimi uzun kimi kısa .. 28 aralıkta yemin töreni olnlar vardı 11 ocakta olan da var.. askerlik süresi kısa dönemlerde hep aynı bitecek aceminin uzun kısa olması sonucu değiştirmiyor..

Yine gittim askerimi görmeye.. Her gidişimde onu orda birakmak nasil kötü anlatamam :( cumada yemin toreninden sonra alip geliyoruz ankaraya 2 gün..

Usta birliinde telefonlari almadilarmi hala:( cok uzuldum adinada.. İnsallah tez zamanda yaparlar ankesorleride
benimki telefon götürmedi hiç denemedi bile kullanacağını da sanmıyorum ama usta birlik rahat olur diyoduk tam tersi olacak sanırım mumla aramasam bari acemilik günlerini :5:

kızlar çok şükürr bugün normale döndü:16:daha doğrusu dünde dediğim gibi ben biraz fazlaca alınganlık yapmıştım ama haklı olduğumu da düşünmüyor değilim, ona da söyledim bugün güzelce o da zaten dün söz vermişti çok ama çok güzel bir gün geçirdik,biz biraz sanatı fazla seviyoruz tiyatroya gittik hemen:1:yarında görücem inşallah ben durumu paylaşmak istedim sizlerle:16:ders çalışmak üzere gidiyorum şimdi

Çok sevindim canım inşallah bebişin cinsiyetide belli olur süpriz yaparsın :16: bende haftaya ordayım belki karşılaşırız canım cumartesi gitcem ama cuma yokum orda malesef :17: bende her ay gitmeyi düşünüyorum bi terslik olmazsa inşallah :72:

canım ben de perşembe gece 12 arabasıyla gidiyorum :46: yalnız pazar günü metro ve ulusoyun dönüş arabası yok :50: safran diye yerli bir firma var ben ondan aldım dönüş biletini bilgin olsun canım :34:

Back
X