Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askerim bugün kıbrısa usta birliğine teslim oldu bakalım nezaman haber alabilcem aklım hep onda başka hiçbişey düşünemiyorum çok uzakta ama yaaaa((
Benim aşkımda samsunda acemi birligini yaptı birazdan erzuruma gidicek ne yemin törenine gidebildim nede o istanbula gelebildi
şanssızlıklar hep bizi buluyo yaa![]()
bende askerimi adanaya gönderdim aranıza yeni katıldım herkese Allah sabır versin sanki hiç bitmicek gibiiii![]()
Şu Uçak seferlerini yapanlara sesleniyorum şu saatleri biraz askerleri düşünerek yapın yaa sırf bu yüzden yemin törenine gidemedim![]()
bizim yemin töreni olmadı bile sizin dağıtım olmuş neden böyle farklı oluyor ki? bu arada bende gidemiyorum hiç göremicem yani mayısa kadar![]()
Bugün tutamadım bende kendimi hüngür hüngür ağladım yanında 12 gün geçmedi 143 gün nasıl geçicek dye. Derdi veren Allah sabrınıda verir
Bende göremicem galiba mayısa kadar aşkımı yanlız degilsin bu konudaşimdiden istanbul erzurum seferlerini araştırıyorum ama malesef dogru düzgün uyan saat yok onu orda gidip görmeyi herşeyden çok istiyorum
Ne zor işmiş bu yaBaşının etini yiyodum git gel de evlenelim diye:84:. Al gitti işte hiç geçmio zaman ki gelsin
![]()
şafak doğan güneş dediğimiz günleri görecek miyizzzzz(((((
Bu arada sevgilisi esi nisanlisi malkara ya dusen var mi
Seninki nerde cnm.uzak mi yasadigin yerehiç gözüme çarpmadı malkara ya :44:. Ama benimki düşeydi oraya iyiydi
Bende 4ünde yolcu edicem Kıbrıs'a haberlerini paylaş mutlaka nolur bizle özellikle benle![]()
hiç gözüme çarpmadı malkara ya :44:. Ama benimki düşeydi oraya iyiydi
ara ara giriyorum canım ben haber aldıkça yazarım ama kıbrısta iletişim biraz güç oluyomuş o yüzden moralim çok bozuk bikaç gün haber alamamak düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum(((