349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim aşkımda samsunda acemi birligini yaptı birazdan erzuruma gidicek ne yemin törenine gidebildim nede o istanbula gelebildi
şanssızlıklar hep bizi buluyo yaa :(

Benim aşkımda samsunda acemi birligini yaptı birazdan erzuruma gidicek ne yemin törenine gidebildim nede o istanbula gelebildi
şanssızlıklar hep bizi buluyo yaa :(

bizim yemin töreni olmadı bile sizin dağıtım olmuş neden böyle farklı oluyor ki? bu arada bende gidemiyorum hiç göremicem yani mayısa kadar:(

bizim yemin töreni olmadı bile sizin dağıtım olmuş neden böyle farklı oluyor ki? bu arada bende gidemiyorum hiç göremicem yani mayısa kadar:(

Bende göremicem galiba mayısa kadar aşkımı yanlız degilsin bu konuda :( şimdiden istanbul erzurum seferlerini araştırıyorum ama malesef dogru düzgün uyan saat yok onu orda gidip görmeyi herşeyden çok istiyorum

Kizlar benim nisanlim da cuma geldi dun teslim ettik inanin cok zor. Hic gitmemis gibi hep yanimdaymis gibi geldi
Ilk gunku uzuntuyu yasadik :(

Bende 4ünde yolcu edicem Kıbrıs'a haberlerini paylaş mutlaka nolur bizle özellikle benle :(

ara ara giriyorum canım ben haber aldıkça yazarım ama kıbrısta iletişim biraz güç oluyomuş o yüzden moralim çok bozuk bikaç gün haber alamamak düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum:((((

kızlar ben geldim iyi akşamlar..
yeni arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler..
gelir gelmez eve, açtım hemen bilgisayarı neler paylaştınız merak ettim önemli şeyler kaçırmadım umarım ..

hiç gözüme çarpmadı malkara ya :44:. Ama benimki düşeydi oraya iyiydi

ara ara giriyorum canım ben haber aldıkça yazarım ama kıbrısta iletişim biraz güç oluyomuş o yüzden moralim çok bozuk bikaç gün haber alamamak düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum:((((

Kizlar oyle dusunmeyin iyi olsunlar da tek derdimiz ozlemek olsun. Benimki yakin 2.5 saat ama surgun yeri diyolar komutanlar kotu diyolar allah hepsini iyi etsin insallah

Back
X