349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende göremicem galiba mayısa kadar aşkımı yanlız degilsin bu konuda :( şimdiden istanbul erzurum seferlerini araştırıyorum ama malesef dogru düzgün uyan saat yok onu orda gidip görmeyi herşeyden çok istiyorum

bende hem yemin törenine gidemicem hemde usta birliğndeyken galiba..burdan çanakkale otobüsle 18saat..uçakda yok:((

Bende usta birliginde gidemicem diye her pazar gittim, yemin toreninede gidiyorum cuma, 2 gün beraberiz.. Bide ondan sonra 2 kez carsi izni varmis, belki onada giderim. Siirte gittiği an 4,5 ay yüzüne kokusuna herseyine hasret kalicam..

napalım canım beklicez, sağ salim gidip gelsinlerde ben razıyım 4,5 ay görmemeye :(

kızlar ben geldım bugun esımı zıyaret ettım sarmalar borekler goturdum kocısıme :)) cok asırdı sevındı doyamadım :( aksam otobusle dondum ıstnbula sımdı cok yorgunum ama değer ...

kamuflajlar da ayrı bır yakısmıs kılo almıs :)neyse 4 ocak yemn torenı ıns goruscez yıne tabı o zaman maaıle gıdılcegı ıcın benım bugun kocamla ozel zaman gecırmem cok ıyı oldu bas basa sabahtn aksama kadr gecen 18 günlük asker anılarını dinledim:1::1::1::1::1:içini rahat ettirmek için (ki gerçekten öyle) içinin rahat etmediği bulunmamı ıstemedıgın yerlere gıtmıyorum ev ıs spor kurs olcak sımdı bıde ama arada sırada sehır dısı kacamaklarım olcak dedım kuzenlerımı zıyarete falan ...güldü..benım kocam agır adamdır bıde el ele ask bocugu gıbı pek oturamaz edemez elımı bırakmadı :1::1::1::1:Allahım dedım tam bı asker karısı gıbı gorunuyorum su an el ele kol kola bı cocuk patıgı eksık getırmedıgım sarmalar borekler :1::1::1::1:özlemişim gidince görünce ayrılmak daha zor geldi ama ona moral veridm oda bana birbirimize iyi geldik Allah size de nasip etsin kızlar inş sizde görürsünüz bu kadr yakınımda kocama dokunamamak doyasıya benı deli ediyo dedim :43::43::43:fotografını cektım ilk asker fotomuz:16:

usta birliğine telefon götürmeyi düşünüyormu? benimki götürrmek istio ama ben korkuyorum

Kizlar bence gidip oranin durumuna bi baksinlar da ona gore telefon olayina girin derim. Nerde konusucaklar nerde sarj olayini halledecekler. Durumu bi netlestirip goturseler daha uygun olur. Biz oyle yapiyoruz cunku

Kizlar bence gidip oranin durumuna bi baksinlar da ona gore telefon olayina girin derim. Nerde konusucaklar nerde sarj olayini halledecekler. Durumu bi netlestirip goturseler daha uygun olur. Biz oyle yapiyoruz cunku

bende öle düşünüyorum cnm bakalım sözümü dinleyecekmi. inşallah dinlerde kendini sıkıntıya sokmaz

ben yatıyorum ıyı geceler kızlar optum sizi ...gıdıp gorunce de ayrı bı ozlemin artıyor gelince ağladım eve ...Hiç kıyamam resmen kocamı tutuyorlar burda dedim nasıl gülüyor :1::1::1::1:

kızlar yemin töreni vardı askerimin bu hafta sonu. pek çoğumuzun bu hafta sonuydu, bazılarınınsa haftaya törenleri var. Gidebilme imkanı olanların mutlaka gitmesini önerebilirim. o kadar farklı bir duyguymuş ki, O 'nu öyle o kıyafetler içinde görmek müthiş gurur verici... Gidemicek olanlar da üzülmesin,çünkü görebilmek o kdr zor ki o kalabalık içinde...
ben biraz şanslıydım ve görebildim aşkımı...
sonrasında 2 gün beraber olabildik ailesi evci iznine çıkardı ve ben de onlarla kaldım tabi..
özellikle farkettim ki, meğer beraber olmak, yanyana olabilmek o kadar kıymetli ve değerliymiş ki, ben bunu anladım şu 20gün içinde ve pek çok şey öğreticek bu askerlik bizlere..
( kısa kısa bi kaç şey söliim yemin törenine gidicek arkadaşlara, bırakın süsü kalın giyinin çok soğuk oluyo.. erken gitmekte fayda var çok kalabalık oluyo ve uyanık olmak gerekiyo, askerinizle konusun öncesinde ressmi geçitte hangi marşla geçicek değilse görmek çok zor olabiliyo) aklıma gelenler şimdilik böyle;)
ben gördüm geldim sevdiceğimi, usta birliğinde de ziyaret etme şansım olucak çünkü usta birliği de Ankara, oradayken yerini de öğrendik, ulaşımını da öğrendim.dileğim herkes bir kere de olsa görüşebilme şansına sahip olur...

haftaya yarenlerine kavuşacaklar az kaldı, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin beraberken, ailesel problemleri 2-3 gün görmezden gelin ki sevdiceklerinizin morale ihtiyaçları var. şunu da söliim ama gidip görmek, beraber olmak çok güzel de yeniden ayrılmak çok ama çok üzüntü vericiydi..

Back
X