kızlar yemin töreni vardı askerimin bu hafta sonu. pek çoğumuzun bu hafta sonuydu, bazılarınınsa haftaya törenleri var. Gidebilme imkanı olanların mutlaka gitmesini önerebilirim. o kadar farklı bir duyguymuş ki, O 'nu öyle o kıyafetler içinde görmek müthiş gurur verici... Gidemicek olanlar da üzülmesin,çünkü görebilmek o kdr zor ki o kalabalık içinde...
ben biraz şanslıydım ve görebildim aşkımı...
sonrasında 2 gün beraber olabildik ailesi evci iznine çıkardı ve ben de onlarla kaldım tabi..
özellikle farkettim ki, meğer beraber olmak, yanyana olabilmek o kadar kıymetli ve değerliymiş ki, ben bunu anladım şu 20gün içinde ve pek çok şey öğreticek bu askerlik bizlere..
( kısa kısa bi kaç şey söliim yemin törenine gidicek arkadaşlara, bırakın süsü kalın giyinin çok soğuk oluyo.. erken gitmekte fayda var çok kalabalık oluyo ve uyanık olmak gerekiyo, askerinizle konusun öncesinde ressmi geçitte hangi marşla geçicek değilse görmek çok zor olabiliyo) aklıma gelenler şimdilik böyle

ben gördüm geldim sevdiceğimi, usta birliğinde de ziyaret etme şansım olucak çünkü usta birliği de Ankara, oradayken yerini de öğrendik, ulaşımını da öğrendim.dileğim herkes bir kere de olsa görüşebilme şansına sahip olur...
haftaya yarenlerine kavuşacaklar az kaldı, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin beraberken, ailesel problemleri 2-3 gün görmezden gelin ki sevdiceklerinizin morale ihtiyaçları var. şunu da söliim ama gidip görmek, beraber olmak çok güzel de yeniden ayrılmak çok ama çok üzüntü vericiydi..