ayy kızlaarrrrr sevıncıme az ortak oluunnn
evımızı ayarladmmm..bi gece bırlkte kalıcazz 120 lıra bayıldm ama olsn deger askımaa
smdıı,giderken bkac pogaca borek yapayım dıyorumm..kuru dolmasını severr,kuru bıberden patlıcandan dolma yapıcam..pogaca dusundmm..baska soyle guzell leziz kolay bkaç tarf versenızdee yapsam askerımee
ayy kızlaarrrrr sevıncıme az ortak oluunnn
evımızı ayarladmmm..bi gece bırlkte kalıcazz 120 lıra bayıldm ama olsn deger askımaa
smdıı,giderken bkac pogaca borek yapayım dıyorumm..kuru dolmasını severr,kuru bıberden patlıcandan dolma yapıcam..pogaca dusundmm..baska soyle guzell leziz kolay bkaç tarf versenızdee yapsam askerımee
İyiymis ohh herkes askerine kavusuyo bence boyle bozulmuycak kucuk kucuk atismalik seyler yap havuclu toplar olabilir bence cokta eglenceli :))
ben geldimmm dün uğurladım askerimi cok kötüyüm su an benden km lerce uzakta ve hala konusamadık gitti mi naptı ktm de mi hiçbir şey bilmiyorum
Sen zaten herşeyi yapıcakmışsın canım daha tariflik ne kaldı :)
şöyle doyurmalık bıseyler olsn demstmm..mesela patates salatası falan dusundm ama gıtmez ta oralara o dedı annem
Paçanga böreği olmazz mii :) ben ondan goturmustum yaprak sarmasi ve kek ile :))
kız sadece poğaçayla dolma yetermı aa
ayarla gonder sende canm
sabahtan berı dusunuyorm aklma kek gelmemıstıdur canm kek yapayım havuclu tarcınlı..yeter amaannn daha nolsn
Baklavada olur su böregide olurr :):):) sen şimdiden başla canım yapmaya anca yetişirr
Kurabiyede olabilir mesela cikilataliisindan :)
Sonucta bi anda topluca o kadar para verme, ucuz seyler degil ki, e bizde paşa kizlari degiliz :) yavas yavas al oyle topluca para gitmesin, bi ay yemek takimi al diger ay kahvalti takimi mesela.. Sonrada ufak malzemeleri topluca aliverirsin :)
Ershd caniiimmm tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basına.. Kızlar pasabahcede indirim var haberiniz olsun ben bugün derin salata kasesi ve altı tane geniş agız kısmı dalgalı bardak aldım 20 tl ödedim bernardoda kahvaltı ve gunluk yemek takımında indrim yapmıs ama pek bişe bulamadım bideee madam coco indirimde ohh
oo kafam karstıııkurabıyede olablrr evett..
börekte oluurr..dur bakalm cuma gnu ne cıkıcak ortaya..
Kızlar istanbuldan erzuruma kaç günde gider bilgisi olan varmı bide kargolar yicek gönderiyolarmıydı ..?
canım bende cuma gidicem 2 kalıcam bak benim menüm söle belki sana yardımcı olabilr :) Yaprak sarması, ıspanaklı börek, poğaça, çikolatalı kek bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?