349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba arkadaşlar benim de eşim 349.dönem. kastamonu gölköyde. cuma günü yemin töreni var:)onu çok özledim.usta ırnak beytüşşebap herkese Allah sevdiğini bağışlasın.

doğru diyorsun canım, hepimize allah sabır versin, geçicek bugünlerimiz kavuşucaz sevdiklerimizee :) kısa dönem mi yapıyor canım seninde?

Evet canım kısa dönem uzun dönem olsa delirirdim heralde daha şimdiden bu kadar zorlanıyoruz 15 ay olsa napardık bilemiyorum

kızlar ben buraya çok bakmaktan ders çalışamıyorum ne yazıkkikendime çeki düzen vermem lazım ocak ayı geldi ben daha başladığım yerdeyim, moral olarak kötüyüm bu nedenle, kendimi düşünüp kendime odaklanmam gerek o nedenle buraya daha az girmeye çalışıcam sizlerden ricam beni burda çok sık görürseniz bana kpssyi hatırlatmanız,birde geldiğimde beni görmezden gelmeyin tamam mı kendimi yalnız hissetmeyim,sizleri çok sevdim ben bana dua edin lütfen benimde dualarım sizlerle

Başarılar canımm :)

merhaba arkadaşlar benim de eşim 349.dönem. kastamonu gölköyde. cuma günü yemin töreni var:)onu çok özledim.usta ırnak beytüşşebap herkese Allah sevdiğini bağışlasın.

hoşgeldin canım benimkide aynııı kastamonu gölköy sonra şırnak beytüşşebap, Allah kavuştursun hepiimizi, sanırım şuan aynı koğuştalar seninkiylee :)

Kızlar ben yarın sabah 9 da yola çıkıyorum.Bebeğime kavuşmaya son 1 gün.Orada allahtan kuzeninin evi var.Otelle,pansiyonla uğraşmicaz.Herkese iyi akşamlaar :)

Hayırlı olsun canım negüzel olmuş çokda güzel geçsin inşallah benim yapıcaklarım patates püresi eşliğinde köfte,dereotlu poğaca,peynirli börek,tiramisu biraz abarttım sankim ama olsun

sagol canmm.
aaa dereotlu pogaca super oluyooo duurrr yazdm bunudaaa herkesten bsy calıyorm
köfte bozulmazmıı ama :26:

hoşgeldin canım benimkide aynııı kastamonu gölköy sonra şırnak beytüşşebap, Allah kavuştursun hepiimizi, sanırım şuan aynı koğuştalar seninkiylee :)
yaaa ne güzelldaha yeni yeni şırnak diyebiliyorum.alışması çok zor oldu.Allahım onları bizlere bağışlasın sağ salim inşallahh.sizin kütük nereydi.bizim ankara çubuk aklımızın ucundan bile geçmiiyodu burası ama kader işte.bol sabırrr

ah canım ara ara ugra olurmu ozletme kendnı bende kendı adıma senı cok sevdmm..ınsallah cok cok ıyı gecer sınavnn

haklısınız bizimde bu zamana kadar alışma sürecimiz oldu çok kötüydük. ama aklınıza kötü şeyler gelmesin, ben hep kendimi iyi düşün iyi şeyler olsun diyerek telkin ediyorum. inşallah sağ salim kavuşucaz, 17 mayıs tan sonra inşallah hiç ayrılmamak üzere karşılayacağız onlarıı :)

Canım Şırnak diye üzülme gerçekten tanıdıgım var şırnakta uzun dönem askerlik yapmış o kadar güzel askerlik geçirdim ki şimdi tekrar yollasalar yine şırnaga giderdim
diyo gönlümü ferah tut canını hiç sıkma

Şırnak'ın neresinde yaptı canım bide görevi neydi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…