doğru diyorsun canım, hepimize allah sabır versin, geçicek bugünlerimiz kavuşucaz sevdiklerimizee :) kısa dönem mi yapıyor canım seninde?
merhaba arkadaşlar benim de eşim 349.dönem. kastamonu gölköyde. cuma günü yemin töreni var:)onu çok özledim.usta ırnak beytüşşebapherkese Allah sevdiğini bağışlasın.
kızlar ben buraya çok bakmaktan ders çalışamıyorum ne yazıkkikendime çeki düzen vermem lazım ocak ayı geldi ben daha başladığım yerdeyim, moral olarak kötüyüm bu nedenle, kendimi düşünüp kendime odaklanmam gerek o nedenle buraya daha az girmeye çalışıcam sizlerden ricam beni burda çok sık görürseniz bana kpssyi hatırlatmanız,birde geldiğimde beni görmezden gelmeyin tamam mı kendimi yalnız hissetmeyim,sizleri çok sevdim ben bana dua edin lütfen benimde dualarım sizlerle
merhaba arkadaşlar benim de eşim 349.dönem. kastamonu gölköyde. cuma günü yemin töreni var:)onu çok özledim.usta ırnak beytüşşebapherkese Allah sevdiğini bağışlasın.
nişanlım deyince nasıl onay vermezler yaa:26: acaba kuzenim desen?! fiyatları uygun oluo evet canım en kötü ihtimalde düşün gene..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş
Hayırlı olsun canım negüzel olmuş çokda güzel geçsin inşallahbenim yapıcaklarım patates püresi eşliğinde köfte,dereotlu poğaca,peynirli börek,tiramisu biraz abarttım sankim ama olsun
yaaa ne güzellhoşgeldin canım benimkide aynııı kastamonu gölköy sonra şırnak beytüşşebap, Allah kavuştursun hepiimizi, sanırım şuan aynı koğuştalar seninkiylee :)
kızlar ben buraya çok bakmaktan ders çalışamıyorum ne yazıkkikendime çeki düzen vermem lazım ocak ayı geldi ben daha başladığım yerdeyim, moral olarak kötüyüm bu nedenle, kendimi düşünüp kendime odaklanmam gerek o nedenle buraya daha az girmeye çalışıcam sizlerden ricam beni burda çok sık görürseniz bana kpssyi hatırlatmanız,birde geldiğimde beni görmezden gelmeyin tamam mı kendimi yalnız hissetmeyim,sizleri çok sevdim ben bana dua edin lütfen benimde dualarım sizlerle
Aynen bende öylee hep beraber bitiricezz bu karanlık şafakları inş şafak doğan güneş demeyi nasip etsin Allah hepimize :)aminnnnnnnnn inşallahhh..sevindim aynı hisleri paylaşan insanları bir arada görünce üye olayım dedim.
yaaa ne güzelldaha yeni yeni şırnak diyebiliyorum.alışması çok zor oldu.Allahım onları bizlere bağışlasın sağ salim inşallahh.sizin kütük nereydi.bizim ankara çubuk aklımızın ucundan bile geçmiiyodu burası ama kader işte.bol sabırrr
yaaa ne güzelldaha yeni yeni şırnak diyebiliyorum.alışması çok zor oldu.Allahım onları bizlere bağışlasın sağ salim inşallahh.sizin kütük nereydi.bizim ankara çubuk aklımızın ucundan bile geçmiiyodu burası ama kader işte.bol sabırrr
yok canm evlı olmadıgn takdırde bı erkekle aynı odayı vermıyolarmıs..artık kapora yatrdm ama 50 lira
Canım Şırnak diye üzülme gerçekten tanıdıgım var şırnakta uzun dönem askerlik yapmış o kadar güzel askerlik geçirdim ki şimdi tekrar yollasalar yine şırnaga giderdim
diyo gönlümü ferah tut canını hiç sıkma
sonradan okudum ev ayarlamışsın, sevindim senin adına, onlarla 1 saat görüşmek bile herşeye değer.. git ve tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?