349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

1. O

Bizimki mimar sinanda canim.
Yakın galiba birbirine çok sogukmuş yaa erzurum bugun konuştukta 15 dk dışarda durduk parmak uçlarım dondu diyo
bide askeriyede yemek dogru düzgün çıkmıyomuş yemek seçmeyen adam aç kalmış kantinde topkekden başka bişey yokmuş
inş seninkinin gittigi yerde böyle degildir

canım bu arada bende seninle aynı hisleri paylaşıyorum duygularıma tercüman olmuşsun.inşallahh sağ salim bize bağışlar Rabbim onları. neler anlatıyo senin askerin nasılmış memnun mu. biz pek konuşamıyoruz:( konuşsak ta 5 dk en fazla 10 dk. falan soracağım şeyleri soramıyorum çoğu zaman unutuyorum.

canım bu arada bende seninle aynı hisleri paylaşıyorum duygularıma tercüman olmuşsun.inşallahh sağ salim bize bağışlar Rabbim onları. neler anlatıyo senin askerin nasılmış memnun mu. biz pek konuşamıyoruz:( konuşsak ta 5 dk en fazla 10 dk. falan soracağım şeyleri soramıyorum çoğu zaman unutuyorum.

kesinlikle canım ondan dedim bide aynı yere gidecekler ya birbirimizle de haberleşir onlardan haber alırız. ben bugün konuştum 3 defa, anlatırım o yuzden mailini sordum, ordan daha rahat konuşuluyor diye. istersen bana mail at ben ekleyim seni. valla nasıl geçti 22 gün anlamadım hatta an itibariylee şafağımızz 133!!! Allah onları korusun, bize bağışlar inşallah. yemeklerinden şikayetçi bide banyodan, onun dışında geçecek diyo :/

Sorma yaa al bendende o kadar hiç bu kadar ayrı kalmamıştık alışamıyo insan boşluk dolmuyo
bide sesini duymayınca insan kendini çok kötü hissediyo :(

aynen canım yaa o yüzden insan boş kalmamalı cidden, yoksa zaman geçmiyor bizimde birşeylerle uğraşmamız lazım :(

aynen canım yaa o yüzden insan boş kalmamalı cidden, yoksa zaman geçmiyor bizimde birşeylerle uğraşmamız lazım :(

Evet çalışmasam zaten hiç zaman geçmez benden kitap falan istedi benimki gazete bile yok okumak için dio sizinde yemek problemi var galiba
zayıflatıcaklar yaa askerlerimizi yemek yerken bogazımda dügümleniyo yaa offf bari yemekleri adam gibi olsaydı :(

Back
X