aradım bugun dıyım dıyodum yıne teyze cıktı agzmdan..açınca naslsn teyzecm dedm..kapatrkende hoscakal anne demek mantksz olucak dye dusundmm![]()
ayy çok güldüm yaaa kapatırkende anne demek olmazdı dimi şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aradım bugun dıyım dıyodum yıne teyze cıktı agzmdan..açınca naslsn teyzecm dedm..kapatrkende hoscakal anne demek mantksz olucak dye dusundmm![]()
ayy çok güldüm yaaa kapatırkende anne demek olmazdı dimi şimdiolur olur daha zaman var illaki anne demekte nasip olur eminim herkes başta yaşıyodur aynı çekingenliği
Selam kızlar! Çok ihmal ettim burayı ama malum Aşk burdaydı. Yarın sabah Kıbrıs'a yolcu... Yine aldı götürüyo bi parçamı![]()
Nasılms canım alıyo musun güzel haberlerini?hoşgeldin Queenia sıra sende demek sende gönderiyosun kıbrıs yolcusunu benim askerimde 4 gündür orda işte(
Nasılms canım alıyo musun güzel haberlerini?
kıbrısa ilk gittiği gün şunu dedi gülerek işte şimdi askerliğe geldiğimi anladım ayvayı yedim söyliyimöbür gün daha alışmış geliyodu sesi günden güne daha iyi olcak napsın eli mahkum:18: yanlız iletişim çok pahalı cebi arayınca fena gidiyo:)) ilerleyen zamanlarda telini içeri almayı planlıyo oranın hattından alıp bakalım
Benimkinin de planı o ama bakalım en ucuz yol kıbrıs turkcell miş ama bakıcaz ya![]()
Kızlar yolculuk zamanı dua edin... Babası gelecek beni almaya.. hazırlıklarda tamam... :)
Yetişemedim telefonaAçtığım anda kapandı
:26:
Yarın da dikişli dikişli adamakıllı konuşamicaz:44:
hoşgeldin cnm.. ne de güzel bi hafta geçirmişsinizdir çok sevindim senin adına.. hiç görüşemicek olanlar da var o yüzden geçirdiğin zamanın kıymetini bil.. dik dur yanında ağlama canım. üzücek daha çok acı vercek belki ayrılık ama yanında belli etme..
canım yarın 12 de en geç çıkarsınz demiş komutanlar..bide gece 3de kalkcaklarmış hazırlıklar içn..bizde bi sabah konustuk..bende aksilik olmasn o gelcek derken ayagmı burktum ya..üstüne kolumu vurdum..
sana tekrar çok çok gecmş olsun..
3te miii yazık yaaa ne ara uyuyup da 3te uyancaklar:26:
Saol tatlım sana da geçmiş olsun. Sakınan göze çöp batar misali
sen ne kadar çok dikkat edersen aksilikler de o kadar çok gelip seni buluyo![]()
kızlar bugün yemin törenleriniz var sanırsam o yüzden hepiniz akzasız belasız atlatın duacıyım hepinize inşallah sizde bizim gibi 10 lu rakamlara düşüp kavuşursunuz biz son günleri yaşarken siz yemin töreni telaşındasınız çok değil 1 ay sonra ocağa veda ederken gelmelerine az kalmış olucak dayanın birbinize tutunup destek olun az kalıyorrrr
sizin topiğe giriorum bazen okuorum da kalan gün sayınızı çok imreniorum... nasıl bitirdiniz o 155 günü, nası geçicek yabizim daha 132 gün var
![]()