349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Umarim rezillik cikarmadan hepsini hallederim onlarda bi an once isteyip gitseler nolur ki uzattikca uzatirlaar :D İnsallah sorunsuz guzelce bu yük kalkar üzerimden :)

sanmıyorum ki bi sorun çıksın canım zaten sen sevdiceğini özlemekten yanında o olduktan sonra pek aldırış etmezsin bencee, hiç dert etme çok güzel geçecekk :)

Yemin torenine gitmiyrz:(( aramizda 15 saatlik yol var ve ailem askere gitmeden olmaz dedi adini bile koyamadk:( hic goremiycem 5ay:( izinde kullanmiycak bi an once bitsin yeniden yeniden ayrilmak zor gelir diyo

canım benim, benim durumumda aynı bende gidemiyorum ve oldukça üzgünüm. sadece doğuya gideceği için 19 unda iki günlüğe göreceğim bende ondan sonra 4 ay hiç yok... benimde ailem adı olmadığı için izin vermiyo gitmeme, ben yinede belki bi yolunu bulup ikigünlük risk alıp gitme yolları arıyorum. tabii oldukça zor benimde yol 8 saat sürüyor ve riskli. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. ama şöyle düşün o geldiğinde herşey güzel olacak şuan bu yükü tek başına çekiyorsun ama o geldiğinde senin ellerinden tutacak ve yükün hafifleyecek ve hayatına onunla devam edeceksin. çünkü bizler durumları ayarladıktan ve istedikten sonra ailelere kabullenmesi kalıyor. canım o yüzden o güzel canını hiç sıkma derim, önemli olan bu zamanları sabrederek ve en az üzülmekle geçirmek. :)

Bunlara şirinlik pek işlemiyo valla, abisinin nisanlisi din kulturu ogretmeni, 2 senede 1 kez guldugunu gormedim olecek resmilikten sanki kasinti kasinti ayy suratsizz o da gelmez umarim. Anneside bu kiza bayiliyo kiz ne dese hemen yapiyolar el ustunde tutuluyo..

hadi canım hayırlı olsun inşallah :16: beni istemeye geldiklerinde uzun kollu elbise giymiştim ne heycanlı gündü ya Rabbim isteyen herkese göstersin. Bu arada benimde eltim suratsızın önde gideni ne konuşur ne güler 2-3 ayda bir görürüz birbirimizi ama nasılsın iyimisin demez sinir hastası eder böyleleri adamı:47:

hadi canım hayırlı olsun inşallah :16: beni istemeye geldiklerinde uzun kollu elbise giymiştim ne heycanlı gündü ya Rabbim isteyen herkese göstersin. Bu arada benimde eltim suratsızın önde gideni ne konuşur ne güler 2-3 ayda bir görürüz birbirimizi ama nasılsın iyimisin demez sinir hastası eder böyleleri adamı:47:

bende elti yok henuz ama olcak gorumceler var bende:1::1::1::1:

bende elti yok henuz ama olcak gorumceler var bende:1::1::1::1:

aman olmasın elti olunca etraftaki herkes ister istemez kıyaslama yoluna gidiyo rekabet ortamı oluşturuyolar:23: dediğim gibi mithiş soğuk biri onun yanında çok huzursuz hissediyorum kendimi herkeste o konuşmayınca üstüne titriyo değişik olaylar:31: bu arada çek bulundumu canım

Gunaydin canim..bugun teslim oluyor benim nisamlimda..insallah mimar sinanda telefon konusunda rahattir..Aklima en cok takilanlardan biri bu konu:/ yazici olmasina sevindim cnm.yorulmaz iste:)

YoK Canım yaa sorun olucanı sanmıyorum telefon kullanmaya başladıkları zaman dahada rahat olurlar şimdi bi kaç gün belki zorluk çekebilir sonra yoluna girer herşey inş seninkide yazıcı falan olur da rahat eder :)

aman olmasın elti olunca etraftaki herkes ister istemez kıyaslama yoluna gidiyo rekabet ortamı oluşturuyolar:23: dediğim gibi mithiş soğuk biri onun yanında çok huzursuz hissediyorum kendimi herkeste o konuşmayınca üstüne titriyo değişik olaylar:31: bu arada çek bulundumu canım

Benim hem elti hem görümce var ama görümcee lokumm gibii biri valla, bebeğini bana birakip hergun gezmelerdee.

Evet tatlim uzulme sakin inan orda cok farkli oluyolar bizdede suan problem yok ama arkadasimdada aynen oyle oldu bak 15 aydi onlarinki bide kiz burda kendini helak etti durdu her konusmalarinda ayrilmk istedi onu mutlu edemiycegini dusunerek vazgecsin diye yapti 4 yillik bi gecmisleri vardi askerde cok zorladilar birbirlerine ama burda arkadasim dayandi simdi yaninda olcam geldiinde onda bi soukluk olursa ayrilcam dedi 15 ay dayndi inan ve gelince sevgilisi cok degisti hemen is buldu kendine guveni geldi felan evlendiler simdide 2 yillik evliler cokta mutlulular.. Bu hem erkeklik psikolojisi is guc yok gibisinden hemde ortam askerlik felan uzme kendini sabret en guzeli

umarım düzelir.yarın yemin töreninden sonra gelecek buraya iki gün izni var konuşcam bakalım.ustaya geçince evci çıkabilrse çıkacak o zaman haftasonları görüşebilecez sorun kalmaz inşallah diye düşünüyorum.inşallah bizde arkadaşın gibi sorunu atlatabiliriz.

YoK Canım yaa sorun olucanı sanmıyorum telefon kullanmaya başladıkları zaman dahada rahat olurlar şimdi bi kaç gün belki zorluk çekebilir sonra yoluna girer herşey inş seninkide yazıcı falan olur da rahat eder :)

İnsalalh ya.zaten bi 10-15 gun sonra duruma
Gore telefon sokar iceri heralde..telefon sokana kadar konussak rahat cok iyi olur

canım benim, benim durumumda aynı bende gidemiyorum ve oldukça üzgünüm. sadece doğuya gideceği için 19 unda iki günlüğe göreceğim bende ondan sonra 4 ay hiç yok... benimde ailem adı olmadığı için izin vermiyo gitmeme, ben yinede belki bi yolunu bulup ikigünlük risk alıp gitme yolları arıyorum. tabii oldukça zor benimde yol 8 saat sürüyor ve riskli. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. ama şöyle düşün o geldiğinde herşey güzel olacak şuan bu yükü tek başına çekiyorsun ama o geldiğinde senin ellerinden tutacak ve yükün hafifleyecek ve hayatına onunla devam edeceksin. çünkü bizler durumları ayarladıktan ve istedikten sonra ailelere kabullenmesi kalıyor. canım o yüzden o güzel canını hiç sıkma derim, önemli olan bu zamanları sabrederek ve en az üzülmekle geçirmek. :)

Aynen canim kendimi toparlamaya calsiyrm surekli ve cok rahatliyrm burda sizinle konusmaktan cok mutluyum:) yarin yemin toreni var aramadi bugun daha yarin kacta oluyo yemin toreni eger erken biterse nete gelicek hemen oyle gorusebilcez insalalh....

kızlar günaydııınnn :46: bu gece yolculuk var aman allahııımmmm :52::52: kızlar bugün doktora gidiyorum bebeğin cinsiyetini öğrenmek için. dua edin de göstersin sıpaaa :52: dün topladı bacaklarını bağdaş kurmuş oturuyor göremedi doktor :50: gitmeden tekrar gideyim dedim doktora belli olsun da babamızın yanındayken söyliyeyim inşallah :32::32: güzel bir haftasonu bizi bekliyor inşallah :46::46:

Canım inşallah gösterir süpriz olur dularım seninle bebişle tatlım :16: karşılaşırız belki imza atmaya gittiklerinde bende gidicem cumartesi akşamı pazar sabah imza atmaya giderken ama nasıl tanıycaz birbirimizi işte :17:

napıyorsunuz kızlar biz bgn hiç konusamadık ama sebebini bildiğim için içim kötü değil o kadar sadece sesini duyamadığım için üzülüyorum.bir de birliği değişti mi diye meraKtayım.neyse inş akşam arayabilir.hep gözüm aşkımla fotolarımızda bakıp bakıp aglıyorum gececek bgnler de inşallah.
ŞAFAK 133
BİRGÜN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DİECEZ İNŞALLAH:72:

napıyorsunuz kızlar biz bgn hiç konusamadık ama sebebini bildiğim için içim kötü değil o kadar sadece sesini duyamadığım için üzülüyorum.bir de birliği değişti mi diye meraKtayım.neyse inş akşam arayabilir.hep gözüm aşkımla fotolarımızda bakıp bakıp aglıyorum gececek bgnler de inşallah.
ŞAFAK 133
BİRGÜN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DİECEZ İNŞALLAH:72:

hoşgeldin canım bizde bugün konuşamadık gerçi arayamazsam merak etme demişti ama insan yinede merak ediyo işte:)) geçicek elbette zor da olsa geçiyo işte senin askerinde benimki gibi kıbrıstaydı dimi öyle hatırlıyorum

Kiizzlarr kizlarr :)
Benim hazirliklar tammamm :)
Kuaföre gidildi sac boyatildi ( kullu sari ) kaş biyik vs. islemleri tamam :)
Daha sonra alisverise cikildi, yüksek belli yakasi tül ile kapatilmis elbise alındı, pembiş pembiş topuklular alindi, gözüme carpan bi kahve fincani takimi vardi bi markasi yok sanirim bilindik degil ama hosuma gittii onudaa aldiim simdii eve geldim yüzüme maskemi yaptım oje sürüyorumm :))

Kiizzlarr kizlarr :)
Benim hazirliklar tammamm :)
Kuaföre gidildi sac boyatildi ( kullu sari ) kaş biyik vs. islemleri tamam :)
Daha sonra alisverise cikildi, yüksek belli yakasi tül ile kapatilmis elbise alındı, pembiş pembiş topuklular alindi, gözüme carpan bi kahve fincani takimi vardi bi markasi yok sanirim bilindik degil ama hosuma gittii onudaa aldiim simdii eve geldim yüzüme maskemi yaptım oje sürüyorumm :))

hadi bakalım herşey tamam olmuş hayırlı olsun şimdiden;))

hoşgeldin canım bizde bugün konuşamadık gerçi arayamazsam merak etme demişti ama insan yinede merak ediyo işte:)) geçicek elbette zor da olsa geçiyo işte senin askerinde benimki gibi kıbrıstaydı dimi öyle hatırlıyorum

evet canım kıbrısta benim askerim de.Allah onların yardımcısı olsun inşallah sağsalim bize dönerler.asker yolu beklemek cok zormus yaa

evet canım kıbrısta benim askerim de.Allah onların yardımcısı olsun inşallah sağsalim bize dönerler.asker yolu beklemek cok zormus yaa

aminnnnnnn:18: bizde burda askerlik yapıyoruz aslında şuanda zihnimi tek meşgul eden konu o başka bişeye odaklanmakta gerçekten zorluk çekiyorum :))) hayırlısıyla gelcekler evettt:16:

Pinkcat canim gittimi askerin kibrisa nasil iletisim sorununuz varmi

gitti canım..dün konustuk.havaalanından 30luk kart almıs.dün konusabildik azcık.bgn aramadı daha.birliklere dağıtcaklarmıs bölümlerine göre bakalım birliklerde var demişler kart.oralardan bulacak.içim rahatladı ama arayınca:)

Back
X