349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar, eşim izin kullandı ve rüya gibi 1 hafta geçirdik ama cuma gün Erzuruma gitti Eşim de çaya düşkün olmamasına rağmen eve geldiğinde devamlı çay istedi durdu. Kızlar bu arada Erzurumda askeri olan var mı? Erzurumdaki piyade birliğinin Sarıkamışa taşınma ihtimali varmış bu olabilir mi? Böyle bir şeyden haberi olan var mı?

Askerimi az önce yolcu ettim sivilken ne çabuk geçiyomuş şu şafak denen şey yaa... Dün bütün gün kıyafetlerini daraltmayla uğraştık.. eksiklerini aldık.. Taksime gittik arkadaşlarla buluştuk.. Cihangirde çay içtik.. gece Cem Yılmazın gösterisini izledik... gece yarısı 3 gibi evdeydik.. Sabah 7 de kalktık.. Beşiktaşa kahvaltıya gittik.. ordanda Kabataştan bindirdim.. 4-5 arkadaş gittiler.. Şimdi de zaman geçmiyo...

Allah kavustursun canım,geçer geçer.hayırlısıyla o günlerde biter :)

Askerleri Balıkesir Gökçeyazıda olan kızlar nerelerdesiniz... Yemin töreni için ivrindiye geldinizmi?

23 şubatta 81-düzceyle başlıcazzz artık gelsin o günlerrr

oo iyi iyi az kaldı diyelim, daha çabuk geçsin zaman :) geliyor canım, her saniye bizi sevdiklerimize kavuşturmak için akıyor kızlar boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? hobilerle uğraşan, değişik şeyler yapanlar var mı? birbirimize örnek olur :)

ben iş aramakla uğraşıyorumm internetteee hem işsiz olmak hemde sevdiğinin yanında olmaması çok kötüüü

ben iş aramakla uğraşıyorumm internetteee hem işsiz olmak hemde sevdiğinin yanında olmaması çok kötüüü

yalnız değilsin canım, ben de aynı durumdayım. önceki işimin saatleri çok geç olduğu için (akşam 9da bitiyordu 10da evdeydim), ayrılmak zorunda kaldım. Gerçekten emeği sömüren çok iş yeri olduğu için, istediğimiz gibi bir iş bulmak nasip mi diyeyim, ne desem bilemedim :-o

Ben Supernatural ı bastan izledim gecen hafta bitti. Şimdi Dexter a basladım. Çarşamba günü finallerim başlıyo onlarla boğuşcam işte

oww kolay gelsin canım :) ben de 12 aralıkta 1000 parçalık yapboza başlamıştım, akşamları acayip oyalanma oluyordu, ama bitti :)

Ahahaha puzzle değince resmen gülümseme oldu yüzümde. geçen kış Selçukla iddiaya girmiştik hangimiz daha önce bitiririz diye. 3000 di ama bizimkiler. Tabiki zafer benm oldu

Ahahaha puzzle değince resmen gülümseme oldu yüzümde. geçen kış Selçukla iddiaya girmiştik hangimiz daha önce bitiririz diye. 3000 di ama bizimkiler. Tabiki zafer benm oldu

waow helal size, ben 1000liği zor bitirdim, ne fenaymış, tüm renkler birbirine benziyor, ama sonuç olarak mutfağımıza asacağımız çok güzel bir meyve sepetimiz olmuş oldu :)

sen ne iş yapıosun canım ? özel sektör gerçekten çok kötü işinin dışında bir sürü şey yaptrmaya çalışıyorlar

çok zor bu askerlik canım beklemesi çok zor ilk günlere göre daha iyiyim tabi ama şimdi de özlemim artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…