Askerimi az önce yolcu ettim sivilken ne çabuk geçiyomuş şu şafak denen şey yaa... Dün bütün gün kıyafetlerini daraltmayla uğraştık.. eksiklerini aldık.. Taksime gittik arkadaşlarla buluştuk.. Cihangirde çay içtik.. gece Cem Yılmazın gösterisini izledik... gece yarısı 3 gibi evdeydik.. Sabah 7 de kalktık.. Beşiktaşa kahvaltıya gittik.. ordanda Kabataştan bindirdim.. 4-5 arkadaş gittiler.. Şimdi de zaman geçmiyo...
Allah kavustursun canım,geçer geçer.hayırlısıyla o günlerde biter :)
Saol cnm çok tşk ederim hepimizinkini inşallah...
hadi bakalım, herkese GÜNAYDIN kızlar, güzel bir pazar günü geçiririz inşallahşubat sonunda da il plaka kodlarını saymaya başlarız inşallah bir gün daha yaklaştı sevdiklerimize kavuşmamız
23 şubatta 81-düzceyle başlıcazzz artık gelsin o günlerrr
oo iyi iyi az kaldı diyelim, daha çabuk geçsin zaman :) geliyor canım, her saniye bizi sevdiklerimize kavuşturmak için akıyorkızlar boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? hobilerle uğraşan, değişik şeyler yapanlar var mı? birbirimize örnek olur :)
ben iş aramakla uğraşıyorumm internetteee hem işsiz olmak hemde sevdiğinin yanında olmaması çok kötüüü
Ben Supernatural ı bastan izledim gecen hafta bitti. Şimdi Dexter a basladım. Çarşamba günü finallerim başlıyo onlarla boğuşcam işte
oww kolay gelsin canım :) ben de 12 aralıkta 1000 parçalık yapboza başlamıştım, akşamları acayip oyalanma oluyordu, ama bitti :)
Ahahaha puzzle değince resmen gülümseme oldu yüzümde. geçen kış Selçukla iddiaya girmiştik hangimiz daha önce bitiririz diye. 3000 di ama bizimkiler. Tabiki zafer benm oldu
yalnız değilsin canım, ben de aynı durumdayım. önceki işimin saatleri çok geç olduğu için (akşam 9da bitiyordu 10da evdeydim), ayrılmak zorunda kaldım. Gerçekten emeği sömüren çok iş yeri olduğu için, istediğimiz gibi bir iş bulmak nasip mi diyeyim, ne desem bilemedim :-o
sen ne iş yapıosun canım ? özel sektör gerçekten çok kötü işinin dışında bir sürü şey yaptrmaya çalışıyorlar
kızlar ben sevgilimi çok özledim geçmiyor günler
biz de aynı şekilde canım, kafanı dağıtmaya çalış, başka şeylerle uğraşmaya gayret et, oturup kurmamaya çalışalım ki kafamıza takmayalım, çabucak geçsin zaman... üzme kendini geçici bu ayrılık
çok zor bu askerlik canım beklemesi çok zor ilk günlere göre daha iyiyim tabi ama şimdi de özlemim artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?