349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet ve insan ayrı bir bagla baglanıyor.ne kadar zorluk cekersen kavusmak adına o kdr degerli oluyor.ve sunu anlayamıyorm cogu kız askerde terkediyor sevdigini.bu kadar acımasızlık olabilir mi yaa
Onların amacı aradığı şey başkadır :)

ne güzel ya düğünler kınalar konuşuluyor. herkesi şimdiden tebrik ediyoruumm. umarım her şey herkesin için hayırlısıyla cok güzel olur :)

evet ve insan ayrı bir bagla baglanıyor.ne kadar zorluk cekersen kavusmak adına o kdr degerli oluyor.ve sunu anlayamıyorm cogu kız askerde terkediyor sevdigini.bu kadar acımasızlık olabilir mi yaa

bencilliklerinden bence canım. hani bu süreci, gerektirdiklerini, getirdiklerini, götürdüklerini kaldıramıyorlar... bir de şu var, benim bir arkadaşım 15 ay bekledi sevdiğini, gelince çocuk arkadaşımı terk edip başkasıyla sözlendi... her gün askerde onun kahrını çeken, destek olan kızı bıraktı yani...

E oda onun hayvanlığı yani oda adam degilmiş :)

Ay bi oyuna daldım kaç sayfa geçmiş. pink cok sevindim aramasına ya bize kalan sadece sabretmek gördügünüz gibi. benimkide aradı az once bi görev varmış oraya secilme olasılıgım cok yüksek dedi ilaç reçetelerini yazıp fiyatları yazıcaz bide cay demlicez dedi. Allahım sana şükürler olsun bütün dualarım kabul oluyoooooooooooo

oo gözün aydın canım çayı seviyorsa ayrıca bi sevinmiştir benimki acemilikte çay krizine girdi de iyice Allah bütün dualarını böyle hayırla kabul etsin inşallah

oo gözün aydın canım çayı seviyorsa ayrıca bi sevinmiştir benimki acemilikte çay krizine girdi de iyice Allah bütün dualarını böyle hayırla kabul etsin inşallah

Amiinnn! Bayılır çaya hemde nasıl... Babamla yarışıyolar resmen. Hani derler ya her kız babasına benzeyen adama aşık olurmuş diye. Resmen yerinde tespit . İkisinin de ağzında teneke taban var sanki

Amiinnn! Bayılır çaya hemde nasıl... Babamla yarışıyolar resmen. Hani derler ya her kız babasına benzeyen adama aşık olurmuş diye. Resmen yerinde tespit . İkisinin de ağzında teneke taban var sanki

ahahaa çok doğru aynen katılıyorum sana 19unda yol izni aldığında yanına gidicem inşallah, ne yapayım sana kek börek diyorum, çay diyor başka bişey demiyor

Yarin izinleri biten askerlerin yarenleri gelecek yeniden aramiza bakalim neler yasadilar heyecanla bekliyoruuumm:)) herkese tatli ruyalarr kizlarr

ailelerin kabullenmeside bazen zor oluyor canım ne yapmak lazım bilmiyorum da beklemek çözüm mü acaba?

130 GÜN 01 SAAT 03 DAKİKA KALDI 129 diyelim biz ona. 120 lere geldik kızlarrrrrrr

hadi bakalım, herkese GÜNAYDIN kızlar, güzel bir pazar günü geçiririz inşallah şubat sonunda da il plaka kodlarını saymaya başlarız inşallah bir gün daha yaklaştı sevdiklerimize kavuşmamız

Günaydınn herkesee artıkk gelelimmm şu plakalara yaa 2 rakama düşene kadar şafak saymıcam

Selamlarr.İyi edersin canım 130-120-110larda şafak mı sayılır.Yapmayın kendinize bunu.
Bir 99 dedik biz 347ler birde 81 den saydık onu da hergün saymadık.Bana basardı oyle yapsaydım valla :)
Kolay gelsin burdaki herkesleree

Tşk canımm kendimi motive ediyorum bende napımm nasıl başladıysaa öyle bitecekk bu askerlikkkkk :)

Tşk canımm kendimi motive ediyorum bende napımm nasıl başladıysaa öyle bitecekk bu askerlikkkkk :)

Bitmez olur muu biticek tabikii 13 Agustos dün gibi aklımda şimdi kaldı 11 gün.Geçiyor zaman yanii.
Sizin birde İlkbahara denk gelicek cogu zamanı cok sıkıntı da yasamayacaklar ne guzel.
Bu sekılde motıve et aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…