Onların amacı aradığı şey başkadır :)evet ve insan ayrı bir bagla baglanıyor.ne kadar zorluk cekersen kavusmak adına o kdr degerli oluyor.ve sunu anlayamıyorm cogu kız askerde terkediyor sevdigini.bu kadar acımasızlık olabilir mi yaa
evet ve insan ayrı bir bagla baglanıyor.ne kadar zorluk cekersen kavusmak adına o kdr degerli oluyor.ve sunu anlayamıyorm cogu kız askerde terkediyor sevdigini.bu kadar acımasızlık olabilir mi yaa
E oda onun hayvanlığı yani oda adam degilmiş :)bencilliklerinden bence canım. hani bu süreci, gerektirdiklerini, getirdiklerini, götürdüklerini kaldıramıyorlar... bir de şu var, benim bir arkadaşım 15 ay bekledi sevdiğini, gelince çocuk arkadaşımı terk edip başkasıyla sözlendi... her gün askerde onun kahrını çeken, destek olan kızı bıraktı yani...
E oda onun hayvanlığı yani oda adam degilmiş :)
347. dönemde gitti ağustosta ama yedek subay olarak çıktı bize o yüzden benim şafak uzun
Ay bi oyuna daldım kaç sayfa geçmiş. pink cok sevindim aramasına yabize kalan sadece sabretmek gördügünüz gibi. benimkide aradı az once bi görev varmış oraya secilme olasılıgım cok yüksek dedi ilaç reçetelerini yazıp fiyatları yazıcaz bide cay demlicez dedi. Allahım sana şükürler olsun bütün dualarım kabul oluyoooooooooooo
oo gözün aydın canımçayı seviyorsa ayrıca bi sevinmiştir benimki acemilikte çay krizine girdi de iyice Allah bütün dualarını böyle hayırla kabul etsin inşallah
Her hayırda bi şer her şerde bi hayır var derler. Sıkma canını en azından sağlam para biriktirip dönücek
Amiinnn! Bayılır çaya hemde nasıl... Babamla yarışıyolar resmen. Hani derler ya her kız babasına benzeyen adama aşık olurmuş diye. Resmen yerinde tespit. İkisinin de ağzında teneke taban var sanki
canım benim, benim durumumda aynı bende gidemiyorum ve oldukça üzgünüm. sadece doğuya gideceği için 19 unda iki günlüğe göreceğim bende ondan sonra 4 ay hiç yok... benimde ailem adı olmadığı için izin vermiyo gitmeme, ben yinede belki bi yolunu bulup ikigünlük risk alıp gitme yolları arıyorum. tabii oldukça zor benimde yol 8 saat sürüyor ve riskli. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. ama şöyle düşün o geldiğinde herşey güzel olacak şuan bu yükü tek başına çekiyorsun ama o geldiğinde senin ellerinden tutacak ve yükün hafifleyecek ve hayatına onunla devam edeceksin. çünkü bizler durumları ayarladıktan ve istedikten sonra ailelere kabullenmesi kalıyor. canım o yüzden o güzel canını hiç sıkma derim, önemli olan bu zamanları sabrederek ve en az üzülmekle geçirmek. :)
130 GÜN 01 SAAT 03 DAKİKA KALDI 129 diyelim biz ona. 120 lere geldik kızlarrrrrrr
Günaydınn herkesee artıkk gelelimmm şu plakalara yaa 2 rakama düşene kadar şafak saymıcam
Selamlarr.İyi edersin canım 130-120-110larda şafak mı sayılır.Yapmayın kendinize bunu.
Bir 99 dedik biz 347ler birde 81 den saydık onu da hergün saymadık.Bana basardı oyle yapsaydım valla :)
Kolay gelsin burdaki herkesleree
Tşk canımm kendimi motive ediyorum bende napımm nasıl başladıysaa öyle bitecekk bu askerlikkkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?