Tünaydın canım öncelikle doğum günün kutlu olsun askerinle ve sevdiklerinle mutlu güzel yaşlara yarınlara inşallahçok sevindim doğum gününde askerini görüceksin telefonda konuşmuşsun negüzel senin için çokgüzel oldugunu düşünüyorum bu mutlulugun seneye doğum günündede yanında olur inşallah
her görevin kendine göre bir zorluğu var haklısın para işleride çok zor o sorumluluk 3 sene kasa sorumlusu olarak çalıştım bunu bilirim bayağı zor Allahım yardımcısı olsun bize gelince bende her görevin zor oldugu konusunda moral vermeye çalıştım askerime ama başarılı oldugumu sanmıyorum yaşıyan orda o sonuçta bize hizmet muhafızı çıktı görev neoldugunu bilmiyorum askerimim dediğine göre amelelik diyor nöbet tutucam gelicem 4saat uyuycam eğer görev varsa heryere koşuşturcam kimin işi varsa diyor öğretmen lojmana ders anlatmaya gitse nöbeti olsa onun yerine ben tutucam diyor joker eleman gibi birşey bu yüzden bizim moralimiz şuan yerlerde daha iyi olucak inşallah
![]()
hiç üzülmeyin bence tatlım hep hayırlısı için dua ettik demek böyleymiş hayırlısı yatıp kalkıp dua edelim kısa dönem askerlik yapıyorlar bak zaman bişekilde iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla geçiyor. sıkmaz canını erkek onlar az uykuyada göğüs gerebilirler koşturmacayada başka türlü sıkıntı vermersin allah. bizde görüşemiycez galiba babası almış akrabalarına götürmüş evdeler zaten cenazeleri falan vardı burda herkes o modda diyo şimdilik telefonla konuşmakla yetiniyoruz senin anlıyacağın