- 5 Aralık 2012
- 791
- 14
- 68
tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendineama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.
yeni yaşın kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber güzel bir yıl geçirmen dileğimle
Son düzenleme: