- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kizlar aradi ya aradi havalara uctum resmen:)) ya cok iyi geliyodu sesi beni merak etme rahatim dedi. Mebsde. Hava cok sogukmus. Cok usudum dedi. Ayyy canim benim yaa aksamda aricakmis
ilk fırsatını bulduğunda mutlaka canım arar bizde teslim olduktan 1 gün sonra konuşabilmiştik o 2 gün boyunca telefonla yaşadım yapışık şekilde tuvalete bile telefonla gidiyodum sesi açık olmasına rağmen sürekli ekrana bakıyodumm duymucam sanki diyee:)) sonra bulunduğu şehrin alan kodunu görünce sanki ilk kez konuşuyormuşuz gibi hyecanlandım..şuan sizin yazdıklarınızı okuyunca ağustos ayına tekrar geri döndüm resmen..Bizim son 34 gün artık dayanılmaz derece çok özledimm(
Çok sevindim canım rahatmış ne güzel.Askerim neden aramadı duyamadım sesini off
Söz verdim düğünümüzün olabilmesi için okulu bitirmem ve kpssyi kazanmam şart:/ Sözümü tutmam lazım ama işte şu günleri bi atlatabilsek:/ bide sesini duysam... Trip mi atsam neden askere gitmeden çıktın karşıma diye
Nerdeydi? Ya mebs cok kalabalikmis mesela. İlk gunler bunlar cok yogunluk var. Bi de toren icin hazirliklar falan baslamis ortam biraz telasliymis yani arar ilk firsatda
Merhaba asker yarenleri , dün akşam iki kere konuştuk:bugün sabah altıbuçukta aradı ve öğlen yemeğin.den sonra aradı bitanem benim yaaa oyh çok özledim onu çoook . ... Yemekler iyi değil mis onun dışında çok iyi bir komutanimız var dedi bende mutlu oldum ... Seviyorum uleen
vay be aynı ben:) bende son sınıfım ve kpss ye çalışıyorum kpss kursuna gidiyorum ama kafamı toplayamıyorum bir türlü geri kaldım baya bi aklm hep aşkımda arasada sesini duysam
Hala aramadı benim askerim akşama kaldı araması galiba arar inşallah çok merak ediyorum
Merhaba asker yarenleri , dün akşam iki kere konuştuk:bugün sabah altıbuçukta aradı ve öğlen yemeğin.den sonra aradı bitanem benim yaaa oyh çok özledim onu çoook . ... Yemekler iyi değil mis onun dışında çok iyi bir komutanimız var dedi bende mutlu oldum ... Seviyorum uleen
Hala aramadı benim askerim akşama kaldı araması galiba arar inşallah çok merak ediyorum
Kalabalıksa gittiği yer arayamaması normaldir canım merak etme akşama kadar arar
Ben de dün arar diye bütün gün telefonu yanımdan ayırmadım ama fırsat olmamış
aynen canım banada öyle geliyo akşama kaldık vakit geçmiyor hele evde hiç
safranbolu karabükte canım orasıda büyük bir alay gördümde dün akşam 8de duydum sadece 1 dakika birde hiç orada askeri olan yok nasıl bir yer bilmiyoruzda onun telaşıda var
Aradiginda yaz canim bende merak ettim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Kizlar ben yine kotu oldum sesini duyunca cok iyiyim sonraz zaman geciyo ve ben kotu oluyorum. Ya istedigimde arayamiyorum mesaj atamiyorum ya ne zaman gecicek bu bosluk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?