349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar aradi ya aradi havalara uctum resmen:)) ya cok iyi geliyodu sesi beni merak etme rahatim dedi. Mebsde. Hava cok sogukmus. Cok usudum dedi. Ayyy canim benim yaa aksamda aricakmis

Çok sevindim canım rahatmış ne güzel.Askerim neden aramadı duyamadım sesini off

Cok az kalmis canim benim benimde 34 gun kaldigi zamanlar bi gelse. Ne kadar zormus yaa ne kadar zormus. Tahmin edemezdim. Aradi bu sabah sanki aklim gitti yeniden geldi:) sesini duyunca gunes dogdu sanki renklendi sanki gozumun gordugu yerler. 1 dk falan konusabildik ve ben cok mutluyum:)

vay be aynı ben:) bende son sınıfım ve kpss ye çalışıyorum kpss kursuna gidiyorum ama kafamı toplayamıyorum bir türlü geri kaldım baya bi aklm hep aşkımda arasada sesini duysam

Nerdeydi? Ya mebs cok kalabalikmis mesela. İlk gunler bunlar cok yogunluk var. Bi de toren icin hazirliklar falan baslamis ortam biraz telasliymis yani arar ilk firsatda

safranbolu karabükte canım orasıda büyük bir alay gördümde dün akşam 8de duydum sadece 1 dakika birde hiç orada askeri olan yok nasıl bir yer bilmiyoruzda onun telaşıda var

kızlar ankara beytepe de askeri olan yok mu başka sanki grimsi diye bir kullanıcının vardı .. Dün 2 dakika konuşabildim sadece meraktan çatlıycam biliyorum arayamazlar ama insan her an sesini duymak istiyor

Merhaba asker yarenleri , dün akşam iki kere konuştuk: bugün sabah altıbuçukta aradı ve öğlen yemeğin.den sonra aradı bitanem benim yaaa oyh çok özledim onu çoook .... Yemekler iyi değil mis onun dışında çok iyi bir komutanimız var dedi bende mutlu oldum ... Seviyorum uleen

canım telefonmu soktu birliğe yoksa şimdiden .. ankesörlüden arıyorsa iyi aramış vaybe bizde kıvranıyoruz arasada konuşsak diye özledimmmmm

Tam bu topiği açtığım anda aradı benim bahriyeli zuzum
O kadar kalabalıkmış ki hala işlemlerini bitiremeyenler varmış:18:
Dün bütün gün koşuşturmaktan aramaya vakit bulamamış
Konuşup telefonu kapattıktan sonra daaa mülakata çağrıldımmmm
çok mutluyuummmmm
Eki Görüntüle 575933

vay be aynı ben:) bende son sınıfım ve kpss ye çalışıyorum kpss kursuna gidiyorum ama kafamı toplayamıyorum bir türlü geri kaldım baya bi aklm hep aşkımda arasada sesini duysam

Canım yaa 2 dk oturdum dersin başına yok ya olmuyor Herkesin yari aradı bi benimki aramadı heralde :S etimesgutta olan yokmuki başka çokmu yoğunlar

Kıskandım valla :S Ben bi kere bile duyamadım sesini

Kalabalıksa gittiği yer arayamaması normaldir canım merak etme akşama kadar arar
Ben de dün arar diye bütün gün telefonu yanımdan ayırmadım ama fırsat olmamış

Büyül bir alay canım 8 tane falan bölük zannedersem yoğundur kesin ama insan böyle çok huzursuz oluyor safranboluda kimseninde askeri yok nasıl bir yer bilmiyorumda

Kizlar ben yine kotu oldum sesini duyunca cok iyiyim sonraz zaman geciyo ve ben kotu oluyorum. Ya istedigimde arayamiyorum mesaj atamiyorum ya ne zaman gecicek bu bosluk ya

Aradiginda yaz canim bende merak ettim. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Tamam tatlım zaten kendimi burdan alamıyorum sadece buraya aitim şuan başka şeylere bakamıyorum sanki sizden bir haber gelicekmiş yada sizin yazdıklarınızla umut buluyorum.Amin Allahım sabırlar versin yardımcımız olsun

Kizlar ben yine kotu oldum sesini duyunca cok iyiyim sonraz zaman geciyo ve ben kotu oluyorum. Ya istedigimde arayamiyorum mesaj atamiyorum ya ne zaman gecicek bu bosluk ya

O boşluk banada hiç geçmiycekmiş gibi geliyor canım herşey hatırlatıyor bana sevdigimi nasıl hatırlatmaz her hatıram onunla dolu şuanda bile onun telefonu var elimde bana verdi telefonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…