Tamam tatlım zaten kendimi burdan alamıyorum sadece buraya aitim şuan başka şeylere bakamıyorum sanki sizden bir haber gelicekmiş yada sizin yazdıklarınızla umut buluyorum.Amin Allahım sabırlar versin yardımcımız olsun
Allaha sükür benimki bu sabahta aradi.
amin bende sürekli forumdayım arayanlar için mutlu oluyorum güç alıyorum onlardan bizi bizim gibiler anlar sadece
Kızlar en azından sesini duydunuz.. İyi olduğunu biliyorsunuz.. Az çok bahsetti durumundan yemeğinden tut komutanına kadar.. Ben daha haber alamadım, Çok mu sıkı, İyimi, ısınabildimi, HİÇBİR FİKRİM YOKAnnesiyle birbirimizi arıyoruz ancak... Şükredin bence
şafak sayalım br yandan da kızlar 155 :) 5,5 ay su gibi gelip geçecek inşallah.
Bugün 154 olmuyormu canım inşallah geçiçek geçmek zorunda bu zaman Allahımın izniyle
O boşluk banada hiç geçmiycekmiş gibi geliyor canım herşey hatırlatıyor bana sevdigimi nasıl hatırlatmaz her hatıram onunla dolu şuanda bile onun telefonu var elimde bana verdi telefonunu
evet canım 5 ay 5 gün .. 5.5 aycok olmuş ya :)
Allah hepinize sabır versin bizim 30 günümüz kaldı haıyırlısıyla sizin sevdiceklerinizde gelir inş..
Aradı aradı aradıııı :)) tam 9dk sesini duyabildim aşkımın :)) çok sıkı biyermiş aramak zor oluyormuş ama rahatı yerindeymiş eğitime başlamışlar yemekleri de çok güzelmiş yemin töreni 28inde yapılacakmış falan. çok şükür ya
Amin canım inşallah sizde askerlerinize kavuşursunuz inşallah biran önce çok özlem çektiniz okadar zaman bizim daha şimdiden başladı özlem hasret sizi çok iyi anlıyorum
9 dk miiiiii:)) canim ne kadar sanslisin masallah ya hadi gozun aydin
Ya kizlar ben bisey merak ediyorum. 28inde yemin toreni var. Yemin toreninden sonra gelebilecek degil mi? Su an mebsde. Usta birligi tekirdagda. Geliceksede kac gun kalanilicek. Trabzondayiz bu arada. Tecrubelilrr yardimmm
Aradı aradı aradıııı :)) tam 9dk sesini duyabildim aşkımın :)) çok sıkı biyermiş aramak zor oluyormuş ama rahatı yerindeymiş eğitime başlamışlar yemekleri de çok güzelmiş yemin töreni 28inde yapılacakmış falan. çok şükür ya
Ya kizlar ben bisey merak ediyorum. 28inde yemin toreni var. Yemin toreninden sonra gelebilecek degil mi? Su an mebsde. Usta birligi tekirdagda. Geliceksede kac gun kalanilicek. Trabzondayiz bu arada. Tecrubelilrr yardimmm
Ben de bundan sonra hep kapıya yakın oturacağım,belki ararda çıkarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?