349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben yatıyorum ıyı geceler kızlar optum sizi ...gıdıp gorunce de ayrı bı ozlemin artıyor gelince ağladım eve ...Hiç kıyamam resmen kocamı tutuyorlar burda dedim nasıl gülüyor :1::1::1::1:

Cok hos olmus masallah ne kadar zamandr evlisiniz canm masallah biz goremiycez bile ama sen her haftadan bahsediosun kiymetini cok iyi bilmelisin :(

kızlar yemin töreni vardı askerimin bu hafta sonu. pek çoğumuzun bu hafta sonuydu, bazılarınınsa haftaya törenleri var. Gidebilme imkanı olanların mutlaka gitmesini önerebilirim. o kadar farklı bir duyguymuş ki, O 'nu öyle o kıyafetler içinde görmek müthiş gurur verici... Gidemicek olanlar da üzülmesin,çünkü görebilmek o kdr zor ki o kalabalık içinde...
ben biraz şanslıydım ve görebildim aşkımı...
sonrasında 2 gün beraber olabildik ailesi evci iznine çıkardı ve ben de onlarla kaldım tabi..
özellikle farkettim ki, meğer beraber olmak, yanyana olabilmek o kadar kıymetli ve değerliymiş ki, ben bunu anladım şu 20gün içinde ve pek çok şey öğreticek bu askerlik bizlere..
( kısa kısa bi kaç şey söliim yemin törenine gidicek arkadaşlara, bırakın süsü kalın giyinin çok soğuk oluyo.. erken gitmekte fayda var çok kalabalık oluyo ve uyanık olmak gerekiyo, askerinizle konusun öncesinde ressmi geçitte hangi marşla geçicek değilse görmek çok zor olabiliyo) aklıma gelenler şimdilik böyle;)
ben gördüm geldim sevdiceğimi, usta birliğinde de ziyaret etme şansım olucak çünkü usta birliği de Ankara, oradayken yerini de öğrendik, ulaşımını da öğrendim.dileğim herkes bir kere de olsa görüşebilme şansına sahip olur...

haftaya yarenlerine kavuşacaklar az kaldı, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin beraberken, ailesel problemleri 2-3 gün görmezden gelin ki sevdiceklerinizin morale ihtiyaçları var. şunu da söliim ama gidip görmek, beraber olmak çok güzel de yeniden ayrılmak çok ama çok üzüntü vericiydi..

Aynen cnm ya ayrilmasi cok zor. Ankara nin neresinde. Biz polatliya geldik hafta sonu yemin torenine

kızlar yemin töreni vardı askerimin bu hafta sonu. pek çoğumuzun bu hafta sonuydu, bazılarınınsa haftaya törenleri var. Gidebilme imkanı olanların mutlaka gitmesini önerebilirim. o kadar farklı bir duyguymuş ki, O 'nu öyle o kıyafetler içinde görmek müthiş gurur verici... Gidemicek olanlar da üzülmesin,çünkü görebilmek o kdr zor ki o kalabalık içinde...
ben biraz şanslıydım ve görebildim aşkımı...
sonrasında 2 gün beraber olabildik ailesi evci iznine çıkardı ve ben de onlarla kaldım tabi..
özellikle farkettim ki, meğer beraber olmak, yanyana olabilmek o kadar kıymetli ve değerliymiş ki, ben bunu anladım şu 20gün içinde ve pek çok şey öğreticek bu askerlik bizlere..
( kısa kısa bi kaç şey söliim yemin törenine gidicek arkadaşlara, bırakın süsü kalın giyinin çok soğuk oluyo.. erken gitmekte fayda var çok kalabalık oluyo ve uyanık olmak gerekiyo, askerinizle konusun öncesinde ressmi geçitte hangi marşla geçicek değilse görmek çok zor olabiliyo) aklıma gelenler şimdilik böyle;)
ben gördüm geldim sevdiceğimi, usta birliğinde de ziyaret etme şansım olucak çünkü usta birliği de Ankara, oradayken yerini de öğrendik, ulaşımını da öğrendim.dileğim herkes bir kere de olsa görüşebilme şansına sahip olur...

haftaya yarenlerine kavuşacaklar az kaldı, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin beraberken, ailesel problemleri 2-3 gün görmezden gelin ki sevdiceklerinizin morale ihtiyaçları var. şunu da söliim ama gidip görmek, beraber olmak çok güzel de yeniden ayrılmak çok ama çok üzüntü vericiydi..

Hadi hayrli olsun canim ustabirliindede gorebilcekmisin cok sukur biz yemin torenine bile gidemiycek olanlar olarak beklioruz su 4 bucuk ayda hemencecik gecsin diye:( senin adinada cok svindim tekrardan Allah kavustursun ozman diyelim:)

Kızlar aşkısı kastamonuda olanlar rahatlasın cok rahatlarmiş hic zorlama yokmuş, arayamiyorum diyolarsa trip atabilirsiniz cok telefon var ve bugun tam ankesorlerin yaninda oturduk bomboştu :D bugun bi muze gezileri vardi, yarinda yine bi gezi varmis ya muze ya sinemaydi sanirim, cok fazla film izletiyolarmiş.. Rahat bizimkiler paşalar gibiler, tek sorun ayni yemek 3-4 gün sürekli cikiyomus.

geziye kaçta gitmişler canım haberin varmı? yarında ona göre bekleyeyim arayıp aramayacağını... bir de sizinkiler 8.bölükte miydi? ozaman benim askerimle aynı bölükteler :):):)

melezgüzel gözünaydın canım:) kocaelimiz güzeldir, keşke benm askerimin de buraya yanıma çıksaydı usta birliği..

Bu arada hep telefondan takip ediyrm oyuzden kacrdiim yerlerde oluyo hatrlayamiyrm bide sanrm seninde kisa donemmi ne olarak gitti askerin?

şimdi gördüm canım kusura bakma, evet aynen o psikolojideler ne yazık ki, bizde biraz can sıkıcı bi durum oldu. iki abi batıda yaptığı için canımınıcı doğuya gidicek şırnak a :( evet kısa dönem jandarma olucak canım

usta birliğine telefon götürmeyi düşünüyormu? benimki götürrmek istio ama ben korkuyorum

canım o gittiği yere göre değişiyo kimi yer sıkı kimi yer diil o gitsin orda durumlara baksın öyle soksun mesela benimki 3. gün kargoya yolladık telefonunu 2 gün sonra geçti eline yani 5 gün ankesörlü kahrını çektim çok şükür inşallah sizin askerlerinizde sokabilirde özleminiz azalır.. şimdi telefonu var her türlü konuşuyoruz mesajlaşma falan güzel oluyo

canım o gittiği yere göre değişiyo kimi yer sıkı kimi yer diil o gitsin orda durumlara baksın öyle soksun mesela benimki 3. gün kargoya yolladık telefonunu 2 gün sonra geçti eline yani 5 gün ankesörlü kahrını çektim çok şükür inşallah sizin askerlerinizde sokabilirde özleminiz azalır.. şimdi telefonu var her türlü konuşuyoruz mesajlaşma falan güzel oluyo

nerede yapıyor canım askerliğini? kargoda görünce bişi demediler mi ki?

nerede yapıyor canım askerliğini? kargoda görünce bişi demediler mi ki?

ankara beytepe canım acemide ustada orda hiç denetleme yokmuş kargo gelmiş hiç açıp bakmamamışlar bile onu çağırmışlar kargosunu almış 0 denetleme anlayacağın ama her yer öyle değil tabi okuyorum yazılanları mesela kimi yerler çok sıkı bizimkisi jandarma okuluna düştüğü için şanslı hiç eğitim yok sabah akşam futbol basketbol oynuyolar

ankara beytepe canım acemide ustada orda hiç denetleme yokmuş kargo gelmiş hiç açıp bakmamamışlar bile onu çağırmışlar kargosunu almış 0 denetleme anlayacağın ama her yer öyle değil tabi okuyorum yazılanları mesela kimi yerler çok sıkı bizimkisi jandarma okuluna düştüğü için şanslı hiç eğitim yok sabah akşam futbol basketbol oynuyolar

anladım canım bizim daha yemin töreni bu cuma, ben gidemiyorum ama 19 ocakta o gelecek iki günlüğüne. usta birliği şırnak çıktı bizim, oraya giderken telefon götürecek o da, orada çok denetleme olmuyormuş deniliyor. en azından usta birliğinde rahat konuşursak biraz içim rahatlayacak :(

geziye kaçta gitmişler canım haberin varmı? yarında ona göre bekleyeyim arayıp aramayacağını... bir de sizinkiler 8.bölükte miydi? ozaman benim askerimle aynı bölükteler :):):)

1 bucuk gibi gidiyolardi canim :) evet 8.bolukte. yarinda bisi var dedi ama aklimdan cikti, gün ortasinda arayamazlar heralde ya sabah gitmeden ya da akşam yatmadan ararlar.. Zaten 30 tane telefon varsa 15i bozuk. Benimki düzgün calisani bulana kadar hepsini deniyo :) ama icini ferah tut ben cok rahat gördüm. çok kedi köpek var etrafta bide benimki korkuyo :) bunlarin disinda iyiler simdilik, yemekler iste tek sorun bildigin gibi.. ve cok korkan varmiş doguya gitmekten..

1 bucuk gibi gidiyolardi canim :) evet 8.bolukte. yarinda bisi var dedi ama aklimdan cikti, gün ortasinda arayamazlar heralde ya sabah gitmeden ya da akşam yatmadan ararlar.. Zaten 30 tane telefon varsa 15i bozuk. Benimki düzgün calisani bulana kadar hepsini deniyo :) ama icini ferah tut ben cok rahat gördüm. çok kedi köpek var etrafta bide benimki korkuyo :) bunlarin disinda iyiler simdilik, yemekler iste tek sorun bildigin gibi.. ve cok korkan varmiş doguya gitmekten..

evet canım ya, benimkide korkar kuzum köpekten :( aa acaba arkadaşının ismi neydi aytekin olmasın? :):) seninkinin ismi neydi belki bende duymuşumdur, buddy si mahmut diye biriymiş ankaralı ama, birde tutmasın çok gülerim :)
ye doğu konusunda evet duydum zaten onların koğuş komple doğu, benimkide bazen aradığında keyfi olmuyor sanırım pek belli etmesede :( kıyamam ya, Allah'ım korusun

anladım canım bizim daha yemin töreni bu cuma, ben gidemiyorum ama 19 ocakta o gelecek iki günlüğüne. usta birliği şırnak çıktı bizim, oraya giderken telefon götürecek o da, orada çok denetleme olmuyormuş deniliyor. en azından usta birliğinde rahat konuşursak biraz içim rahatlayacak :(

Canim nasil gelicek toplu goturulmicekmiydii ? Benimkide yeminden cikinca gelicek pazara kadar burda. İmza atmaya gidemicek tabi :) kaçicak duramiyo :)

bizimde bu cuma yemin töreni ama biz gitmiycez babası alıp gelcek istanbula bende onlarda bekliycem aşkımı haftasonuda onlarda kalcam rüya gibi :))) canım hiç meraklanma doğuda çok rahat kullanır telefonu sende rahat edersin gerçekten ben 5 gün boyunca yaşadım günde en fazla 2 kere arayabiliyodu dayanamıyodum elbet alışırdım ama telefon olması en azından içini rahatlatıyo ona ulaşabilmenin nasıl büyük bir lüks olduğunu kavrıyosun aranızdaki mesafeleri kapayamasada özlemi azatıyo bi nebze dayanma gücü oluyo bide akıllı telefonlardansa resim falanda gönderebilir o çok zevkli oluyo

Back
X