eeee kızlar nasıl zaman geçiriyorsunuz..
işe giderek, evdeykende bilgisayarda oyun oynayarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee kızlar nasıl zaman geçiriyorsunuz..
Merhaba canım ben 347.dönem yarenıyım benımsevgılmde kıbrısta ve gorusmedık hıc kıbrıs zor bıraz hos gıttıgı yere gore degısırtabı ama 2 haftada bır carsı vardır bızımtel cok sorundu 4 5 gunnde bır konusuoduk ama hıc bellı olmazbakarsın cok rahat olur benden sana tavsıye oyalanıcakbıseyler bul 24 saat konussan bılle onunla yınede asker beklemek cok zor en zoru son 1 ay kızlar suan okadar zorlanıyorum kı anlatamam dun baya bı agladım amaalısıosunmerak etmeyınaynen canım ya benimki de kıbrısa gıttı çok kotuyum aglamaktan kosuldum ya sesını duyunca daha kotu oluyorum o zamn od rahat edemıyo ama dayanamıyorum sesim tıtrıyor napcam nasıl geccek bılmıyorum. kıbrıs çok uzak ucak yok burdan oraya 4.5 ay ya acemı bırlıgındeyken bılıyodum 17 gun sonra gorcem dıe ama sımdı saat bıle gecmıyo gozum hep saatte bunaldım daralıyorumm yaaaaa((((((((
çalışınca iyi canım bende iş bulursam daha rahat atlatıcam bu durumu:)
Selam kızlarr baya uzak kaldım nasılsınız bakalımmm
meraba hoşgeldinnn:) senin askerin nerde peki??
Hosbulduk canımmm mersinde askerim cok özledimmm cookkk
349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 134 GÜN 11 SAAT 05 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)
bugün 21. günümüzü bitirdik kizlar..
İki haneli rakamlara bi gecebilsek artik cok skldm 134 cokkk fazla daha((
kızlaarr bı yardımınız lazıımm
ctesı gunu askerıme gıdıcem kutahyaya,bi gece kalıcaz bırlkte ama yer bulamadımkutahyalı olan varmıı? nerde kalablrz saglam bıyer lazım
![]()
Günlük ev bakabilirsin canim, sahibinden.com'dan.. Daha rahat olur..
baktım canımda cok fazla ıstıyolar 160 lıra flanoda benı baya zorlar..uygn olanlarda var ama yemn torenı oldugu ıcın kalabalık heryer dolu..ooff napıcam bılemedımkı
![]()
baktım canımda cok fazla ıstıyolar 160 lıra flanoda benı baya zorlar..uygn olanlarda var ama yemn torenı oldugu ıcın kalabalık heryer dolu..ooff napıcam bılemedımkı
![]()