4.bölük 13. posta tatlım usta birliği tokat hayırlısıyla :)
öle tabi kuzumm Allahım tez zamanda kavuştursun hepimizi :) bnmkide 5.bölükte usta birliği şanlıufa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.bölük 13. posta tatlım usta birliği tokat hayırlısıyla :)
öle tabi kuzumm Allahım tez zamanda kavuştursun hepimizi :) bnmkide 5.bölükte usta birliği şanlıufa
amin tatlım amin :)
girdiğinde özel msj atarsan yardımcı olıyım
En geç biz görüşebilcez galiba,,, haftasonu
Cuma 20lik diş ameliyatı olcam bi de, o halimle
adamakıllı konuşamicam bile:44:
çok geçmiş olsun canım..ben yemin törenine gidemicem ama o gelck inşallah cuma akşamı..ama cumartsi tekrar gtcek akşam..malesef..
canım benimki de 1 gün gec teslim oldu.ama şu an birşey demedi 1 gün gec cıkarsınız demiş acemi birliğindeki komutanları ama ilerde bir sorun olur mu bilmiorm acıkcası
kızlar çok mutsuzum.ne işe odaklanabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum.sevgilim askerde ve iki gündür aramıyordu bugun aradı merak ettimsenii dedim.aranacak birşey yoktu dedi.ya yılbaşında da aramadı.nasıl aranacak birşey yoktu yani?önceden ihmal etmez arardı askerden önce.böyle kısa konuşuyo telefonda,sesi soğuk geliyor ne oldu anlamadımilk günler böyle değilken sonra bu hale geldi.giderken de hiç sorunumuz yoktu.niye benden uzaklaşıyor sizce?çok mutsuzum çook![]()
Canım üzme kendini sapıtıyorlar askerde salaklaşıyorlar afedersin.. Benim arkadaşımın sevgilisi askerdeyken sürekli ayrılmak istersi sebebi arkadaşım çalışıyor iş sahibi para kazanıyor kendi askerde daha işi yok bilmemne...Şimdi geldi askerden çok şükür çok çok mutlular.. Kıza eziyet ettiğiyle kaldı..Askerdeyken çok vakitleri oluyor düşünmek için onlarda boş boş bütün kötü şeyleri düşünüyorlar zannımca...Bilemiyorum...Biim daha sorunumuz olmadı çok şükür ama iş sende de bitiyor alınganlık yapmıcaksın...Bırak aramasın, FARklı konuşsun değişsin... Ortamı bunu getiriyor... Ama bittiğinde herşey düzelecek... Şimdi onları çok fazla takmamalıyız olabildiğimizce destek olmalıyız diye düşünüyorum...
canım zaten aynı sorun bizde de var.ben calışıyorum onun henüz işi yok.ya o öle davransada ben her aramasında canım aşkım nasılsın dıye acıyorum hep telefonu kı moralı düzelsin diye ama beyfendi yine aynı.yani aklından ayrılık geçiyomuş gibi hissediyorum.bunca yıl o kadar sey atlatmışken son virajda böle olmamız çok üzüyor beni![]()
canım zaten aynı sorun bizde de var.ben calışıyorum onun henüz işi yok.ya o öle davransada ben her aramasında canım aşkım nasılsın dıye acıyorum hep telefonu kı moralı düzelsin diye ama beyfendi yine aynı.yani aklından ayrılık geçiyomuş gibi hissediyorum.bunca yıl o kadar sey atlatmışken son virajda böle olmamız çok üzüyor beni![]()
bende bende izmiri tutucam ama gidince günübirlik dönmek istemiyorum en azından birgün yanında kalıyım istiyorum bakalım onu nasıl halledicez
kızlar foruma yeni katıldım bnm sevgilim kastamonu gölköy de yrn yola çıkıyorum hafta sonu beraberiz inşallah heyecan dorukta var mı gidecek olan sevdiği oralarda olan :)
konustum bgn askımla kıbrısta ya o.havalimanından almıs bir tane kart.kazıklıolarmıs.10 15 dk lık kartlara 20 25 tl demişler 30luk aldım bir tane dedi.iyice yerim belli olana kdr ara ara kısa kısa konusurz dedi.belli olsun içerde varmıs zaten kartlar dedi.nasıl dedim.birşeyini görmedik daha dedi.ben razıyım sesiyini duyıım bi iyiyim desin yeter bana.içim rahatladı su an:)
Dün akşamdan beri hic aramadi ya :) cuma yemin toreni var yoğunlarmi acaba![]()
kızlar çok mutsuzum.ne işe odaklanabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum.sevgilim askerde ve iki gündür aramıyordu bugun aradı merak ettimsenii dedim.aranacak birşey yoktu dedi.ya yılbaşında da aramadı.nasıl aranacak birşey yoktu yani?önceden ihmal etmez arardı askerden önce.böyle kısa konuşuyo telefonda,sesi soğuk geliyor ne oldu anlamadımilk günler böyle değilken sonra bu hale geldi.giderken de hiç sorunumuz yoktu.niye benden uzaklaşıyor sizce?çok mutsuzum çook![]()