349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben baya geç kalmışım yaa :) acemisi bitti bilee amaa yinede yazcam :)
kısa dönem acemi ankara mamak, usta birliği tekirdağ çerkezköy :1:

canım inan zar zor bitti ağustos sıcağında herkes sevgilileriyle gezerken biz hasret kaldık yanımızda değillerdi doğum günümde değildi bunlar hep içimi sızlatttı ama şimdi kış geldi yaa vakit çabuk geçiyor iyi açıdan bakın günler az ve 3 gün daha az bekliceksiniz yazınız sıcağınız sizinle olucak merak etme bende çok çok imrendim ama Allah güç verdi bir şekilde geçicek ama inan askerde karakteri değişmedi benimkinin ama etraftaki insanlar herşey ordaki bir gürültü bile günlerce beni huzursuz etti o yüzden onun Ankaradan biran önce İstanbula gelmesini bkeliyorum tek dileğim gelmesi

dış etkenler veya acaba orada ne yapıolar düşüncesiyle ben de huzursuz oluorum zaman zaman..bi de usta birliğine yeni geçtiler.. tabi geçicek Allah'ım güç vericek sizlerin nasıl geçtiyse bizlerinde akıcak zamanları ama geçerken nasıl geçtiğini en iyi biz bilicez yine, burada olmak güç verio gerçekten,birbirimizden destek alıoruz. dileğim benmkinin de karakteri değişmesin, askerlik ikimize de çok şey öğreticek, ama dün ilkkez bi döneyim şu 6ayı silmem gerekicek dedi... hep rahatım iyi derdi yine rahatım diyo ama öle demesi beni düşündürdü biraz.hayırlısıyla bitse gelse ankara adını duymak istemicem galiba ben de...

Dun teslim oldu askerim..Rüya gibi gecirdgim bir haftadan sonra ellerim yine bombos kaldi..icimde garip bi bosluk var..simdiden cok özledim,nasil bitecek bu gunler bilmiyorum...bir hafta izin kullandik tekrar 138 e ciktik bide:/

ben baya geç kalmışım yaa :) acemisi bitti bilee amaa yinede yazcam :)
kısa dönem acemi ankara mamak, usta birliği tekirdağ çerkezköy :1:

hoşgeldin cnm aramıza...acemisi mamak çok arkadaş vardı, ustası tekirdağ da var aslında..
hayırlısıyla kavuşucaz sevdiceklerimize..

Dun teslim oldu askerim..Rüya gibi gecirdgim bir haftadan sonra ellerim yine bombos kaldi..icimde garip bi bosluk var..simdiden cok özledim,nasil bitecek bu gunler bilmiyorum...bir hafta izin kullandik tekrar 138 e ciktik bide:/

Allah tez zamanda tezkerelerini almalarını görmeyi nasip etsin.. yeniden ayrılmak çok zor oluyo ama napalım dayanıcaz.. son 20lere 10lara geldiğimizde 3-5 gün eksik veya fazla olması çok üzmicek bizi emin ol..1hafta beraberdiniz en azından olumlu tarafından bak cnm hiç görüşemiceklerimiz de var aramızda:50:

Allah tez zamanda tezkerelerini almalarını görmeyi nasip etsin.. yeniden ayrılmak çok zor oluyo ama napalım dayanıcaz.. son 20lere 10lara geldiğimizde 3-5 gün eksik veya fazla olması çok üzmicek bizi emin ol..1hafta beraberdiniz en azından olumlu tarafından bak cnm hiç görüşemiceklerimiz de var aramızda:50:

Amin canim amin..Hepimiz tez zmanda,hayirlisiyla kavusalim.Allahim sag salim gelmelerini nasip etsin...mayis bir gelse 3-5 gun cok önemli olmayacak belkide..ama su an cok gözüküyor:/ dünden beri agliyorum kendime gelemedim bi..Annemde diyor,bi haftanizi dusun mutlu ol diyor..En azindan gördüm..kafamdaki cogu sey yerine oturdu ustelik

Az once gonderdim canimin yarisini. Ahh nasil acitti nasil zordu nasil zor. Allahim yardim et hepimize. Bu aylar cabucacik gecsin.
Babasi birakti onu alana. Orda bulustuk. Babasi sagolsun cok anlayisli. 5 dk durdu gitti bizi yalniz birakti. Cigerlerimi doldurdum kokusuyla

Az once gonderdim canimin yarisini. Ahh nasil acitti nasil zordu nasil zor. Allahim yardim et hepimize. Bu aylar cabucacik gecsin.
Babasi birakti onu alana. Orda bulustuk. Babasi sagolsun cok anlayisli. 5 dk durdu gitti bizi yalniz birakti. Cigerlerimi doldurdum kokusuyla

Allah kavustursun canim..Bende dün yolcu ettim..İlkine göre daha zor geldi..hala gelemedim
Kendime...Rüya gibi gecirdigim bi haftadan sonra bosluga düstüm birden...

Amin canim amin..Hepimiz tez zmanda,hayirlisiyla kavusalim.Allahim sag salim gelmelerini nasip etsin...mayis bir gelse 3-5 gun cok önemli olmayacak belkide..ama su an cok gözüküyor:/ dünden beri agliyorum kendime gelemedim bi..Annemde diyor,bi haftanizi dusun mutlu ol diyor..En azindan gördüm..kafamdaki cogu sey yerine oturdu ustelik

yaşadığınız o 1haftayı düşünüp sevinmeniz lazım bence de kızlar... dediğim gibi mayıs ayına gelince o sevinçle günlerin pek önemi olmucak.. bir an önce o günler gelir de hepimiz kavusuruz sevdiceklerimize...

Allah kavustursun canim..Bende dün yolcu ettim..İlkine göre daha zor geldi..hala gelemedim
Kendime...Rüya gibi gecirdigim bi haftadan sonra bosluga düstüm birden...

yaşadığınız o 1haftayı düşünüp sevinmeniz lazım bence de kızlar... dediğim gibi mayıs ayına gelince o sevinçle günlerin pek önemi olmucak.. bir an önce o günler gelir de hepimiz kavusuruz sevdiceklerimize...

Swetty bende oyle. Tam bir hafta gecirdik dolu dolu. Oyle mutlu ettiki beni soyledikleriyle yaptiklariyla. Simdi gitti ama oyle zor geldiki canimdan can kopardilar sanki
Denizcim inan o bi hafta teselli vermek yerine insanin canini daha cok acitiyo. Hatirladikca gittigimiz yerlerin onunden gectikce dahada kotu oluyorum. Bizim cok sık gittigimiz bi avm vardir. Okulumuza yurume mesafesinde. O acemi birligindeyken yani 16 gun boyunca hic gitmemisim hatta gitmedigimi farketmemisim bile. Normalde 2 gunde 1 mutlaka ama mutlaka giderdim. boyle duruyo iste hayat. Hepimizin oyledir gerci kime ne anlatiyosam

hoşgeldin cnm aramıza...acemisi mamak çok arkadaş vardı, ustası tekirdağ da var aslında..
hayırlısıyla kavuşucaz sevdiceklerimize..

amin amin inşallah, keşke daha erken katılsaymışım aranızaa :)

Canim benimde acemi ankara mamak usta tekirdag merkez

:) gidebildinmi yemin törenine fln, ben gidemedim ama ctesi yanında bittim :) seninkindede hastalık varmı yaa koğuşta herkes hasta demişti bana,
nişanlım çok kötü hasta şuanda hatta tekirdağa gidemeden memleketi izmire gitti, bronşit, astım başlangıcı dedi doktor :(

amin amin inşallah, keşke daha erken katılsaymışım aranızaa :)

:) gidebildinmi yemin törenine fln, ben gidemedim ama ctesi yanında bittim :) seninkindede hastalık varmı yaa koğuşta herkes hasta demişti bana,
nişanlım çok kötü hasta şuanda hatta tekirdağa gidemeden memleketi izmire gitti, bronşit, astım başlangıcı dedi doktor :(

Yok gitmedim o geldi 1 hafta burdaydi bugun gitti. Evet herkes hastaymis. Oksuruyodu zaten bugun bile:(((

Günaydin :) yemin toreninden yaziyorum kizlar telefondan okuyorum yazdiklarinizi :) cok gurur verici, askerler marşlarla geçtikce hop hop ediyo kalbim :) cook buyuk bi kalabaliik var..

Günaydin :) yemin toreninden yaziyorum kizlar telefondan okuyorum yazdiklarinizi :) cok gurur verici, askerler marşlarla geçtikce hop hop ediyo kalbim :) cook buyuk bi kalabaliik var..

ayy okuyunca bn de heyecanladım geçen haftaya döndüm resmen:17:... resmi geçitte görebildinmi sevdiceğni?çok gururlanıp ağlamıştım ben de:1:

Son düzenleme:
bugün yemin töreni var ama ben gidemedimm içim çok buruk:(:(

Bende gidemedm tatlim seni cok iyi anlaiorum:((( ve ershd senin heycaninada ortak olmak cok mutlu edio beni:)) nezman bitcek ve nezaman ariycak diye bekliorum oyle lutfen bittiinde haber ver aslerler nasil ufff cok ozledm umarim cikabilir musait olur ve teknoloji yardimiyla bari gorusurz:((

Bende gidemedm tatlim seni cok iyi anlaiorum:((( ve ershd senin heycaninada ortak olmak cok mutlu edio beni:)) nezman bitcek ve nezaman ariycak diye bekliorum oyle lutfen bittiinde haber ver aslerler nasil ufff cok ozledm umarim cikabilir musait olur ve teknoloji yardimiyla bari gorusurz:((

canımm bende öle yaaa hadi bitsinde arasnı sesini duyayım die beklyrummm :( çokk üzülüyorum yaaa göremedm onu öle die:(

Back
X