Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan askim istanbulda ve ben orda degilim![]()
herkese merhabalar ben de uzun süredir kadınlar kulubü üyesiyim ancak paylaşım yapmak veya yorum yazacak bir durumum olmamıstı ta ki 349.dönem yazısını okuyana kadar bende asker bekliyorum . allah hepsini korusun ve bizlere bağışlasın(amin) bnm askerim su anda edırne karaağaç ta ...
Gecmisteki anilarla, gelecekteki hayallerle avunuyorum askerimi cok ozledimmm... Anilarima ve hayallerime minnettarim onlarda olmasa dahada zor gecerdi eminim:)
Hosgeldin canim aramiza burda stres atiyrz birbirimize teselli veriyrz ve gercekten cok rahatliyrz:) benim askerimde canakkale merkezde ama edirne varmi hic hatrlamyrm topigin basinda yazio aslinda ama herkesinki yok malesef
Canim benimde acemi ankara mamak usta tekirdag merkez
aynı duyguları paylaşıyoruz canımm![]()
Aaah o mayıs yedi ömrümü şimdiden :) mayısa kadar gidip görmezsem ikimizde patla-ıcaz :) o degil adamın sesi askerde gürleşmiş bide çok sinirli gelsin alcam ifadesinitaa mayısta görücem canım yaa çok zor geliyor günler geçmicek gibii(
800 km yol olunca 2 gun oncemi cikicaklardi bilgisi olan varmiydi arkadaslar bi ara konusma olmustu bizimkini ustasiyla memlekt arasinda 863km varda heycanlandim![]()
Aaah o mayıs yedi ömrümü şimdiden :) mayısa kadar gidip görmezsem ikimizde patla-ıcaz :) o degil adamın sesi askerde gürleşmiş bide çok sinirli gelsin alcam ifadesini![]()