349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese merhabalar ben de uzun süredir kadınlar kulubü üyesiyim ancak paylaşım yapmak veya yorum yazacak bir durumum olmamıstı ta ki 349.dönem yazısını okuyana kadar bende asker bekliyorum . allah hepsini korusun ve bizlere bağışlasın(amin) bnm askerim su anda edırne karaağaç ta ...

Gecmisteki anilarla, gelecekteki hayallerle avunuyorum askerimi cok ozledimmm... Anilarima ve hayallerime minnettarim onlarda olmasa dahada zor gecerdi eminim:)

herkese merhabalar ben de uzun süredir kadınlar kulubü üyesiyim ancak paylaşım yapmak veya yorum yazacak bir durumum olmamıstı ta ki 349.dönem yazısını okuyana kadar bende asker bekliyorum . allah hepsini korusun ve bizlere bağışlasın(amin) bnm askerim su anda edırne karaağaç ta ...

Hosgeldin canim aramiza burda stres atiyrz birbirimize teselli veriyrz ve gercekten cok rahatliyrz:) benim askerimde canakkale merkezde ama edirne varmi hic hatrlamyrm topigin basinda yazio aslinda ama herkesinki yok malesef

800 km yol olunca 2 gun oncemi cikicaklardi bilgisi olan varmiydi arkadaslar bi ara konusma olmustu bizimkini ustasiyla memlekt arasinda 863km varda heycanlandim;)

Benim sinirlerim gerçekten çok bozuk kızlar ya :) gelsin artık eskisi gibi olsun herşey ..

kızlar şu şafak olayını çözemedim bi türlü:14: askerim 18mayısta biticek askerlik dio ama o zaman şafak 134 oluo:31:

Gecmisteki anilarla, gelecekteki hayallerle avunuyorum askerimi cok ozledimmm... Anilarima ve hayallerime minnettarim onlarda olmasa dahada zor gecerdi eminim:)

evt cnm yaza yapıcaklarımızın hayalini kurarak biraz olsun rahatlıorum ben de.. çok farklı olucak bu yıl, hep öle demedik mi 2013 bizlerin yılı olucak, sevdiceklerimize kavuşucaz:16:

Hosgeldin canim aramiza burda stres atiyrz birbirimize teselli veriyrz ve gercekten cok rahatliyrz:) benim askerimde canakkale merkezde ama edirne varmi hic hatrlamyrm topigin basinda yazio aslinda ama herkesinki yok malesef

hoşbuldum :) evet ya bende hiç görmedim edirne ist a yakın dıe sevınmıstım ama bıraz zor olcak sanırım allah yar ve yardımcıları olsun ...

taa mayısta görücem canım yaa çok zor geliyor günler geçmicek gibii:(:(:((
Aaah o mayıs yedi ömrümü şimdiden :) mayısa kadar gidip görmezsem ikimizde patla-ıcaz :) o degil adamın sesi askerde gürleşmiş bide çok sinirli gelsin alcam ifadesini:51:

800 km yol olunca 2 gun oncemi cikicaklardi bilgisi olan varmiydi arkadaslar bi ara konusma olmustu bizimkini ustasiyla memlekt arasinda 863km varda heycanlandim;)

evet canım ben söylemiştim benim askerimede komutan söylemiş 800 km üstüne 2 gün yol izni verilecekmiş 15 mayısta çıkacaklar:)

Aaah o mayıs yedi ömrümü şimdiden :) mayısa kadar gidip görmezsem ikimizde patla-ıcaz :) o degil adamın sesi askerde gürleşmiş bide çok sinirli gelsin alcam ifadesini:51:

bende nişanlı filan olsam kesin gider görürdüm ama böyle çok zor oluyor.. sen işallah gidersin canım yaa

Kızlar aşkımı gördüm ve geldim... Çakı gibi asker olmuştu.. Annesi babası ben ve 2 arkadaşımız gittik.. harika bir yolculuk geçirdiktikten sonra.. sabah 5 te ordaydık. erken gittimiz için komutanlar gelmemişti aşkım geldi bizim yanımıza.. annesinin babasının yanında doya doya sarıldık.. sonra yemin töreni oldu ve aşkımıda aldık geldik hiç bi sorun çıkmadı yolda da.. herşey çok güzeldi...

Ben geldiimmm :) yeni eve girdim yarin icin hazirliga koyuldum :)
Anlatiyorum :)
Sabah 8 bucuk gibi ordaydık. 9 bucuk gibi başladi tören, tabi geçitte aşkimi gorcem diye bir o yana bir bu yana savruldum. Azmimle gördüm tabi, boş bulunup adama öpücük attım törenin ortasında, o da bakip göz kirpabildi sadece. 12 bucuğa doğru işlemleri halletmek üzere bölük masasinda toplastik. Benimkini gorur gormez 5-6 askeri itekleyerek atladim boynuna, sonra arkami bi dondum kii annesi kafayi dikmis gozumun icine icine bakiyo, cok azicik utandim tabi :D sonra herseyi hallettik arabaya bindik dönüşe koyulduk, ankaraya geldik disarda ailesi ile bi yemek yedik, onlari eve biraktik kactik ozlem giderdik paşamla :) vaktin nasil gectigini bile anlamadim, simdide evlere dagildik iste yarina hazirlik icin :)
Cook guzeldiii coookk.

Back
X