349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaarr yoktum 2 gundur aranzda özledimmm sizlerii :16:
sevdiiceğimn yanındaydmm..smdı onu braktmm geldm evime :43: çok hüzünlüyüm sankı hıc gitmemişim gibi :43: 4 karmakarışık duygularr..
cok gergın geldımm ona hazlrdgm safak kartnı ve mektubu almadı :( okuduu agladıı,bende kalmaması daha ıyı dedı..nasıl dokundu nasıl ıcerledım anlatamam..cok ofkelıydım trende aglayarak geldm resmen..smdı aradıı,kızma bana gördkce dahada zor olcaktı bana dedıı,burda zaman gecmyo zaten ustune bıde ozlem eklenınce cekılmıyo hıc dedı :43: nasl ozledm yıne nasl gecıcek 130 gunn off :26:

cnm hiç üzülme benm sevdiğim de almadı şafak kartını.. çok beğendi çok emek vermişsin ama alamam dedi, saten zaman geçmiyo bi de bu kartla şafak saymam zor olur, ben gelince birlikte hepsinin üstünü karalarız dedi.. haklılar aslında düşününce hak veriosun cnm..

anlıyorum canım :/ evet, maalesef bu dönemimiz de bu şekilde, ama bundan sonra daha hiç ayrılık yok Allahın izniyle, yeni ortamın çok güzel olur inşallah arkadaşların uyumlu insanlar olur, gide gele zaman daha çabuk geçer, işine verirsin kendini, kafan dağılınca daha iyi olur canım. ilk iş gününden önce güzelce duanı et, Allah iyi insanlarla karşılaştırır inşallah, için rahat olsun. eşin gibi olmaz tabi ama bizle paylaşırsın, burda arkadaşların desteği beni çok mutlu ediyor, gerçekten yıllardır arkadaş olan kişiler birbirlerini çekemez, ama burda maşallah çok özenilecek bir dayanışma ortamı var. bu vesileyle herkese teşekkür etmek isterim, çok seviyorum sayfamızı :)

ben de çok seviorum burayı.. işim gücüm burası oldu 12aralıktan beri:1:

Sohbet baya ilerlemis herkes kaynasmis cok sevindim gorunce uzun zamandir giremiyodum sinavlarim vardi umarim herkes braz olsa alismistir ve iyidir :)

Herkes rahat diyo bakalım.Telefon sokma riskine girmez ama bilmiyorum hiç.3. dk da telefon otomatik kapanıyor.Bölüğünüde bilmiyorum arayıp isteyemiyorumda.Gözlerim telefonda :/

benim askerimde kıbrısta günlerce birliğin numarasını aradım internet bilinmeyen numaralar servisi kıbrısta bi arkadaştan rica ettim falan o da bulamadı süpriz yapıp arıcaktım onlar arayabiliyo bizi malesef öyle söyledi.. telefon götürdü ama içeri almadı henüz duruma göre ilerleyen zamanlarda bakıcak alabilirse kıbrısın hattından alıp öyle görüşcez inş. msjlaşmayı özledim diyo yazık:))

Merhaba kızlar.
Bende aşkımla harika bir haftasonu geçirdim :46: Cuma günü gittik istanbula. Tören başladı sonra hepsi jandarma marşını söyleye söyleye geldiler. Allahım kendilerini görmeden hep bir ağızdan seslerini duymak bile insanın tüylerini ürpertiyor. Ne gurur verici bir durum..
Sonra sıraya geçtiler sevgilim en önde olduğundan tanıdık hemen. Gerçi başka askerlere bakınca biraz kafamız karıştı hepsi birbirinin aynı ama biz doğru bilmişiz aşkımı :1: Yemin ettiler ve ailelerle buluşma anı diyince koştum sarıldım boynuna :) Tören bitincede aldık geldik sevdiceğimi. Ama ben yokluğunun özlemi derslerin yoğunluğu derken acayip stres yapmışım aşkımı görünce koyuverdim herhalde kendimi ve acayip hastalandım. çok üzüldü tabi ben yokken bakmıyosun kendine diye. Neyseki hemen iyileştim. Cumartesi de bol bol hasret giderdik. Bu günde yolcu ettim sevdiceğimi :5:
Tekrardan hepimizi Allah kavuştursun arkadaşlar..

ŞAFAK: 09 AYDIN :72::72::72:

darısı hepinizin başına kızlarrr zaman su gibi akıp geçsin siz de bu günleri görün inşallahhh :119:

Bu öneriler çok güzel ama emin ol cnm olmuyo.. ben sanatın tam ortasındayım.. oyuncuyum.. her hafta yada iki günde bir oyun izlemeye çalışıyorum.. her oyundan sonra dahada kötü oluyorum.. Aşkım olsaydı beraber izler üstüne bide oyun hakkında konuşurduk diyorum... yalnızlığım içimi dahada sızlatıyo.. spor salonunda kaydım vardı daha sık gitmeye çalışıyorum.. yok oda olmuyo..dışarı çıkmaya çalışıyorum biraz kafam dağılsın diye.. nereye gitsem hep arkadaşlar var... ayyy nasılsın nasıl geçiyo eee artık alışmışsındır... yok kardeşim yok alışamadım diyip pataklamak istiyom...

seninki biraz sıkıntılıymış canım beraber yapabileceğiniz birşey çünkü izlemek, oynamak.tek başına yapılan başka bi hobi edinsen belki daha iyi olur. arkadaşların yada sevgilin olmadan birşeyler üreteceğin( yani duygularını boşaltabileceğin) bi hobi dene bide. gerçekten işe yarıyor. insan yalnız olmaktan huzur buluyor o vakit. ben deniyorum yani bende işe yarıyor. ürettiklerini mayısta onla paylaşacağını düşünerek yapıyorsun birazda o teselli ediyor beni.

Hemen bitti bugün hiç bişey anlamadım ki:50::50:Zaten yanımızda abisi
vardı hep, tek kalıp doğru düzgün konuşamadık bile.:26::31:
Neyseki uzakta değil 2 hafta sonra gidip görücem minnak odunumu:1:
"Zayıflamışsın sanki göbeğin gitmiş" dedi bi dee,,heyttt bee ben bu gazla
1 beden incelmez miyim:52:

Herkesin aşkııı askere gidince yumuşamış benimki iyyiiiiiceeee sertleşmiş:37:
Vedalaşırken diş çektirdiğimi unutup yaralı tarafı öyle bi öptü ki dikişler patladı
sandım:18: Garibim fark edince de hemen özür dilemeye başladı :9::48:

Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yine :43: Çok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar:14: Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz :nazar:sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah :nazar: :72:

Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yine :43: Çok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar:14: Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz :nazar:sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah :nazar: :72:

tatlim hosgeldin ...bak kendin diyorsun cok güzel gecmis veee insallah 4,5ay sonra daha nice güzel günleriniz olacak :34::nazar:

bu hafta yemin törenlerinden gelenlerin paylaşacaklarını sabırsızlıkla beklioduk cnm ... çok sevindim senin adına, sanki tezkere almış gibi bi sevinç oluo dimi buluşmada:1:
ama 2.ayrılış çok daha zor oluyo her şey başa sarıyo gibi üzüntü,keder... ama sölediğin gibi canım 1ay bitti.. böle böle bitiricez ayları... sabır...

Back
X