Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ingilizce öğretmenliği, bazen de çeviri yapıyorum canım. haklısınn. sen ne iş yapıyorsun :)
nerede yapıyor askerin canım?
kızlaarr yoktum 2 gundur aranzda özledimmm sizlerii
sevdiiceğimn yanındaydmm..smdı onu braktmm geldm evimeçok hüzünlüyüm sankı hıc gitmemişim gibi
4 karmakarışık duygularr..
cok gergın geldımm ona hazlrdgm safak kartnı ve mektubu almadıokuduu agladıı,bende kalmaması daha ıyı dedı..nasıl dokundu nasıl ıcerledım anlatamam..cok ofkelıydım trende aglayarak geldm resmen..smdı aradıı,kızma bana gördkce dahada zor olcaktı bana dedıı,burda zaman gecmyo zaten ustune bıde ozlem eklenınce cekılmıyo hıc dedı
nasl ozledm yıne nasl gecıcek 130 gunn off :26:
anlıyorum canım :/ evet, maalesef bu dönemimiz de bu şekilde, ama bundan sonra daha hiç ayrılık yok Allahın izniyle, yeni ortamın çok güzel olur inşallah arkadaşların uyumlu insanlar olur, gide gele zaman daha çabuk geçer, işine verirsin kendini, kafan dağılınca daha iyi olur canım. ilk iş gününden önce güzelce duanı et, Allah iyi insanlarla karşılaştırır inşallah, için rahat olsun. eşin gibi olmaz tabi ama bizle paylaşırsın, burda arkadaşların desteği beni çok mutlu ediyor, gerçekten yıllardır arkadaş olan kişiler birbirlerini çekemez, ama burda maşallah çok özenilecek bir dayanışma ortamı var. bu vesileyle herkese teşekkür etmek isterim, çok seviyorum sayfamızı :)
ben de çok seviorum burayı.. işim gücüm burası oldu 12aralıktan beri![]()
Herkes rahat diyo bakalım.Telefon sokma riskine girmez ama bilmiyorum hiç.3. dk da telefon otomatik kapanıyor.Bölüğünüde bilmiyorum arayıp isteyemiyorumda.Gözlerim telefonda :/
Sohbet baya ilerlemis herkes kaynasmis cok sevindim gorunce uzun zamandir giremiyodum sinavlarim vardi umarim herkes braz olsa alismistir ve iyidir :)
Bu öneriler çok güzel ama emin ol cnm olmuyo.. ben sanatın tam ortasındayım.. oyuncuyum.. her hafta yada iki günde bir oyun izlemeye çalışıyorum.. her oyundan sonra dahada kötü oluyorum.. Aşkım olsaydı beraber izler üstüne bide oyun hakkında konuşurduk diyorum... yalnızlığım içimi dahada sızlatıyo.. spor salonunda kaydım vardı daha sık gitmeye çalışıyorum.. yok oda olmuyo..dışarı çıkmaya çalışıyorum biraz kafam dağılsın diye.. nereye gitsem hep arkadaşlar var... ayyy nasılsın nasıl geçiyo eee artık alışmışsındır... yok kardeşim yok alışamadım diyip pataklamak istiyom...
günaydiin kizlar... gün be gün iki basamakli sayilara yaklasiyoruz![]()
Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yineÇok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar
Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz
sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah
![]()
![]()
Ben geldim arkadaşlar çok güzel geçirdigimin haftanın sonunda istanbuldayım malesef safranbolu aldı yarimi yineÇok garip terminalde mutluluktan agladıktan sonra mutsuzluktan aglamak tekrar
Kokusunu çektim bol bol içime bize iyi geldi hafta sonu nekadar çok özlemişiz
sanki askerden çıkarmış gibiydim ama tekrar vedalaşmak okadar zordu o kadar zorduki yine herşeyimi koparıp oraya bıraktım gibi :85: Allahım hepimize sabır versin yardımcımız olsun göremeyen arkadaşlarımız inşallah enkısa zamanda görürler sonrası yeniden göndermiş gibi oluyor ama... İnşallah geçiçek 4 ay 1 ayı tamamladık sayılır Allahın izniyle hepimiz askerlerimizi almaya son defa gitmiş olucaz alıp gelicez inşallah
![]()
![]()