349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi bakiim insallah istedigin kiloya ulasirsin canim .banada söyle bakiim ne yer ne icersin .ben bu hizla kilo almaya devam edersem askerim beni gördügünde 4,5 ay sonunda taniyamaz bile :D

hemen 2 hafta uygulayacagım detoks menüsünün resmini paylaşıyım profilimde. ama arkadaş eklemen lazım sanırım görmek için

arkadas bu nedir ya,herkes ne güzel kilo vermis bende kilo aldim .bende ters tepti bu askerlik...kendimi :56: verdim galiba

canım bende de aynı durum var vallahi ilk günler bi gitti iştah falan son 4-5 gündür sınavların stresi onsuzluk falan derken verdim kendimi yemeğe ocağın 20 sine kadar serbestim sporumu o tarihe kadar dondurmuştum 20 sinden sonra spor ve diyet başlıyor marta kadar 7-8 kilo vermem lazım martta ziyarete gidicem süpriz yapıcam hadi birbirimize bu konuda da destek olalaım beraber veririz kiloları inanın çok basit birşey istedikden sonra 30 kiloluk rekoru olan biri olarak söylüyorum bunu :)))

ah tatlim ya yememezlik yapma öyle bak bana kendimi buzdolabina vurdum resmen .agizim hic bos durmuyor devamli calisiyor mübarek cenem:56::56:

bizim evde yemek olayı da sıkıntı canım ya üvey annenin yemeklerini görsen kaçarsınız kesin, brokoli çorbası, kereviz sapı çorbası vs... ne kadar sebze varsa her türlü çeşidiyle lezzetsiz bir şekilde karıştırmakta kendileri Eki Görüntüle 597600

Günaydın kızlar.. Buralarda kar var... demekki kış geldi ve geçiyo.. :) mayısa az kaldı.. :)

Hoşgeldin canımmmm:29:. Ben şu uzun dönem kızlarla konustukça cidden fena inandım çok az zaman kaldıgına. Su gibi akıp gitcek. kar olayına gelince olsaydı ya yeşilpınarda olan biri bu akşam bi kartopu oynasaydık yaa :9:

kar 2-3 sürer canım ben bu önümüzdeki 2 haftasonu müsait olurum birazdaha kalabalıklaşalım biyer belirleriz hepimize göre :) olmadı biz beraber yaparız bişeyler dediğin gibi yakınız zaten birer karanfil takar yakalarımıza biyerlerde buluşuruz :)))

Birbirimizi tanıyabilme durumumuz var dimi :1:

:9:Güldürdün ya :9:. Ben 13ünde diyetisyene başladım sağlam kiloluyum :78: 96.600 çıkmıştım o gün şu anda 91.200 çıktım. Hedef 67. Bana kızamaz yani zayıflamışssın diye :9:. Her Sabah arayışında kaç çıktın deyip duruyo :9:

çok güzel canım çok iyi kilo vermişsin bu kilolardan geri düşmek çok kolay oluyor belli biyerde duruyır ama sakın yıldırmasın senin bende 90 ile başladım vermeye başladıktan 1,5 ay sonra 11 kilo verdiğimi gördüm. toplam 30 kilo verdim inanmak başarmanın yarısı spor yapma imkanın varsa mutlaka yap canım. yansınnnn yağlarrrrr :)))

Sabah sesiyle uyandim bende :)
Bu arada isteme söz merasimini anlatayım sizlere..
Ben bi guzel hazirlandim sacimida yaptim en son makyaja geçtim, rimeli bir gözüme sürdüm derken kapı çaldı o şekilde karşilamak zorunda kaldim :D Sonra salona geçtik beraber, ikramlarda bulunduk, bi yarım saat sohbet muhabbet falan, ben tabi kapı köşelerinden muhabbeti dinliyorum :) sonra hemen isteme kısmına geçtiler, annemin koltugunun başina oturdum hemen, dönüp banada sordular istiyomusun kızım diye, kafa sallayabildim anca, cici kiz hallerim falan benimki gülemedide halime :D sonra yüzükler takıldı, sırıtmaktan suratım gerildi adeta :D biraz daha oturduktan sonra kalktilar, aşkim kaldi tabi. Bende uzerimi degistirdikten sonra dişari ciktik, gezdik tozduk ozlem giderdik..
Çok çok güzeldi..
Dün sabah 11 bucuk gibide yolcu ettim..
Biz sorunsuz sekilde telefon soktuk, aksam 8-10 arasi mesajlasabiliyoruz..
Darisi hepiciğimizin başina inşallaahh :)
Bugünde aradı, kardeşimle çikin ev bakin dedi, o beğendiğin pembe mutfak dolaplarinida yaptir istiyosan dedi, cok fazla oyalanmak istemiyomuş, agustos gibi tum hazirliklar bitsin sen halledebildigini hallet dedii :))
Ceyizimi gosterdim, bakti herşey pembe mor tonlarinda kiz sen beni totoş mu yapicaksin dedi, cok biliyosan kendin al dedim sustu zaten :)
Şimdiden çok ozledim ama alistim, duzenimi oturttum en azindan. Zaten o gelene kadar bir sürü işim oldu yapicak..

çok güzel canım çok iyi kilo vermişsin bu kilolardan geri düşmek çok kolay oluyor belli biyerde duruyır ama sakın yıldırmasın senin bende 90 ile başladım vermeye başladıktan 1,5 ay sonra 11 kilo verdiğimi gördüm. toplam 30 kilo verdim inanmak başarmanın yarısı spor yapma imkanın varsa mutlaka yap canım. yansınnnn yağlarrrrr :)))

Doktorum şu anda başlama yağlarını yumuşatalım kilo vermen durduğunda platese başlıcaksın dedi. Hastane bünyesinde var yine böyle bi olayları zaten. Hem sporsuz olmaz. etim çok sıkı su anda derim falan sarkarsa kahrolurum

Hoşgeldin canımmmm:29:. Ben şu uzun dönem kızlarla konustukça cidden fena inandım çok az zaman kaldıgına. Su gibi akıp gitcek. kar olayına gelince olsaydı ya yeşilpınarda olan biri bu akşam bi kartopu oynasaydık yaa :9:

cnm benim bende yazılanları okudukca valla bizimkilere az kalmışş.. sen istanbuldamısın cnm

Ben bi guzel hazirlandim sacimida yaptim en son makyaja geçtim, rimeli bir gözüme sürdüm derken kapı çaldı o şekilde karşilamak zorunda kaldim :D Sonra salona geçtik beraber, ikramlarda bulunduk, bi yarım saat sohbet muhabbet falan, ben tabi kapı köşelerinden muhabbeti dinliyorum :) sonra hemen isteme kısmına geçtiler, annemin koltugunun başina oturdum hemen, dönüp banada sordular istiyomusun kızım diye, kafa sallayabildim anca, cici kiz hallerim falan benimki gülemedide halime :D sonra yüzükler takıldı, sırıtmaktan suratım gerildi adeta :D biraz daha oturduktan sonra kalktilar, aşkim kaldi tabi. Bende uzerimi degistirdikten sonra dişari ciktik, gezdik tozduk ozlem giderdik..
Çok çok güzeldi..
Bugünde aradı, kardeşimle çikin ev bakin dedi, o beğendiğin pembe mutfak dolaplarinida yaptir istiyosan dedi, cok fazla oyalanmak istemiyomuş, agustos gibi tum hazirliklar bitsin sen halledebildigini hallet dedii :))
Ceyizimi gosterdim, bakti herşey pembe mor tonlarinda kiz sen beni totoş mu yapicaksin dedi, cok biliyosan kendin al dedim sustu zaten :)
Şimdiden çok ozledim ama alistim, duzenimi oturttum en azindan. Zaten o gelene kadar bir sürü işim oldu yapicak..
Canım anlatırken bizim isteme günümüzü gördüm sanki ben de tek gözümde farla karşılamıştım:9:. Bu kadar hızlı olması da cok güzel olmuş Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallahhh!

Çok çok güzeldi..

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim tatlım negüzel geçmiş öyle heycanı sevinci bir farklı ohh negüzel mayısa kafar birsürü hazırlıklar içinde çabucak geçer zaman hadi bakalım pembiş pembiş çeyiz hazırlamaya ozaman :16:

Çok çok güzeldi..

allah tamamını nasip etsin canım öldüm gülmekten :)))) çok tatlısın beraber tüm ömrünüz pembe şekerler tadında geçer inşallah :)))

Doktorum şu anda başlama yağlarını yumuşatalım kilo vermen durduğunda platese başlıcaksın dedi. Hastane bünyesinde var yine böyle bi olayları zaten. Hem sporsuz olmaz. etim çok sıkı su anda derim falan sarkarsa kahrolurum

umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın ben ilk yıl 1,5 ayda 11-12 kilo falan verdim ikinci yıl 2 aya yakın zamanda 17-18 kilo verdim ve gram sarkma olmadı haftanın 5 gününün akşamı saat 18:30 da spor salonuan girip 22:00 lara kadar kaldım spora çok yüklenmiştim ve süper oldu fizik bacaklarımda göbeğimde hiç sarkma olmadı allahıma şükür. tabi ilk başta yumuşama ama çok geçirme üzerinden yavaştan başla derim ama doktor kontrolundeysen çokda yorum yapmak istemem ben tek başımaydım bu yolda

Anamm bende Mecidiyeköydeyim.. :) Aşkımda sizin oralarda oturuyo hatta liseyi otakçılarda okumuş.. :)

Ayy ciddimisin. 88li falansa bide basketle uğraşmışsa lisede tanışıyo bile olabiliriz. Alibeyköy Süper lisesinde okudum bende. Bizim zamanında Süper lise vardı tabi:9:. En çekiştigimiz lise Otakçılardı :) Bizim deyişimizle Otlakçılar :9: Hey gidi günler

ayy evet öyle bir durumda var ben pek çıkmam aslında ama çekmecede yinede olabilir tabiki :)) olsun neolucakki daha güzel olur :))

Bende fazla dolaşmam öyle askerim burdayken geziyorduk ama şimdi evden işe işten eve çekmece olur beylikdüzü olur nasıl isterse herkes canımcım :29:

Back
X