349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kıbrıs'tamı senn erkek arkadasın da canım ?

Günaydın bu arada Kızlar. Askerimin sesiyle başladım yine bugüne. İstanbul'da kar da başladı malum. Ama içim bi garip oldu KTBK ana birlikten başka bi yere gönderilme ihtimali hala var :14:. İçim darlanıyo ya inşallah gitmez...

Kızlar benimkine falımı yazdım şimdi mesaj olarak ; Alacak yakında TEZKERE, bitecek sonunda bu badire, senle aşk evliliği ister, mantığı kalbine amade..
Fala inanma falsızda kalma aşkım yazmiş.. nedir bu şimdi acaba kafayı yemiş olabilir mi :D
Bunu yazmistim nehirnil :)

Son düzenleme:
Canım napcan sen çarşıyı falan içini rahat tut heryerde var okullar kızlar :1: hafta sonu baktım safranboluda bile üniversite var heryerde kız bende diyorum burda çok kız var askerimde gülüyor :9:

tatlim orasi öyle haklisinda ne biliyim iste :1:
sen yine gidip gördün nasi bir yer ne var ne yok bende o da yok vallahi kafamda kurarimda kurarim .zaten her aradiginda canim sykildi carsi izni olsada surdan ciksak fln dio bende gülüyorum ooh oh haps oldun oraya cok iyi oldu diyorum :47: yok ona carsi marsi

Kızlar benimkine falımı yazdım şimdi mesaj olarak ; Alacak yakında TEZKERE, bitecek sonunda bu badire, senle aşk evliliği ister, mantığı kalbine amade..
Fala inanma falsızda kalma aşkım yazmiş.. nedir bu şimdi acaba kafayı yemiş olabilir mi :D

yok sanmiyorum kafayi yemis olsun bu erkeklerin fal hakindaki genel yorumu .biride insallah amin dedigini duymadim

yok sanmiyorum kafayi yemis olsun bu erkeklerin fal hakindaki genel yorumu .biride insallah amin dedigini duymadim

Daha oncede falimi anlattigimda hep bunu soyluyodu ama oyle neşeli şekilde yazip yolladim kötü hissettim öyle yazinca..
Direk yok istemiyorum yazsaydi ayni şeye cikiyodu :D

Espri olsun diye yazmış canım benim sevdigimde hep öyle yapar bana fal bakar burda birtane arkadaş(fal baktırmıyorum yanlış anlaşılmasın kahve içtigimizde kapatırız arada öyle:9: ) söylerim böyle böyle dedi diye.ya yaa fala inanma falsızda kalma derdi aklıma geldi şimcik bak :43: :16:güzel şeyler söylüyorumya uyuzluk yapıyor aklı sıra olsun uyuz olmuyorumki :21:

tatlim orasi öyle haklisinda ne biliyim iste :1:
sen yine gidip gördün nasi bir yer ne var ne yok bende o da yok vallahi kafamda kurarimda kurarim .zaten her aradiginda canim sykildi carsi izni olsada surdan ciksak fln dio bende gülüyorum ooh oh haps oldun oraya cok iyi oldu diyorum :47: yok ona carsi marsi

Kız öyle söyleme onlar orda inan sivil insanlara hasret kalıyorlar sivil gördügü için insan mutlu olurmu ama diyor askerim hepimiz aynı tipiz dışarda insan görsek koşup sarılcaz yani o derece kötü oluyorlar çıksınlar alsınlar havalarını keyifleri birazcık olsun düzelir Allahın izniyle hep telefonda yada nette olucak içini ferah tut sen varsın bir başkasına hiç bakarmı askerin :72:

:) erkek arkadasım gaziemirde oturuyor da ordan blioyorum.erkek arkadasın tam olarak nerde? çok büyük bi yer değil tabi de oyle ufacık da deıl yanı :D

vallahi tatlim tam olarak nerde bilmiom amaaa anlatmasina göre burdan cok ucak gecio dedi yani havalimani yakinda olsa gerek . :18:

Espri olsun diye yazmış canım benim sevdigimde hep öyle yapar bana fal bakar burda birtane arkadaş(fal baktırmıyorum yanlış anlaşılmasın kahve içtigimizde kapatırız arada öyle:9: ) söylerim böyle böyle dedi diye.ya yaa fala inanma falsızda kalma derdi aklıma geldi şimcik bak :43: :16:güzel şeyler söylüyorumya uyuzluk yapıyor aklı sıra olsun uyuz olmuyorumki :21:

Benimkininde surekli soyledigi sey ama simdi ayri bi hassas oluyoruz ondan böyle taktım heralde :) çok sever gicik etmeyi o da, bakalim akşam alirim paçasini aşşaği onun :)

Ahh canım inan okadar çok istedimki istanbul,kırklareli,edirne,izmit,kocaeli,çanakkale,sakarya...yakınları ama nasip işte :10:

bizde öyle canım çok bekledik ama nasip olmadı demek hayırlısı böylemiş hep hayırlısı için dua ettik çünkü :) negüzel her çarşı iznini beraber geçirirdik yakın olsalardı

evet aynen oyle :) erkek arkadsımın evıne askerıyenın gece gorusu ısıkları vuruyor.Hep ucak gecıyo havaalanına cok yakın cunku.senınkıde orda demk kı :)

vallahi tatlim tam olarak nerde bilmiom amaaa anlatmasina göre burdan cok ucak gecio dedi yani havalimani yakinda olsa gerek . :18:

Kız öyle söyleme onlar orda inan sivil insanlara hasret kalıyorlar sivil gördügü için insan mutlu olurmu ama diyor askerim hepimiz aynı tipiz dışarda insan görsek koşup sarılcaz yani o derece kötü oluyorlar çıksınlar alsınlar havalarını keyifleri birazcık olsun düzelir Allahın izniyle hep telefonda yada nette olucak içini ferah tut sen varsın bir başkasına hiç bakarmı askerin :72:

aksam arasin bi sorcam ben ona :)) ama nehirnil gercekten diyorum telde oh oh icerdesin diye icimin yaglari erio diyorum :D
varyaaaa yazdiklarini okudum ya icim birazcik rahatladi .agzindan bal damlio pardon parmaklarindan bal damlio bal canim ;)
DOGRU DION GIZ biz duruken baskalarina bakacak halleri yok ya dimi ama;)

Benimkininde surekli soyledigi sey ama simdi ayri bi hassas oluyoruz ondan böyle taktım heralde :) çok sever gicik etmeyi o da, bakalim akşam alirim paçasini aşşaği onun :)

Hiç kafana takıp canını sıkma tatlım herzaman erkeklerin yaptıgı uyuzluk sözlerinden birtanesi hevesimizi kaçıracaklarya :1: hassasız o yüzden öyle geldi oda o dakika gülememiştir birşeye canı sıkıldıysa eger.Daha hafta sonu istemedilermi canım seni bir günde nasıl degişsin fikri içini ferah tut yok öyle düşüncelere yer kafalarda bakıyım :16:

Back
X