cnm istanbulun neresindesin... ben mecidiyeköydeyim..
ben üsküdardayım ama dediğiniz gibi metrobüs dın dın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm istanbulun neresindesin... ben mecidiyeköydeyim..
ben üsküdardayım ama dediğiniz gibi metrobüs dın dınmecidiyeköye okurken çok gidiyordum canım okul büyükçekmecede olunca, m.köy kervansaray gibiydi, yolda mola veriyorduk ahahaha
![]()
Ben dee Maltepedeyimmm hu huuuu
Hemen de maydonoz olurum![]()
yakınız cnm yaa valla buluşalım bi gün yaa... bizim içinde değişiklik olur.. :)
Ben dee Maltepedeyimmm hu huuuu
Hemen de maydonoz olurum![]()
Ayarlıyalım valla kızlar... Dedikodunun dibine vuralım..![]()
bence de canım, güzel olur :)
liseyi maltepede okumuştumhadi bakalım kızlar, bizimkilerin askerliği vesilesiyle güzel anılar biriktirelim birlikte güzel vakit geçirerek :))
tabi cnm; biraz hava şartlarını, biraz yalnız kalamayacağını söledi.. endişe ettiğini sölüo sadece![]()
Bütün İstanbulu fethetmişsin kızz ne güzel
Ben 22 yıl Sarıyer'de yaşadım, geçen yıl taşındık buraya.
Fazla bi yer bilmiyorum o yüzden bu civarda
Askerler bahanee çete kurma niyetindeyiz biz , 349 kızları çetesi![]()
Aynen tatlımÇay kahve içelim gezelim tozalım dertleşelim dedikodu yapalım da moral depolayalım
İnşallah herkese uyabilecek bir gün belirleyebiliriz![]()
Anladim canim havalar cok kotu gercektn bnde bu hafta gidicktm gidemedim :/ anneler iste akillari kalio :/
Çok hoşsun canımgerçekten bizimkiler gelene kadar biz buraya yaza yaza siteyi çökertmezsek iyidir
Allah muhabbetimizi artırsın
şimdiden gözümde canlanıyor buluşma karelerimiz ya
![]()
Gelebilirsen gel tatlım çok yakınmışsın zaten çok sevinirizgelemeyenler üzülücek, ama ne güzel ist de olan çokmuş ya, ben de isterim aslında uyarsa gelebilirim izmitteyim:124:
evet canım haklı da aslında ama ben de gitmek istiorum bakalım inş. kandırabilirim çok teşekkür ederim canım![]()
Hepimizin maşallahı var.. ben aşkıma desem forumdakilerle buluşacaz.. yuh der.. valla..onlardan daha hızlımı kaynaştık ne..
eee dertler aynı olunca böle oluyo.. yaa kızlar altın günümü yapsak ne..
abartalım artık..
![]()
ya insan vucudu öle bişey ki. Sadece ilk gün zorlar seni. ikinci gün yemiosun bile. Bugün 4. günü uyguluyorum mesela. Sadece muzlu sütü içtim kalanını dolaba kaldırdım şu ana kadar . ara öğünüde atlıcam galiba. Canım istemiyo çnkü
Gelebilirsen gel tatlım çok yakınmışsın zaten çok seviniriz
Aşkım biliyo forumu, gitmeden de burda çok takılıyodum çünküAcemi birliğindeyken burdan
öğrendiğim şeyleri söylediğimde "Kadınlar kulübünden mi öğrendin aşkım doğru söyle" diyodu
Şimdi usta birliğine Kocaeli ye geçti, "bakalım burdan kimseyi bulabilecek misin" diye dalga geçiyo
İlk görüşmeyi yapalım da altın gününe kadar gider zaten kendiliğinden![]()
canım ben de diyet yapmaya çalışıyorum, her gün yarım saat spora gidiyorum. gel gör ki makarnaya acayip zaafım var yaa... nitekim az önce de bu konuda bi yaramazlık yaptım :111::125: aslında geçen hafta dikkat etmeme rağmen 100 gram almışım, sanırım bu hafta bunu protesto ediyorum kaçamakla :-o
canım ben de diyet yapmaya çalışıyorum, her gün yarım saat spora gidiyorum. gel gör ki makarnaya acayip zaafım var yaa... nitekim az önce de bu konuda bi yaramazlık yaptım :111::125: aslında geçen hafta dikkat etmeme rağmen 100 gram almışım, sanırım bu hafta bunu protesto ediyorum kaçamakla :-o
Şimdi zor geörünüyo ama görücez tabi güzelimm347 ler tek hanelere düşmüş.. biz de görcez mi o günleri![]()
Benim aşkımda biliyo.. hatta askerlikle ilgili araştırma yaparken o bulmuş burayı... o söyledi banada...hatta az önce aradı buluşacaz falan dedim.. yuh seda yuh dedi.. ne çabuk kaynaştınız dedi.. tam tahmin ettiğim gibi yani..Biz bu gidişle şehirler arası turlar bile yaparız valla..
![]()
Tatlım diyetisyenler aşırı yağlı ve soslu olanlar hariç makarnanın diyette tüketilebileceğini söylüyorlar.
Peynirli, domates soslu ya da zeytinli makarna yayıp yiyebilirsin. (yağsız)![]()
bi kaç sayfa(15-20) önce diyet listesini paylaşan bi ark vardı, senmiydin cnm o bilmiorum ama ben indirdim o listeyi gayet uygulanabilir gözüküo ama mesele uygulamakta..