• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar, plakaları sevdim :9: çok şükür bugünleri de gördük, yaşasın harita boyamaya başlicaz :21: ne kaldı ki şurda? :29:
sayfadan gazı aldım hemen spora gideyim bari bu moddan düşmeden :8::9::10:

Yaşasın bugünleri de gördük:)))
Ben de spora gidiyorum,sonra da alışverşe, ohhh ohhh:)

Bugün bayagı sessiz kalmış topigimiz ben yoktum işim vardı bakırköy yolculugu yaptım geldim mecburiyetten tabi yoksa evden çıkasım yokta :27: nerdesiniz yarenler :29:

Son düzenleme:
iyi akşamlarrrrrr :16::16::16: benim günüm pek güzeldi sevdiğimi kamerada gördüm, 30 martta yanına gidiyorum bugün uçak biletimi aldımmm, o yolladığım kargoyu almış hoşuna da gitmiş , plakalara da geçtik:34: (ona da plakalara geçtik diyorum 82 nerenin plakası diyor :9:)her şey yolunda çok şükürrr:16::16::16:. sizler nasılsınız güzel hatunlarrr??

iyi akşamlarrrrrr :16::16::16: benim günüm pek güzeldi sevdiğimi kamerada gördüm, 30 martta yanına gidiyorum bugün uçak biletimi aldımmm, o yolladığım kargoyu almış hoşuna da gitmiş , plakalara da geçtik:34: (ona da plakalara geçtik diyorum 82 nerenin plakası diyor :9:)her şey yolunda çok şükürrr:16::16::16:. sizler nasılsınız güzel hatunlarrr??

İyi akşamlar canım benim negüzel olmuş öyle askerinide görmüş oyy marttada gidiliyormuş hayırlı olsun kuzum :16: benimde yogun hızlı geçen bir günüm oldu koşuşturdum durdum evdeyim çok şükür artık ama başım çatlıyor kafamı dagıtmaya çalışıyorum olmuyor :27::19:

Son düzenleme:
İyi akşamlar canım benim negüzel olmuş öyle askerinide görmüş oyy marttada gidiliyormuş hayırlı olsun kuzum :16: benimde yogun hızlı geçen bir günüm oldu koşuşturdum durdum evdeyim çok şükür artık ama başım çatlıyor kafamı dagıtmaya çalışıyorum olmuyor :27::19:

teşekkür ederimmm kuzummm yalnız bilet konusunda o kadar çok küçük aksaklık yaşadım ki acaba bunlar işaret mi dedim :16: malum gizli gideceğim dua edin ne olur :D kuzum evde kafa dağıtılmıyor ne yazık kii :50:

teşekkür ederimmm kuzummm yalnız bilet konusunda o kadar çok küçük aksaklık yaşadım ki acaba bunlar işaret mi dedim :16: malum gizli gideceğim dua edin ne olur :D kuzum evde kafa dağıtılmıyor ne yazık kii :50:

Canım benim inşallah sorunsuz gider gelirsin mart gelsinde bende gizli gidicem kuzum dualarım seninle sende bana dua et olurmu daha babam için yalan bulamadım :23::27: hayırlısıyla atlatsaydık şu gidip gelme işlerini :16:

Canım benim inşallah sorunsuz gider gelirsin mart gelsinde bende gizli gidicem kuzum dualarım seninle sende bana dua et olurmu daha babam için yalan bulamadım :23::27: hayırlısıyla atlatsaydık şu gidip gelme işlerini :16:
ahh kuzum bu yalanlar yok muuu söylemek istemiyorum bende ama mecbur kalıyorum ne yapalım yanii:9: herşey aşkımız için :48:
dualarım seninle canım :)
iyi akşamlar kızlar...askerlerinizden iyi olduğuna dair haberleri almışsınızdır umarım :82:
bizim keyfimiz yerinde çok şükür sizde durumlar nedir :)

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız nasıl geçti günleriniz? nehirnilim ve pinklaydbug dualarım sizinle inşallah sorunsuzca gider görürsünüz askerlerinizi:9:

Back
X